What a beutiful day .

Nu sitter jag här i soffan med carro och planerar inför valborg, vart lite stressigt men allt fall på plats till slut, tack brotha J för all you're fuckin help. Men carro lär ju ge igen en dag.. belive it babe.
I alla fall kom hem från skolan tidigare idag satt och softade vid tv:en och datan till carro slutade så stack vi mot Halmstad Trafikskola för att kolla priserna och vilka tider man kunde boka . Yes yes snart körkort :):) It feels good , be alla dra åt helvete och bara ta bilen och köra iväg själv utan att be någon hämta en! Sätt dig på den! HAHHAHA.
Sen efter det gick vi runt och kollade på kläder m.m sen när vi kom in på Team sportia såg vi några coolingar hah , joe och william var där inne . Snackade lite med dem, var ju ett tag sen man såg Joe nere i halmstad. Han köpte sig ett par skor den luffaren haha . Själv kollade jag på fotbollskor för jag har ju börjat fotbollen igen.
Senare blev det att dra mot studion där Kebba , Liri , Zeynep , Festim och Gzim hängde. Äntligen har vi bestämt regler för medlemmarna där hahha , blev lite trams men det fixar sig.

Ha en bra måndag folket , så hörs vi.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Min son är 6 Månader, och jag fyller 23 i November :)

Oj, verkar som att du har fullt upp på fritiden :)... Basket & Fotboll, skulle jag aldrig våga mig på! Jag är sån här fegis tjej som är bollrädd!! Haha..

2009-04-28 @ 09:10:50
URL: http://mammasofia.blogg.se/
Postat av: ardiana

haha ja de är sant :)

låter som de är värsta dagen på valborg men ja det är kul:)

2009-04-28 @ 13:58:07
URL: http://ardianas.blogg.se/
Postat av: Sofia

Haha, lite synd kanske det är att man är bollrädd. Men måste väl försöka komma över det sen när Kevin blir större, om det är så att man ska spela boll med honom :)

Nej, det var inte planerat att jag skulle bli gravid. Men det är det bästa som har hänt mig, och så lycklig som jag är nu har jag aldrig varit i hela mitt liv :D



Kram

2009-04-28 @ 21:27:15
URL: http://mammasofia.blogg.se/
Postat av: ardiana

haha klart, då går alla ut ju (A)

2009-04-29 @ 11:51:18
URL: http://ardianas.blogg.se/
Postat av: Sofia

Sv: Aaaww, tack :)

Ja, får väl ta och göra det. Men som tur är så är det ett bra tag kvar tills han kan börja spela boll :) Har jag lite tid på mig att bearbeta bollräddslan :D

2009-04-29 @ 11:55:42
URL: http://mammasofia.blogg.se/
Postat av: Sofia

Sv: Aa, får väl ta och göra det :) Vi har en liten super mini boll här hemma, får börja med den :)

Haha..

Jaha, där ser man. Kul!

2009-04-30 @ 12:53:59
URL: http://mammasofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback