Man är ju inte lite bränd ..

Var på stranden i dag med. Jag var där med Zeynep. Vi kom ut till stranden lite innan ett. Och låg där till kvart över fyra. Sen tog vi bussen som gick tjugo i fem. Så var hem runt fem, sen blev de duschen och nu sitter man här och skriver på sin blogg.

Man är ju kanske bränd nu haha .. Men börjar få en bas färg på kroppen, vilket är väldigt positivt! :) Man är inte vit som en annan jävel! Haha .. Brun ska man vara :) Eller vad säger ni?!
Ska ut snart och övningsköra med farsan min.  Undra hur det kommer att gå :S hahaha .. Hoppas det går bra! :)
Nu ska jag gå och ta lite mascara och fixa till håret! Hoppas ni alla har njutit av de fina vädret i dag!

Ha en forsatt trevligt tisdag!
Yours truly / Petra

Stranden

Var på stranden i dag, fett varmt ute det var i dag eller?! :) Imorgon ska man till stranden igen, ska till brottet med Zeynep, Carro. Ska bli riktigt skoj! Men denna gången ska man ut till stranden tidigare än vad man gjorde i dag.
Thank gud! Så man får lite mer färg. Känner mig inte direkt brun nu, så blir väl att steka steka ute imorgon som fan!!
Efter stranden träffade jag carro och senare kom också turken. Vi satt och åt lite donken. Där vi träffade Sally,Ebba och Samira. Vi satt med dem och snackade lite skit. Trevligt trevligt! Sen drog turken och carro o jag ut och softade lite. Sen stack vi vidare till Ansu. Där vi satt ut på hans balkong och tog de allmänt lugnt och lyssnade på king of pop <3 !!

Vad har ni gjort i dag? Solat eller jobbat kanske?! =) Berätta gärna om eran dag.
Hoppas det blir lika varmt som det var i dag tills imorgon. Tog dess utom mitt första dopp i havet i dag!
Haha .. Bättre sent än aldrig kan man ju säga.
Well , well.. ska väl sova så jag orkar gå upp i morgon. Ska möta turken vid österskans runt kvart över elva. Tro de va en buss som går halv tolv om jag inte minns fel.
Hoppas alla har haft en bra söndag! :) För de har jag haft.
Love, Petra


What´s up people?

Nu sitter jag här framför datan och klockan är kvart i elva. Finns inte så mkt att göra tycker jag. Min ena vän jobbar tidigt imorgon och min andra bästa vän skulle hem. Så blir ingen fest eller inget alls. Så det känns lite tråkigt, men men.. Är ändå rätt så trött, så ska bara chilla nu i kväll/natt . Tror jag lägger mig runt ett , halv två. Om det är någon rolig på msn i kväll de vill säga , så kan det bli att man blir uppe längre men annars blir det i säng tidigt. 
Nu är jag rätt aktiv på bloggen tycker jag minnsan. Vad tycker ni?! =) Är det bra ?

Vad ska ni göra i kväll/natt? :) Festa ?
Tell me, jag är nyfiken.

Ha en bra lördag , så hörs vi när vi hörs. Kanske skriver ett natt inlägg senare vem vet?! ;)
Peace, and i`m out!

Lite videos på Michael Jackson.

Här är några videos på vår Michael jackson, kinf of pop <3 Rest in peace

Hedra vår king of pop Michael Jackson <3



We all loved you and always will. You will be in my heart for as long as i should live.
Du lever vidare i alla våra hjärtan.
Rest in peace king of pop MJ <3 May you rest in peace .

Seg dag...

Tja allihopa!
Nu är det carro som skriver bitches, petras syrra lipar för petra tog "sönder" hennes mus hahahha!!! kan misstolkas men , men ..
Vad har hänt idag ? Nä inte så mycket mest luffat runt med petra o lyssnat på vår king of pop Michael Jackson <3.
Igår jobbade jag till sju sedan skulle det blir fest men för jag vart elak mot en boy var vi ej välkomna... what ever.
Så vi träffade Visar o Martin istället o chillade med dem en stund .
Sen träffade vi min f.d tränare Criss stod o snackade med honom , och sedan in på donken och käka lite sen begav vi oss hemåt för o sova med varandra ;) haha kidding ;)
På förmiddagen när jag jobbade asset av mig var petra istan den fisen med zeynep o shoppade lite.
Vad händer ikväll annars?

cya bitches!

and im out!

Rest in peace, The King Of Pop MJ <3

I går på förmiddagen fick michael jackson hjärtillstånd i sitt egna hem. Han fördes till sjukhuset och enligt dem hade han ingen puls när dem hittade han i sitt hem. Och när han kom till sjukhuset gick det inte att rädda honom.

Detta är en stor tragisk händelse för alla runt om i världen. Alla runt om i världen sörjer över att Michael jackson är borta. Han var the king of pop, vår Michael jackson.

När jag fick höra detta var det som någon kastade en sten på mitt hjärta! Kunde inte fatta att det var sant .. Att Michael jackson , min idol var borta för alltid .. Varför? Varför just nu?! Det kan man undra .. Han skulle ut på turne nu till hösten men nu blir det inte så.

Rest in peace Michael Jackson <3

Självförtroende

Hur är erat självförtroende?

Mitt självförtroende är väl inte så jätte bra alltid. Men den börjar bli bättre för varje dag, men kommer dagar då man får för jävligt helt ärligt asså. Och inte vill leva och allt bara suger helt och hållet. Har dess utom en stor hemligthet som jag inte har berättat för många, kanske två-tre st bara. Men våga inte lita på vissa folk med att sprida detta. Ingen mening att göra det liksom. Lika bra att hålla de för sig själv tycker jag iaf.

Finns dagar då jag inte vill kolla mig i speglen. Rädd för vad jag ska se när jag kollar i speglen. Har alltid varit osäker när det gäller min kropp och utseende. Att jag inte duger som jag är och så vidare. Inte många som vet att jag känner så.. Och vet inte varför jag skriver de nu i min blogg. Känner helt enkelt för att skriva av mig i kväll kan man säga.
Menmen ska inte sitta här och babbla.. Ingen bry sig ändå om mina essues! Så what ever ..

Tips och såna grejer ni vet!

God kväll folket!
Har ni några tips för min blogg? Och vad man kan blogga om ..
Annat om sitt liv bara. Nåt mer intressant liksom.
Ni fattar vad jag menar. =)
Ska lägga mig nu snart, gud så trött man är!
Love, Petra


Beach and girltalk .

I dag har man varit på stranden med syster och Carro. Det var kul, men inte så kul när sanden kom i ögonen och håret dock .. Haha .. Menmen, vad ska man göra!? Måste få färg på kroppen innan man ska iväg till Turkiet.  Kom hem från tylösand runt fyra typ. Då gick jag in i duschen och fixade mig. Sen fixade ja sminket och sånt och drog sedan ut för att träffa min girls! =)

Fick min lön i dag från Concilia. Det var ju inte jätte mkt direkt kan man säga. Men har inte jobbat mycket, plus tjänar inte alls mkt där heller. Så.. var inte så jätte jätte nöjd direkt! Men shit the same!! Ska jobba mer i augusti , för mitt jobb har stängt hela juli , det är fett synd asså. Kan bli svårt att få cash då. Får väl be morsan om cash lite då och då helt enkelt. haha även fast hon hatar att man frågar henne för pengar hela tiden. Men vad ska man göra om man inte har några egna pengar liksom!?
Det så det blir då, tyvärr .. Inget att göra åt liksom.

Vad ska folket göra i morgon? Fredag i morgon, blir säkert festa för en del människor skulle jag tro.
Jag tro det blir fest för mig i morgon med, om man hittar någon bra fest att dra till.
Känner att man har varit lite off här på bloggen, men det ska bli ändringar från och med i kväll!
Carro kommer skriva några inlägg då och då. Så hon ska hjälpa till lite här på bloggen så att ni vet där ute som läser min blogg dagligen.
Iaf ha en fortsatt trevlig torsdag så hörs vi när vi hörs!
Peace out!

Sommaren är här! tralala ^^

Sant sant, sommaren är verkligen här nu. Det har varit jätte varmt i dag upp mot 30 grader varmt i halmstad som är sommar staden som alla vill komma till nu. Imorgon blir det stranden för min del. Måste få lite färg nu när det är fint väder. Man får ju passa på, för direkt som det är kan det bli dåligt väder här. Man vet aldrig med Sverige vädret. Helt ärligt! Så jag varnar alla där ute, passa på när det är fint väder att bada och steka i solen! Älskar att vara solbränd, palla va en blekis! Usch nej tack! Slut med det nu defintivt.

Vad har folket gjort i dag? =) Stranden antar jag?!  Hoppas det blir lika varmt imorgon.
Förlåt för en dålig uppdatering, men det har varit så fint väder nu dem senaste dagarna så har inte blivit av att jag har skrivit i bloggen. Och det ber jag ursäkt om mina kära bloggläsare.

Men hoppas ni alla har haft en riktigt bra onsdag!
Lilla lördag i dag ska någon festa ikväll? :)
Det ska inte jag göra iaf, hemma och kolla film istället, mkt mysigare.
Peace out!
yeah yeah

I wanna feel love .

Thats what i wanna do right now .. Feel some love!
With a boy <3 Ha en kille som man kan pussa,mysa med. Och dela allt med.
Känna närhet och älskad på ett annat sätt som man inte har känt innan.
Förstår ni? =)

Dagen efter midsommarafton.

Hade alla kul igår? Inte för bakis idag va?! =) Får hoppas att ni inte är det.
Jag drack inte alls mkt igår, man kan ha kul utan att dricka mycket. Jag dricker alltid med måtta och jag vet hur mkt jag tål. Och det är ganska mycket jag kan tåla så. Menmen .. Hade en bra och rolig kväll igår. Rolig fest på nyhem som vi blev bjudna på. Lärde känna en massa nya och härliga människor. Dem var verkligen skit sjysta! Och väldigt mogna , vilket jag tkr är oerhört bra faktiskt. Gillar mogna människor, blir mycket lättare att snacka med och blir inte barnsligt snack , om ni fattar vad ja menar.

I dag har jag bara chillat och tagit det lugnt med Carro och Zeynep. Vi har lite i studion och sen var vi i stan och åt på mcd. Inte nyttigt men va fan! Man kan inte alltid vara nyttig här i livet. I morgon ska jag nog till eurostop med mamma en sväng, kolla lite i affärerna och se om ja får nåt av mamma. =) Får fjäska lite hahah helt enkelt .. Det brukar funka då! Hoppas ni har haft en bra midsommar dag. Nu ska jag kolla film med syster! Kanske uppdatera senare folks!

Peace out!

Midsommarafton och det innebär fest!

Yes yes, Fest ikväll! =) Ska ut till tylösand först och vara med släkten lite sen blir det in till stan vid nio , för fest med mina girls. Sen får vi se var vi hamnar någonstans. Tror att vi kommer vara på lika olika ställen ikväll så. Man vet aldrig med oss heller så ..

Vad ska ni göra ikväll? =)
Har dess utom varit och solat på solarium idag med mamma. Riktigt skönt! Måste ha lite färg för ikväll och för att jag annars är blek. Solen har inte varit framme mkt asså och det gör att man blir blek och sånt. Och det gillar jag inte.
Längtar tills jag ska till Turkiet i juli. Två veckor och bara ligga och steka i solen! Kan det bli bättre?! Nej, skulle inte tro det! ;D

Ha en bra midsommarafton folks!
Så hörs vi imorgon. Hoppas inte många blir bakis imorgon.
Peace out! / P.K


What´s cracking mama?

Vad har ni haft för er denna kvällen? =)
Själv har den spenderats med mina kära vänner. Körde runt lite i en skit fräck bmw! ;D Fyfan ,vilken känsla!
Går inte att beskriva asså .. Kom hem för 30 min kanske, och har nyss ätit goda jordgubbar med grädde. Det bästa med hela sommaren helt klart. Det enda som fattas är vädret! Eller vad säger ni?

Vad ska ni görapå midsommar imorgon? Festa kanske?! :) Det ska jag göra iaf! Med mina girls såklart!!
Hoppas man inte blir allt för full. Men det brukar jag inte bli så , det är nog lugnt för min del. Ska ju träffa min baby på lördag! Så måste va i nyktert tillstånd och inte bakis det vill säga. Tycker synd om dig baby <3 Finns här för dig.

Love, Petra

outfiten för idag.

Imorgon är det midsommar!

God eftermiddag tro jag man kan säga?! Haha .. Vaknade halv tio men sov vidare till halv elva. Sen gick jag upp och kollade på våra bästa år, sen blev det mat. Jag var nyss på hemköp och handlade schampo och that kind of stuffs. Så snart jag jag in i duschen och så. Måste fixa mig fan,inte direkt fräsch nu tycker man.

I morgon ska man vara ute i tylösand först med släkten och sånt. Sen drar jag mig in till stan igen för att festa med mina girls. Vad ska ni hitta på imorgon? =)

Ha en bra torsdag folks!
Love, Petra

Trött på samhället!

Gud vad jag är trött på dagens samhälle!
Alla ungdomar  (tjejer)börjar allt mer sminka sig i tidigt ålder. Dem hade börjat sminka sig från 11-12 år åldern nu. Har jag sett iaf när jag har gått runt i stan och sett bilder på nätet. Översminkade fjortisar , tio kilo foundation o brunkräm! Damn girls! Grow up! Ni är fina utan det, tro mig. Jag använder själv foundation men inte så jävla mkt.
Sen börjar dem dricka vid 12-14 års åldern. Och så blir dem stup packade och spyr. Sen förlorar unga tjejer vid 14 års åldern oskulden. Och enligt mig är det för tidigt! Men ro också på vem du har det med och om det är förhållande eller ej. Beror på hur du känner dig! Du ska vara redo, ingen ska tvinga dig till något du inte vill och känner dig redo för.
Blir så trött på sånt här! Vad är dagens ungdomar på väg? Snart börjar väl tjejerna sminka sig vid fem års åldern?! Det vore sjukt asså .. Verkligen.. 

Vad tycker ni om dagens samhälle?

Jobb och vänner!

Efter jobbet stack jag hem och åt sen stack jag till studion.
Där Zeynep,Carro och gzim var. Fett roligt hade vi! Haha .. Vilken konservationer vi hade shiit!
Sex snack för de mest! Men det är bara för turken var med. haha , allt som kommer från hennes mun är sex sex sex!! Haha .. Hon är så go den ungen!

Fan blogg.se har krånglat hela dagen för mig asså .. Jag skulle skriva ett bra inlägg i morse så fuckade det sig totalt!
Blev så irriterade fan. Menmen.. Hoppas de funkar nu.  Vad har ni gjort i dag? Har ni sommarjobb förresten? =)

Love, Petra
Oh yeah!

Jobbet om en timme!

Ska i väg snart och jobba. Vad ska ni göra denna dagen?
Har ni sommarjobb? Kommer hem runt nio igen och då kommer jag blogga mer.
För just nu hinner jag inte mer än detta.
Ha en bra onsdag folks!
Peace out!!

Tips!

Ge mig gärna tips om vad jag kan skriva och hitta på i min blogg! Det stärker bara mig och min blogg.
Just nu har jag lite bloggtorka! Så vore jätte snällt om ni kom på nåt och kan tipsa mig om det.
Ikväll ska jag bara vara vid datan och tar det lugnt. Vad ska ni göra?! =)

Have a nice evening folks!


Justin Bieber <3

Sån otrolig fin låt! <3 Och justin sjunger den så fint! Man blir fan kär i han!

Nu blir det sängen!

Jajjamensan! Nu blir det sängen för petra. Jag är riktigt trött, ska gå och ta väck sminket och såna grejer först.
Orkar inte med datan eller nåt just nu. Nu skriker mitt huvud efter sängen bara! Det förstår jag med.
Imorgon ska jag gå upp vid tio och dra till solariumet. Var ett tag sen nu tycker jag. Och känner mig så himla blek och vill inte vara de, vill vara solbränd och fin. Men det kommer väl hoppas jag.
Sen ska jag hem och duscha and that kind of stuffs you know.

See ya tomorrow folks!
Sleep tight! '

Outfiten & andra bilder på mig


Dagens ouftit!
Jeansleggings från Gina tricot 299 kr
Tröja från J&C 199 kr
Strumpor från lindex


Ny bild!


Mys stilen! ;) Me like very mucho!

Enjoy people! =)

U-21 England-Finland

Jag och carro bestämde oss i sista minuten för att gå och kolla på u-21 match på örjans vall. England mot Finland, och så klart hejade vi på England! Och dem vann med 2-1! Dem hade riktigt heta boys i sitt lag fan .. Fyfan! Ellerhur carro?!
Kom hem för ett tag sen, efter matchen stack vi till donken och käkade mat . Var grymt hungrig kan jag ju säga er. Har bara ätit lunch och lite fika innan dess. Så, sen stack vi till hemköp för att ja skulle köpa min underbara läsk
PEPSI MAX!

Vad har ni gjort i dag? :) Har varit riktigt bra väder här i Halmstad i dag asså. Inte kallt och inte för varmt. Lagomt varmt helt enkelt kan man säga.
Ska sätta mig och kolla en film och gotta mig med en massa chips och läsk. Ska ba slänga in en bild på dagens outfit innan det blir film.

Ha en bra måndag kväll!
Peace out!

090615

Måndag i dag då, och en ny vecka har börjat av vårt sommarlov har börjat.
I går var jag på eurostop och köpte en ny foundation från Loreal true match. Brukar alltid köpa den foundation.
Any ways carro jobbade där så fick vänta på henne och under tiden gick ja runt i affärena och kollade runt. Gick även till mcd och åt mat. Sen satt jag mig ner vid carro och snackade med henne tills hon slutade sitt jobb.

I dag vet jag inte riktigt vad som händer .. Får se vad som händer helt enkelt. Glömde säga en sak u-21 em börjar ju i dag. Fundera på att gå och kolla någon match kanske?! Vore intressant eller hur? Ska ni kolla någon match ? :)

Ska lägga in en bild sen på dagens outfit. Kan ej lägga in nu , för måste ta en bild med men har inget batteri just nu på min kamera så det får blir senare i dag.

Ha en bra måndag! Så hörs vi senare.
Peace out!

Studentfirande igår.

I går tog min kusin Ludvig studenten. Så klart var man i stan och såg när han gick med alla andra studenter. Synd bara att det var så dåligt väder. Tycker synd om studenterna som var tvungna att gå i regnet. Hoppas dt blir finare väder nästa år när jag tar studenten! ;) Som man längtade när man såg dem igår eller?! Men ett år går snabbt. Som sagt var inne i stan runt två med carro och mamma. Sen kom dem och jag såg min kusin direkt typ och gick fram och gav blomma till honom och gav han en kram och sa grattis. Riktigt stilig var han igår minsann.

Vid halv fyra var min familj ute i trönninge för att fira Ludvig med alla släktingar. Det var trevligt! Några man inte hade träffat på länge. Var hemma igen vid nio och då drog jag till Carro och var med henne och turken en stund. Sen drog jag hem och var vid datan sen gick jag och la mig. Var sjukt trött efter allt firande och sånt.

I dag vet jag inte riktigt vad som händer .. Man får la se vad som händer i kväll. Mådde inte så bra i morse, så .. Men nu mår jag lite bättre kan jag säga.

Vad ska ni göra i dag? Många som kanske är bakis i dag med. Och dt kan jag förstå hehe .. Kan bara tänka mig nästa år för mig och alla andra vänner som tar studenten. Kommer bli galet!! :)

Ha en bra lördag bloggare och läsare <3
Peace out people!

SOMMARLOV!

Nu har jag sommarlov! Fan vad skönt asså. Men det blir också mitt sista sommarlov, för nästa gång tar jag studenten! Detta sista året på sannarpsgymnasiet kommer bli oförglömligt! Jag ska ta vara på alla dagarna. Många säger att trean går snabbare än tvåan gjorde. Och jag som tyckte att tvåan gick sjukt snabbt. Då lär trean går ännu snabbare må vi tro.

Ikväll ska jag ut och äta med my girls. Vet inte var vi ska äta någonstans men någon stans i stan blir det nog.
Så kanske blir att jag uppdatera när jag kommer hem från stan. Det beror på om jag orkar eller inte.
Har alla sommarlov där ute? :) Njut av kvällen och ta vara på varje dag som kommer.

Have a great evening folks!
Love , Petra


Följ mig på bloglovin.

Följ min blogg med bloglovin

Sommarlov imorgon!

Då var det sommarlov imorgon! =) Jippi!
Har verkligen längtat efter den dagen asså. Att få vara ledig från skolan och bara slappa och gör vad fan man vill!
Det bästa är att man inte har några arbeten att skriva eller läxor eller nåt sånt skit. Jävligt skönt måste jag säga.
I dag var det bara en lektion och det var praktisk marknadsföring där jag fick reda på mitt arbete , mitt betyg där.
Han var osäker igår om jag skulle få vg , så jag skriva till saker på arbetet och lämnade i hans fack. Så i dag när jag kom så sa han att jag fick vg!! ;D Fan vad glad jag blev! Vill verkligen ha vg och tycker fan att jag förtjänar det också.
Så det var en STOR lättnad måste jag säga er.

Iallafall över till dagens fråga; Hur är din relation med dina föräldrar?

I dag ska jag bara softa och vänta på att Carro kommer hem från Gran canaria, som hon har varit i en vecka nu.
Får se om jag tränar fotboll ikväll, för just nu är det dåligt väder. Och då gillar jag inte att träna ute. Menmen .. Vi får se hur der blir med vädret senare helt enkelt. Nu ska jag lyssna vidare på min musik och ba koppla av. Vad ska ni göra i dag gott folk?! :)

Have a nice day people / Petra

Oh yeah!

Love to this song!!


090609

God eftermiddag kära bloggläsare!
Jag var skit trött i morse, när klockan ringde 6:30 ..
Men var tvungen att gå upp även fall jag bara hade lust att ligga kvar och fortsätta sova.
Det var så himla skönt att sova! Min säng , gud jag älskar den! Den mysigaste och bästa, man sover så bra i den.
Därför man inte kan gå upp ur den haha ..
Vad händer i dag för er? :) Jag ska nog inte göra så värst mycket. Hade två lektionerna i dag, den först var rehab&hab och den sista var idrott. Där vi hade vattenkrig och sånt skoj! Sen fick man reda på slutbetyget i idrott a .
Jag fick VG! ;D Jag är nöjd, hade mvg i nian dock menmen vad ska man göra?! :) Är glad för vg med.
Och nu sitter jag här och lyssnar på lil wayne och softilerar i min säng.

Any ways , över till dagens fråga; När tycker ni det är okej att förlora sin oskuld?

Själv tycker jag att man ska först och främst och vara redo och dess utom ska man göra det med en man gillar eller är ihop med. Och man ska verkligen gilla eller älska personen. Men i för sig ska man inte vara för tidig när man förlora oskulden. Jag själv är inte av med oskulden och jag är 17 år och ska fylla 18 i år. Jag är faktiskt rätt stolt att jag har kunnat fixa det tills än i dag. Men grejen är att jag har inte hittat rätt kille och har inte direkt haft några seriösa förhållanden och inte varit riktigt redo för det.

Menmen .. Have a great day people!
Peace out!


Nautilius & Dagens fråga!

På morgonen runt kvart över nio var vi på nautilius med klassen. Hade två pass där. Man blev ju lite trött efter det och dess utom var jag inte direkt pigg heller. För tidigt för min del att träna vid halv tio. Any way har duschat nu och så.
Så nu känner man sig som en ny människa igen! :) Alltid känt att duscha efter ett pass på gymmet. Vi fikade efter passet , glömde säga det. Det var faktiskt gott och ltie mysigt så där.

Snart ska jag iväg till hemköp för att handla lite grejer för jag måste ha mat i magen. Usch usch .. Ska bara föna håret och så sen dra jag dit. I dag vet jag inte riktigt vad som händer. Hoppas det blir en roligare dag idag än var det var i går. Ig¨r var det en riktigt lam dag. Hände absolut ingenting på hela dagen! Skulle följt med morsan till tylösand för att kolla balen. Men nej det gjorde jag inte på grund av min lathet!

Well, well .. till
dagens fråga;  Vad tycker ni om distansförhållanden?

Själv tycker jag att det kan vara bra om man kan lita på varandra och verkligen älskar varandra. Men samtidigt tycker jag inte att det ska vara för långt ifrån varandra.

Have a good monday people, catch up with you later! <3


Dagens fråga!

Tänkte börja med att skriva en fråga om dagen. För och se vad ni har för åsikter om de ämnet och frågan jag ställer här på min blogg.


Dagens fråga lyder så här; Vad tycker du om ätstörningar?

Om jag skulle svara på den frågan så blir det nåt i denna stilen:
Jobbig sjukdom att ha verkligen. Ätstörningar börjar från mode branschen, där idealen är att de ska vara smala och inte ska dem vara mullig eller tjocka. Smalt ska det helst vara annars funkar det inte enligt dem.


New photos on me .







ENJOY!!

Vem är Petra ?

Kan förstå att många av er som läser min blogg egentligen undra vem denna flickan är som skriver .
Tänkte berätta lite om mig så ni vet mer om mig.


När är du född?
Svar; 1991 den 12 december är jag född.

Vilket gymnasium går du i?
Svar; Jag går på sannarpsgymmnasiet

Vilken linje går du och vilket år?
Svar; Jag går omvårnad fitness och andra året.

Vad gör du på fritiden?
Svar; På fritiden spelar jag fotboll i ett fotbollslag som heter Alets ik. Har spelat i snff innan dess. Jag brukar dess utom vara med mina vänner, festa, shoppa, jobba och spela basket m.m.

Vad fick dig att börja blogga?
Svar; Jag hade bara en lust att börja blogg. Verkade kul och intressant så då började jag blogga. Dess utom bloggar många utav mina vänner så det var lite de som fick mig att börja blogga.

Hur många syskon har du?
Svar; Jag har en lillasyster som heter Nicolina och är snart 14 år.

Är du svensk?
Svar; Halv svensk. Andra halvan är tysk.

Vilken stad bor du i?
Svar; Halmstad , skulle hellre vilja bo i gbg eller sthlm.

Jag hoppas ni vet lite mer om mig efter ni har läst detta. Om ni undra nåt mer om mig så fråga på bara. Var inte rädda.
Ha en bra söndag / Petra

On me .

Frågestund!

Tänkte ha en liten frågestund nu på min blogg. Länge sen jag hade det faktiskt och har fått en del nya läsare ser jag.
Så fråga på bara gott folk!

yoooooo wzupp g's ;) /ayat

Har ayat hemma hos mig just nu , vi kollar på Sverige matchen.
Och just nu går det inte så bra för vårt land! :/ and it sucks!!
Well, well people. Have a great evening så svarar jag på frågorna imorgon.
Peace out!


Tack för igår ayat! <3

Var på fest hos ayat igår, efter som hon fyllde 18 år i tisdags!
Så firade vi henne med lite mat och en hel del snack.
Hoppas du hade en bra kväll gumman. Men vi ses vid sju ikväll och då kan vi snacka mer.
Jag hoppas du gillade din present du fick av mig .

Blev en hel del mat hos ayat igår, så känner nog att man har gått upp några kilo.
Haha .. menmen maten var jätte god igår!
Iaf nog snackat om det, vaknade sent idag , runt 11:20 .. Gick upp och duschade.
Sen åt jag och sminkade mig. Träffade liridon och han skulle visst också till eurostop som mig.
Jag skulle dit och träffa mamma och syrran som redan var där. När jag väl kom dit gick vi in till J&C
och b-young. Hittade skit fin klänning där. Vill ha den, men mamma vill ej betala den. Så jag får betala den när jag har pengar själv, om den nu är kvar så länge. Köpte iaf en tröja på J&C. SKit fin! Kanske lägger upp en bild på den sen.

Nu ska jag äta snart och sen se sverige matchen! :)
Vad tror ni de blir mellan sverige-danmark ? :)
Jag tro sverige vinner med 2-0 !! Och zlatan gör alla målen!
Ha en bra lördag gott folk!
Love Petruuus <3


You never know what you have until you lose it.

God eftermiddag gott folk!
I dag vaknade jag runt kvart över åtta och gick upp och duschade.
Sen satt jag mig vid datan och kollade samtidigt lite på tv.
Hade bara en lektion i dag och den började 11:35 och det var praktisk marknadsföring.
Där vi håller på med våran arbeten som avgör vad vi får för betyg.
Fick reda på mitt psykologi prov i dag, och fick godkänt som tur var.
Nu kan man pusta ut. Behöver inte tänka på de nu längre.
Imorgon börjar 9:30 med psykologi.
Ska iväg senare till halmstads trafikskola med pappa. Sån där för att min pappa ska få övningsköra med mig.
Måste köra mycket i sommar så det blir lättare sen när jag väl ska ta lektioner på körskolan.

Nu ska jag kolla vidare på mtv!
Ha en bra onsdag
Peace out people!


I dag åkte Carro till Gran canaria. Gonna miss you girl! Men vi ses om en vecka igen. Ha de så bra!


Grattis Ayat baby <3

Grattis till min habibi ayat som fyller hela 18 år i dag!! <3 :)
Hoppas du har haft en kanon bra dag .
Vi ses ju på fredag hos dig när du ska ha din lilla fest gumman.
Ha en fortsatt bra födelsedag baby.


Har jobbat idag från 16:45-21:00. Kom hem och åt mat och nu sitter man här och degar framför tv:n.
Har dess utom också färgat och klippt mitt hår i dag på salong chess. Äntligen fick man sitt hår fixat.
Länge sen man klippte håret. Mitt hår har blivit ganske långt nu faktiskt , vilket jag tkr är jättre bra
Jag sparar till långt hår på grund av balen och studenten nästa år.
Nu ska jag kolla klart desperate housewives och äta mina goda chips.
Peace out people!