Från kaos till perfekt!

Ja du denna dag började skolan 8.10 då vi började med armbryninstävling vi hade på våran kulturdag iskolan goosh vad tråkigt det var... Sedan var det dans o.s.v. Efter det stack jag och carro hem till mig och chillade sen killen vi hade fått tag på som skulle köpa ut när vi väl kom till stan hade ju såklart hans mobil "dött" HAHHA ofta .. Anyway när vi väl var där inne mötte vi zeynep, liridon och ricco. Så gick vi med zeynep och liridon till trafikskolan så nu är allt fixat för liridon bokat tid och allt så nu är det bara för dig att du sätter det , vi håller tummarna för dig :) För iså fall blir det Sthlm i sommar med gänget guuuud vad kuuul :);) . Sen stötte vi på carro så kallade "brotha" som skulle ställa upp för oss från början vi såg honom och ringde han efter det blev carro värsta knas det kom ut en massa sjuka ord från henne och hon var riktigt arg på honom och det förstår jag för hon är så jävla snäll mot honom, han gav henne förhoppningar att han kunde ställa upp sen i sista minuten så hade han ju klart glömt sitt lägg what a fuckin bullshit bro... sen när hon väl hade lugnat ner sig så började vi gå hemåt då jag kom på att Fnan är 20år så carro ringde upp han och sen blev allt fixat. Fnan tack så mycket du är guldvääärd :):) Folk man minst anar ställer upp i sista sekunden , jag fattar inte att carro är så snäll mot hennes bror för han är verkligen fuckad ibland mot henne. Men det är ju så när man har stark vänskap så kan man vara hur fittig som helst och man kan inte skita i sin vän för det. Nu ska jag i alla fall kila iväg för mina giirl kommer kl 21 och sen blir et partyyy , får ser vart vi hamnar ikväll hoppas ni också får en bra valborg :):

ciao people!


What a beutiful day .

Nu sitter jag här i soffan med carro och planerar inför valborg, vart lite stressigt men allt fall på plats till slut, tack brotha J för all you're fuckin help. Men carro lär ju ge igen en dag.. belive it babe.
I alla fall kom hem från skolan tidigare idag satt och softade vid tv:en och datan till carro slutade så stack vi mot Halmstad Trafikskola för att kolla priserna och vilka tider man kunde boka . Yes yes snart körkort :):) It feels good , be alla dra åt helvete och bara ta bilen och köra iväg själv utan att be någon hämta en! Sätt dig på den! HAHHAHA.
Sen efter det gick vi runt och kollade på kläder m.m sen när vi kom in på Team sportia såg vi några coolingar hah , joe och william var där inne . Snackade lite med dem, var ju ett tag sen man såg Joe nere i halmstad. Han köpte sig ett par skor den luffaren haha . Själv kollade jag på fotbollskor för jag har ju börjat fotbollen igen.
Senare blev det att dra mot studion där Kebba , Liri , Zeynep , Festim och Gzim hängde. Äntligen har vi bestämt regler för medlemmarna där hahha , blev lite trams men det fixar sig.

Ha en bra måndag folket , så hörs vi.


Utvärdering av helgen

Förlåt, för en dålig uppdatering. Har inte orkat skriva. Haft lite saker att göra under denna helgen.
Ska berätta lite smått vad jag har gjort denna helgen.

Fredag;
Stack från skolan lite innan tolv, men slutade ett egentligen. Orkade inte vara kvar. Så stack till stan med Carro och åt på mc d. Det ar gott! :) jämför med skolans mat. Någon jävla bönsoppa var det. Usch skit äcklig! Vill inte ens äta av den. Sen gick vi runt lite träffa massa folk. Bland annat Abdi. Skit snäll kille. :) Länge sen man såg han , så dt var skit kul att träffa han igen. Sen drog vi hem till Carro , var där en stund sen drog vi mot stan igen , för hon skulle träffa sin kusin valle. Gick med han en sväng till Game Center. Han skulle lana där med några av hans vänner. Efter de drog vi mot nyhem med Ansu.  Vi skulle fixa en del saker. Sen stack man hem och var hem en stund. Senare på kvällen blev det studion med alla mina vänner. Riktigt rolig kväll kan man säga att det var. Kom hem runt tolv sen var det sängen som gällde.

Lördag;
Händer väl inte så mycket denna lördag kan man säga. Var i studion mest delen av dagen. Sen var jag hos min farmor och grillade med familjen. Jag stack sen efter jag hade ätit klart. Då satt jag mig vid datan och började snacka med Ayat. Så dt blev att vi sågs en stund och vi gick till hemköp med. Stack hem sen och drog sedan till studion och var där. Var hem igen vid tolv typ. Sen var det data och sängen.

Söndag;
Var med Ayat och Carro på bibblan vid två. Sen drog jag och Ayat till mc d och åt. :) Muums, dt var gott. Sen blev de hem och softa. Sen kom Carro igen och då drog vi inom Ansu en sväng sen vidare till studion.  Orkar inte berättar mer om min dag idag.

Imorgon är det skola igen. Börjar morgonen med att vi ska vara på gymmet med klassen. Aerobic pass tro jag att det skulle vara. Det är väl rätt så kul tro jag. Ska göra ett prov efter som jag inte var där förra måndagen. Sen blir det hem och duscha och äta. Sen tillbaka till skolan igen. Slutar runt tre nåt.
Har fotbolls träning imorgon vid sju. Innan dess ska jag hinna göra några ärenden i stan med Carro och också hinna plugga, Efter som jag har prov på onsdag.

Sov gott gott folk! / P.K


Torsdag och snart är helg. =)

Vaknade runt nio av att carro smsade mig. Fixade mig och sånt. Sen satt jag mig vid datan liten stund.Sen var det dags för mat. Satte mig vid datan igen och satt där ett tag. Kände att jag var tvungen att börja fixa mig så jag gick in i duschen och så. Sen blev det sminkning.

Stack aldrig med till gbg med klassen. Orkade inte bara. Var sjukt trött i morse .. Så stannade hemma och softade.
Idag vet jag inte riktigt vad som kommer att hända. Väntar på att Carro ska sluta sin praktik så vi kan ses och göra nåt kul. För just nu har jag tråkigt.

Imorgon är det fredag. Skönt va?! :)
Vill gärna veta vilka som läser min blogg, så skriv vilka ni är och om ni undra nåt om mig.

Ha en bra torsdag kära bloggare.

that´s me


Fotball is my life .

Idag ska jag börjar lira fotboll igen, men dock inte i snöstorp/nyhem ff som jag spelade innan i. Denna gången blir det Alet. På grund av att dem behövde en ny målvakt och då hade bosse fått reda på de och han tänkt direkt på mig, efter som jag hade varit målvakt innan, fast då sotg jag för snöstorp/nyhem.
Kommer alltd älska mitt gamla lag. Vi var bäst tjejer!

F-91 alltid i mitt hjärta. <3
Det var dem bästa åren av mitt liv och kommer alltid komma ihåg dem minnerna vi har. Önskar att det kunde bli vi alla igen. Tro säkert att alla hade viljat de. Vi var verkligen bäst! Vann dm två gånger till och med.

Menmen .. Nu blir det nya tag men i ett annat lag. Men får hoppas det går bra där och det finns många trevliga och bra tjejer. Hoppas tränarna är bra med. Det är alltid ett plus om dem är bra med.

Idag var det yrkesmässa i skolan. Jag och carro gick på arbete utomlands, psykolog och till sist polis.
Jag vill så gärna bli polis. Men kanske är för liten. Menar nu storleksmässigihet sett. Men man sk vara 20 år så det är några år till innan dess.

Ska kolla på tyra banks show nu och sen top model. Efter de blir det träning på Alevallen.
See ya <3


A very good rapper from H-town .

JOE NAT , CHECKA IT OUT!

Breathing your love

Tisdag idag, började skolan 8.10 med rehablitering & hablitering. Höll på att somna nästan . Var så himla trött idag i skolan. Sen efter lektionen hade vi håla till 12:10. Fick reda på att jag var tvungen göra ett helt arbete själv bara för jag inte kom igår när vi skulle fixa vårt arbete. Men va fan jag mådde inte bra igår. Och så ska jag få sota för de?! Menmen.. Fick sitta i data salen i nästan två timmar för att skriva klart arbetet. JAg hade gjort lite igår som skulle varit till mitt grupparbete med två andra. Nu blev det att man fick göra allt själv och sen redovisa det inför klassen.

Det gick inte alls bra tyckte jag. Var nervös och hade ej hunnit öva på vad jag skulle säga. Så var inte direkt förberedd på att göra allt själv heller och sen prata inför klassen. Menmen shit happens .. Vad gör man?! Life goes on. =)

Nu sitter jag här framför datan och kollar på tyra banks show. T.I är med idag !! :D Älskar han! <3
Han gör sjukt bra låtar och rappar riktigt bra tycker jag.

Ha en bra tisdag så hörs vi. <3

outfiten för idag.


Söndagar = plugg

God förmiddag kära bloggare.
Har alla sovit gott? :) Dt får man hoppas att ni har.
Vaknade själv vid halv tolv. Riktigt gott att få sova så länge.
Efter som man ska upp tidigt dem andra dagarna nu när dt är skola.
Så dt är ju bäst att passa på att sova länge då. Det är min åsikt iaf.
Ska sminka mig nu snart, sen ska jag iväg med pappa min och kolla på fotboll på sannarp.
Min förre detta lagkompis spelar idag, Melissa heter hon. Ska bli skoj att kolla. Länge sen man såg henne
spela med. Min pappa har ju tränat henne och mitt lag. Som jag tyvärr inte går i längre. Men har fått etterbjudande att stå målvakt i alets damlag. Och dt har jag tackat ja till. Så ska se när jag ska komma till dem och träna.

Sen när jag kommer hem från de ska jag plugga fitness efter som jag har prov imorgon. Och ska skriva lite på ett arbete inom idrotten som ska vara inne på tisdag. Så jag hinner nog inte uppdatera mer idag tyvärr.

Men vi hörs imorgon gott folk.
Ha en bra söndag .
Love , petra


You can have what ever you like .

Tja folket! :) Är ni vakna än?
Jag är iaf vaken , och hade tänkt vara upp ett tag till.
Men vet ej vad jag ska göra bara. Har någon en ide på vad man kan göra?!
Så säg gärna till.  Idag har dt inte hänt så mkt, mer än att jag har varit med Carro & Zeynep hela eftermiddagen och kvällen. Riktigt skoj faktiskt. Vi var inne i stan och åt på mc d. Ja, iaf turken haha som vi kallar zeynep för.. HAha .. efter som hon är från turkiet. Satt där liten stund och hade allmänt kul . Alltid kul när turken är med oss. Man har aldrig tråkigt jag svär.

Vi var i studion en sväng, där Kebba & Liridon var. Satt där och kollade på en film som hette Dominao eller nåt sånt. Skit bra film! :) Men såg inte hela dock. Verkade va bra tills jag stack hem. Gick hem vid elva. Och nu sitter jag här och tråkar. Fundera på att sova snart. Ingen mening med att sitta här och vara upp när det inte finns något att göra.

Hoppas alla har haft en bra dag och kväll, vi hörs imorgon gott folk.
Love, petra



<333

Fredagar är underbara

Håller ni inte med? =) Då vet man att det är helg och själv slutar man tidigt på fredagar. Det gör ju saken bara ännu bättre. Orka gå länge på fredagar .. Vem orkar det?! INGEN!! Skulle jag tro. Annars är man galen om man vill gå länge på fredagar och gillar det. haha ..

Är riktigt sur på en viss person och du VET vem du är. Hur fan kan du säga nåt sånt om mina vänner? Så vågar du inte dyka upp i skolan idag, så jävligt omoget. Du får ta konsekvenserna för det är du som har satt dig själv i den situationen du är i nu. Och tycker inte ett DUGG synd om dig. Det gör mig riktigt förbannad att du sa nåt sånt om min syster. Ingen ska snacka skit om henne. Undra om du verkligen vågar komma till skolan, för det kommer vara riktigt synd om dig kan jag tala om för dig.

Aja, orkar inte snacka mer om detta , det gör mig bara förbannad. Det ska inte få förstöra min dag. :) Idag är det fredag och då ska man vara glad.
Lämnade in två arbeten idag inom svenska & psykologin. Känns riktigt bra att dem är inlämnad i tid och sånt.
Nu har man fått dem sakerna gjorda. I Helgen ska jag vara med mina vänner och plugga på en del saker.
Så man bli inte fri direkt från plugget kan man säga. menmen .. vad ska man göra?!

Ha en bra fredag folket, så hörs vi imorgon. <3


Me and my sister ayat <3


Plugg dag ..

Mycket pluggande blev det idag efter skolan. Jobbigt som fan säger jag bara . Först blev det att skriva klart analysen om filmen "das experiment". Sen började skriva på utvärderingen inom idrottslektionen jag hade för ngn vecka sen. Snart klar med den med. Ska göra klart den imorgon om jag orkar annasr blir det lördag jag gör det.

Stack ut för att pausa pluggandet. Annars blir man ju galen av allt plugg. Stack till studion och softade där med Liridon,festim, Kebba och my homie carro. Efter de stack jagt och carro hem till mig. Där jag fortsatte plugga. Nu skulle jag skriva klart mitt svenska arbete. För det ska nämligen vara klart tills imorgon. Som tur var blev jag nyss klar med det. Och måste säga att det känns jävligt skönt att det är klart! =)
Äntligen .. Sån börda över axlarna var den. Nu är den borta. Har bara ett prov på måndag att plugga på. Plus ett grupparbete inom idrotten som ska vara inne på tisdag och min utvärdering. Sen vet jag inte vad jag har mer till nästa vecka.

Sitter här och lyssnar på musik och snackar med folk på msn. Ska snart få äta hemlagad pizza. Sjukt gott , ni borde testa göra er egna pizza. Ni kommer inte ångra er , tro mig. Imorgon är det fredag och då blir det fest på östra stranden med vännerna och att min killkompis kommer från kungsbacka kommer också. Ska bli sjukt kul! Kan inte vänta tills imorgon. Kommer bli en bra dag imorgon.  =)

Ha en trevlig kväll folket så hörs vi imorgon.
Peace out!

Är alltid vid din sida <3

Första dagen i skolan .

Då var det första dagen i skolan efter ett härligt påsk lov.
Det var lite segt att komma tillbaka. Fick vrida tillbaka dygnet igen haha ..
Hade ställt klockan på 7;15 goosh .. Men orkade gå upp iaf, men dt var knappt asså.
Började 9:40 idag, så vill gå upp så ja slapp stressa till skolan. Rikigt skönt, tog allt i min
egna takt. Blev klar 8:30. Så satt mig och kollade på tv och var lite vid datan innan jag skulle sticka till skolan.
Kom till skolan runt 9:25. Skönt att vara där i lagom tid. Började med samhäll , där vi såg en film och transexuella, riktig
rolig film asså. Lynette från desperate housewives är med i den filmen. Hon spelar riktigt bra i den filmen vi såg idag. Vi
ska se resten av filmen imorgon. Sen hade vi lunch vid elva sen var det praktisk marknadföring a , där gjorde vi inte så mkt tycker jag. Any way sista lektionen 12:45 var medicinsk grundkurs där vi gick i genom nerv system eller nåt sånt skit.
Boring stuffs asså .. Slutade 13:45 riktigt skönt att få sluta tidigare ngn gång. Egentligen skulle jag ha slutat tre idag men den va inställd på grund av att vi hade gått längre en annan dag. Det visste jag inte, sa madde till mig.

När jag kom hem satt jag mig vid datan ba och kollade runt. Sen stack jag till studion en stund och chillade med Kebba & Liridon. Drog hem halv fem typ och lagade mat och åt. Sen kom Carro så drog vi ut , mot nyhem och chillade sen hem.
Pluggade nyss på svenskan. Måste läsa ut boken idag med. Och skriva klart resten imorgon plus psykologin.
Goosh .. Hur ska jag hinna?!

Ha en bra kväll folket. <3

<333

Sista dagen

Ja , då var det den sista dagen innan skolan börjar. Detta lovet har gått för snabbt , känns inte som man ar gjort så mkt av lovet. Suttit mest och slöat .. Attans! Menmen .. Har fått spendera en liten tid i gbg under lovet och det är jag tacksam över att jag har fått göra. Har hunnit skriva lite på min analys inom psykologin. Den ska vara inne på fredag, så dt är lugnt. Hinner nog blir klar med den skulle jag tro. Inte alls mkt kvar att skriva. Men ni får ha en bra dag bloggläsare. <3

Glöm dina problem , för imorgon kommer nya .

Vaknade som vanligt vid elva, har blivit van att vakna då och gå upp vid den tiden. Kan inte gå upp tidigare för då är jag för trött och det känns så tidigt.
Många börjar skolan igen imorgon, medans jag har studiedag imorgon. Så himla skönt asså. Börjar skolan en onsdag , så gå man bara tre dagar i skolan , riktigt skönt. På onsdag kommer en killkompis från kungsbacka till mig.
Ska bli kul och träffa han.

Annars idag händer det väl inte så mkt antar jag. Har inte direkt något planerat för idag kan man säga. Skulle vilja ha en till veckas lov. Det hade inte suttit fel de.

Igår slog de rekord på min blogg, över 70 besökare. Har aldrig haft så många innan. Fortsätt läs min blogg people.
Vad tycker ni om min nya design? En trevlig och söt tjej gjorde den till mig. Hon heter elle eller kallas för det. Hon har också en blogg, där hon heter www.eleanorwarskog.blogg.se , kolla in hennes blogg.
Ha en trevlig dag folket , så hörs vi. Peace and love <3


Frågestund.

Frågestund här en lite stund , så skriv på och fråga vad ni vill. =)


On fire

God förmiddag folket Har alla sovit gott? Det har jag gjort, men vaknade upp med en huvudvärk, som tur är så är den borta nu. Var hos mike igår med mina vänner, bland annat carro,zeynep,liridon och kebba. Drack och hade allmänt trevlig stund. Synd att man var tvungen att dra hem tidigt bara. Menmen .. Kommer fler gånger som sagt. Ni som läser min blogg får gärna säga vilka ni är. Vore kul att veta vilka som läser ens blogg. Och vad ni har för åsikter om bloggen och såna grejer. Ha en bra söndag och ta det lugnt. <3

Love this song .


Händer ikväll ? :)

Kul kväll igår i studion med gänget. :) Alltid lika roligt. Jag och Carro hade jätte roligt och skrattade jävligt mkt !! ;D Mkt stönande och sånt hahaha .. Vi är så störda ibland asså , menmen man blir som man umgås säger dem.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, mer än att ja ska försöka städa mitt rum lite och fixa lite grejer här hemma.
Vet iaf att jag ska vara med Carro och Zeynep ikväll odag på dagen. Sen ikväll kanske det skulle bli fest i vallås eller nåt.
Så får se hur det blir och vad vi gör ikväll.

Ska lägga upp lite bilder senare från gårdagen. Har inte orkat lägga in dem på datan än. Så ska fixa det senare idag eller nåt.

Ha en bra dag mina kära bloggläsare. <3

haha ..

Kiss me thru the phone

Love that song !! <3 Lyssnar på den 24/7 . Så skön beats den har och hans röst .. Jag dör , haha plus han är sjukt sööt.
Any way , har duschat nu och så. Ska sminka mig och se min film. Enough med jennifer lopez , sjukt bra film. Se den om ni inte har sett den. Värd att se tycker jag iaf.


Kanske uppdatera lite senare, vem vet?!  =)
Have a great day people . <3

yeah yeah ;)

Party tonight people ;D

God förmiddag folket.
Har ni sovit gott? :)
Idag blir det nog fest hos mike och studion maybe. Vi får se var vi hamnar någonstans.
Ska bli riktigt skoj att festa igen och dricka lite. Va länge sen an drack och festade lite nu tycker jag.
Så det är väl dags nu plus vi har påsk lov med så, det passar riktigt bra då.
Ska väl in o duschen snart och fixa till mig lite. Så man känner sig lite fresh and clean.

Vad händer för er andra i kväll? Skriv gärna , vill veta. :)


    
Ha en bra dag folket , så hörs vi .  One love <3


Rolig kväll igår.

God förmiddag gott folk.
Hoppas alla har sovit gott. För det ahr jag gjort iaf.
Igår hade jag kul med mina vänner i studion.
Beställde familjepizza från sperlings och åt pizzan i studion.
Btw . i tisdag kom joe sise förbi studion och hängde där ett tag med oss.
Riktigt cool är hanoch lång. Han spelar i hbk nu och tjänar bra med pengar.
Det jag inte visste innan om han var att han fyller år på samma dag som mig nämligen
den 12 december.

Tog lite bilder igår när vi var i studion .

  Gänget utanför studion och röker och softar.

 Naaaw , söta ni är. Liridon, zeynep och carro .

 Carro & Zeynep utanför studion och chillar .

God natt gott folk. <3


Nu ska jag dra mig till sängen. Fett trött efter en lång dag. Ska försöka gå upp lite tidigare imorgon och vara klar snabbare än var jag var idag. Lite seg är man allt.

God natt people, and sleep tight. <3

Händer ikväll people ? ;D

Under dagen har man varit ute lite med Carro bland annat. Vi stack till stan lite efter fem, för carro vill kolla några saker på bik bok , värsta rean där nu. Fan att man inte har pengar. Alla pengar är slut, på grund av att jag har varit i gbg och köpte sheer cover med. Menmen .. Har kläder så det räcker.

Nu kommer lite bilder på min outfit för idag och hur sheer cover sminket sitter på mig. Plus vad jag fick i hela smink kitet jag beställde från sheer cover.


outfiten för idag. 
Outfiten för idag . Mys stilen körde jag på idag, riktigt skönt faktiskt.


Sheercover sminket på mig. Har inte riktigt lärt mig hur jag ska sminka mig med det.
Man lär sig med tiden helt enkelt.

sheer cover
Detta är vad som ingick i smink kitet jag beställde. Nice va? ;)

Kläderna jag köpte i gbg .

 
Denna tröjan köpte jag på cubus för endast 199 kr . Riktigt mysig tröja att ha på sig. Passar bra ihop med leggings
eller tights.


gbg
Hårspray från cubus. Köpte på rea. Gav bara 59 kr för det. Rikitgt bra pris enligt mig.

Mer kläder från gbg .
Här är Palestina sjalen jag köpte i gbg. Jätte skön och mysig att ha på sig. Passar oftast till allt.
Kostade 89 kr, kommer inte ihåg vilken affär jag köpte den ifrån dock.

Onsdag 8/4

God förmiddag mina kära bloggare.
Vaknade i morse runt elva ungefär. Men vaknade många gånger innan klockan ringde vid elva.
Gick upp och värmde lite lasagne och åt de. Skit gott! Senare kände jag hur ont i magen jag fick ..
Usch usch, så jag gick och tog en ipren så blev allt bättre igen som tur var.

Vet inte riktigt vad en dag som denna har att erbjuda en riktigt. Men det får vi väl se senare.
Tro jag ska in i duschen snart och fixa till mig. Fick ju hem mitt sheer cover igår. Skit bra smink! Värt att köpa och testa tycker jag. Ni som inte har gjort det , gör det nu! http://www.sheercover.se/ , är deras hemsida.

Några bloggar jag brukar följa ;
http://www.misspeculiar.blogg.se/  - Min vän Ayat
http://www.kenzas.blogg.se/     -  Rankade som nr.1 på bloggtoppen
http://www.trasssliigt.blogg.se/   - Anna i min klass
http://www.niqan.blogg.se/     -  Nicole i min klass
http://lleyla.blogg.se/       - Leyla i basket laget

Kolla in deras blogg.

Uppdatera senare . Ha de bra så länge. <3


Hemma från G-town.

God kväll kära bloggläsare.
Kom hem igår runt sju från gbg. Sjukt tråkigt att komma hem till snitch halmstad.
Har haft en bra tid i gbg , träffat en massa sköna personer. Hade viljat stanna två dagar eller nåt mer.
Orkar inte vara i halmstad, men var ändå skönt att komma hem lite. Har saknat mammas mat och vissa människor här. Så , de var de enda som var positivt. 
Köpte några saker i gbg, bland annat en lång tröja på cubus som är as skön. Och hårspray som var på rea på cubus, sen köpte jag en sjal för 89 kr. Billigt och bra tycker jag.  Kommer upp bilder imorgon på de jag köpte i gbg. För de som är nyfikna.

Idag fick jag mitt sheercover. Äntligen haha .. Så testade de idag och de var som dem hade lovat att de skulle vara. Skit bra! Kommer bilder på de imorgon med skulle jag tro. Känns fan inte som man har smink på sig och det känns verkligen som huden kan andas. För annars när man har andra smink så kan inte huden andas och porerna stäpps igen men det gör inte de nu med sheer cover. Jag rekommendera er att testa det. Verkligen värt de och priset dessutom.

Nu har jag fått skriva av mig lite. Uppdatera mer imorgon om jag får tid. Ska försöka ta lite bilder imorgon som jag lägger upp på bloggen.


Ha en bra kväll people. Peace and love <3

Fredag och det innebär påsklov .

Fredag idag , och äntligen fick man sitt efterlängtade påsk lov. :) Är så himla glad nu att vi ska få vara ledig över en vecka. Det är väldigt skönt att få slippa skolan dessutom. Så ska inte klaga. Och imorgon blir dt gbg med carro, kan dt bli bättre eller? Gbg min älskade stad. Äntligen ses vi igen. Har inte varit i gbg sen sportlovet fan .. Så de var ett tag sen kan man säga.

Väntar bara på att Carro ska höra av sig så vi kan gå till österskans och köpa våra bussbiljetter. Sen ikväll har vi bokat biljetter till To fast to furious. 21:30 ska vi se filmen på bio. Det ska bli nice att gå på bio med tjejerna. För en omväxlingsskull. Annars är det alltid fest eller nåt sånt på helger. Kan vara rätt skönt att bara gå på bio och chilla.

När jag åker till gbg , kan dt bli svårt att uppdatera min blogg. För den jag ska bo hos har ingen data för tilfället så. Men hoppas ni klarar er utan mitt skrivande i några dagar. Kommer hem som sagt på måndag eftermiddag eller kväll. Vet inte exakt tid än efter som vi måste boka biljetter och kolla vad det finns för tider och sånt skit.

Ha ett bra påsklov nu people. Så hörs vi igen antingen måndag eller tisdag.
Peace and love . <3

haha ..<3Är alltid vid din sida <3

Torsdag den 2 april .

God morgon .
Sitter här i skolan och ska skriva nåt litet arbete om en film vi såg. Någon tysk film som heter Das Experiment. Sjuk film och är baserad på en verklighet berättelse.
Menmen, bäst att forsätta skriva så man blir klart med denna skiten i tid.
Hörs senare folket.
Peace and love people . <3