School time!

God morgon folks!
Nu sitter man i skolan och har sin första lektion och dt är sjukvård. 
Dock jobbar jag inte så värst mkt .. Men orkar verkligen inte, är för trött för det.
Snart ska jag dra till kiosken för frukost! =) Inte ätit något idag.
Vi hörs mer senare!
Take care , peace // P.K

Söndag, en plugg dag!

Idag blir det en hel del pluggande, ska öva inför etiken imon, matte provet, fitness provet som är på tisdag .. Sen på tisdag får jag läsa ut boken. Sen ikväll kanske det blir julskyltning med carro. Får se hur det blir!

Förlåt, om jag inte har uppdaterat på länge, men har inte haft tiden eller orken för det! =/ Men blir mer uppdatering imorgon tror jag. Om jag hinner. Ska ta väck naglarna imorgon sen blir de plugg för hela slanten på fitnessen. Peace out / P.K

Torsdag!! ;)

Tja tja! =) Denna veckan har mkt plugg blivit gjort. Har gjort muntliga/skriftiliga i svenska b, religionkunskap (kyrkgrejen) , sjukvård rollspelet. Nästa vecka blir de mkt gjort med. Jag har nyss gjort svenska b där vi skulle läsa en bok och sen redovisa de muntligt. Har skrivit det nu och ligger på mejlet och redo att skriva ut i skolan. Sen fick vi en uppgift inom sjukvården igen.. Att skriva om en sjukdom och jag har valt att skriva om Stroke. Började med den igår när vi fick den och har kommit halv vägs kan man säga. :) Nöjd! Ska ba läsa en till bok inom svenskan och sen ska jag skriva den som ett skrifitligt arbete som man ska lämna in innan jullovet. Får börja skriva de nästa vecka. Any ways, slut snackat om skolan! Idag ska jag till 035 för att kolla med planschen till projektetarbetet som vi ska ha den 11 dec! <3


Ha en bra torsdag, vi hörs kanske senare!
Puss & Kram


Sean Banan! <3 Kärlek till den mannen

Det går verkligen inte att hata den killen .. Fyfan! Så jääävla skönt snubbe. Kul att han kommer till Halmstad till våren.

Dagens fråga! <3

Är du för eller emot att homosexuella ska få gifta sig i kyrka?

Vad jag själv tycker; Jag är för. Alla ska få chansen att få gifta sig. Det spelar ingen roll om man gillar samma kön osv .. Alla är lika värda! <3 Det sägs så i bibeln och koranen osv. Då ska alla få gifta sig i kyrkan oavsett vad du har för sexuell läggning!


Ny dag! <3 Snart är det helg.

Tja bloggis! =)
Nu är man i skolan och första lektion blev inställd typ.. Så fixade ut biljetterna och sånt till London så nu är det fixat. Sk bara fixa tågbiljetter till Köpenhamn/kastrup. Ska till tågstationen senare med Ayat och kolla upp tiderna och priserna. Sen ska jag nog köpa de på fredag eller nåt sånt. Vi måste köpa de så snart så möjligt. Så dem inte höjer priiserna osv ..
Jag slutar 14:40 i dag så blir de hem och äta och invänta Ayat baby! <3

Ha en bra onsdag!
See ya folks later <3

Klar!! ;D

Då var man klar med Religionen och övat klart på talet inom np i svenska b! Talet kommer bli lite över 4 minuter. Förhoppningsvis blir de lite innan 5 min, det hade varit riktigt skönt om de var de. Men allt beror på hur snabbt jag pratar osv. Det ska nog gå bra Petra! =) Känns skönt att allt de är klart. Nu i helgen ska jag plugga matte o läsa en bok osv. Kanske träna?! HAHA xD Får se hur det blir med den saken. Sola ska jag göra i helgen! Får inte bli en blekis! haha .. xD


Nu ska jag kolla på tv och sen sova. Börjar som sagt tio över åtta imon! =( DÖÖÖÖ!!
God natt o sov gott! <3 / P.K


Tisdag den 24/11

Hip/hop saved my life, projektet börjar närma sig allt mer nu .. Bara 2 veckor och 4 dagar kvar tills den är. Den är den 11 dec som ni vet! =) Den kvällen och dagen kommer bli fett nice! Sen ut med gänget efter det, dem som är 18 år ,de vill säga .. HÖHÖ ^^ Iaf , snart kommer min kusin o hans mamma hit för snack o mat. Sen måste jag öva på mitt tal inom svenska som jag ska ha imorgon. Dess utom måste jag skriva klart religion som också ska redovisa imorgon. Men, det är nästan klart och kan ej ta så lång tid skulle jag tro. Var en rätt så lång dag i dag i skolan, från 9-15 , Fast dock inga lektioner idag .. Det var olika föreläsningar om olika religioner osv.  Vissa var rätt så intressanta men vissa var mindre intressant kan man säga. Kändes lite onödigt att vara där men orka inte få ngn frånvaro. Har varit borta en del tycker man så , bäst och vara där då. Eller vad säger ni!?

Nu ska jag plugga tror jag innan dem kommer. Eller så blir de efter dem har stuckit! Vi hörs mer imorgon.  I´m out folks! //P.K


Lite låtar jag gillar! <3

Hiss/diss? <3

Stressig dag! Petra gillar inte såna dagar =/

Hey bloggis! =) Som sagt har det var en stressig dag för mig som sagt. Jag började skolan 8:10 och slutade ett. Men stack tidigare för jag skulle iväg på en intervju med kyrkan som hade att göra med ett skolarbete. Det tog 20 minuter typ sen var det vidare till frisören på salong chess. Där min moster skulle fixa min utväxt och klippa håret dess utom. Det var fett länge sen jag klippte mitt hår, så det behövdes kan man säga! Och behövdes dess utom färga håret med. Ni ska få bild på det här nu med.

  Vad tycks? Vet ej om man ser så mycket .. Hiss eller diss? <3 enjoy!   peace out foolks!


Kul dag i G-town igår! <3

Fredag; Började dagne med körlektion 9:35 , det gick helt okej. Ska öva på lite saker med Pappa så det blir bättre till nästa gång jag har lektion på körskolan. Efter körskolan igår, drog jag hem och fixade de jag skulle ha med mig. Sen smsade carro mig att vi skulle dra mot tågstationen. Tåget skulle gå 12:02 till Gbg. Vilken känsla det var att gå ut från tåget när vi hade kommit fram till gbg. Jag hade inte varit i gbg sen i slutet av Maj. Så det var fett länge sen asså .. Jag och carro har redan planerat att åka till gbg i Januari eller februari igen. Då vi har lite mer cash och sånt. För nästa gång jag kommer till gbg ska jag shoppa. =) Det gjorde jag aldrig igår , för jag hade inte mkt pengar för att shoppa. Pengarna gick åt till mat,bio och snacks till filmen.

Any ways, hade riktigt trevligt i gbg igår! =) Träffade Khojjan,idris, aymen.
Vi åkte hem 22:42 från gbg. Fyfan , vad jag och carro mådde dåligt av att åka hem! =(
Vill verkligen inte åka hem .. Men,vad ska man göra?!
Ha en bra lördag! Ikväll ska jag till tylösand =)
Peace and lööve <3 / P.K


Favorit i repris! ;)

Vem älskar inte Sean Banan? <3 Super skön människa asså

Dagens fråga! <3

Dagens fråga; Vad tycker ni om att Jimmy Choo har kommit till H&M?



Dags för frisören snart!

Yes, då ska man klippa & färga håret på salong chess på måndag halv två! =) Ska bli skönt o få klippa sig o få färgat sin utväxt. Det var senaste i juni jag klippte mig och senast i augusti jag färgade håret, så det är VERKLIGEN dags för det nu!  Det blir blont och att klippa topparna eller kanske göra någon ny frisyr? Men vet isåfall inte hur jag ska göra och vad som är modernt just nu. Men får snacka med min moster om den saken, hon vet vad som passar mig bäst. ;)

Snart ska jag träffa carro och dra till 035 och gå på möte osv. Sen får jag se vad som händer!

Peace out!


Torsdag den 19/11

Hallo! =)
Hur mår människorna i dag?
Själv mår man helt okej. Mår bättre av att tänka på att man ska till gbg imorgon med Carro. =)
Var fett länge sen man var i Gbg! =( Fyfan!! Har saknat de stället så himla mkt asså .. shiit! Men nu äntligen ska jag få komma dit igen. Dt blir en heldag i Gbg från kvart över ett till tjugo i elva på kvällen är man där. Skönt! =) Ska träffa lite vänner , softa, äta och kolla runt och allmänt bara få komma bort från Halmstad!
Imorgon har jag också körlektion på skolan 9:35. Sen blir det hem och äta sen till tågstationen med carro. Ska försöka göra klart mitt tal ikväll inför np muntliga på onsdag nästa vecka.

Ha en bra torsdag!
I´m out / P.K

Malmö imorgon med klassen!

Hey! Imorgon ska man till Malmö med klassen för att kolla olika mosker osv. Kan nog bli rätt spännande! =) Sen ska man hem på ett mötepå 035 om man hinner eller orka de vill säga. Och idag har jag gjort nationella i svenska b som jag sa innan idag. Och dt gick bra! Sen har jag varit nere på tågstationen med carro och bokat biljetter till gbg på fredag. =) Äntligen ska man till sin kära stda GÖTERBORG! <3 Ska vara där hela dagen och sen hem sent på fredagen. Visst, låter de bra?! HAHA .. xD  Snart ska jag äta och sen övningköra med pappa och carro ska nog med tror jag.

Peace out! / P.K


Tja bloggen!

Nu har jag gjort de nationella skriftliga i svenska b! Nu är det avklarat! =) Det känns jäkligt skönt ska jag säga er. Jag skrev i en timme och 30 min. Och det blev 9 sidor och det blev skit bra tyckte jag.

Men nu måste jag dra gott folk!

Peace


Frågestund =)

Hey bloggen!

Jag tänkte köra en frågestund för vet inte direkt vad jag ska skriva om just nu. Så detta får avsluta denna tisdagen. Med en liten frågestund! Fråga på vad ni undra! Va ärliga och öppna helt enkelt.
Enjoy! Och ställ frågor tills imorgon.

Peace out! / P.K


Dagens fråga! =)

Tänkte köra med en dagens fråga. Det var länge sen man gjorde de sist.

Hur mycket pengar spendera ni i månaden?

Själv så spendera jag lite olika. Ungefär 800-1000 kr i månaden kanske. Ibland lite mindre också. Det hela ro på vad man ska köpa osv. Jag jobbar ibland så får lite med än mitt studiebidrag. =)


Dagens låt! <3

Alla älskar vi Beyonce! :) Vackraste mulatt tjejen som finns. And love her songs! <3

Grattis till min älskade carro! <3

Tja bloggen!
Hur mår ni idag? =) själv mår man jätte bra! Är bara lite trött men annars funkar det.
Idag så fyller en mycket speciell tjej år! Och det är min bästa sloven jävel som fyler 18 år och blir en STOR flicka! <3 Och det ska vi fira hårt tro mig haha .. xD Snart är dte min stora dag! Och den dagen kommer bli den bästa i mitt liv tro mig! :) Jag vet vad som kommer att hända redan så haha ..


Snart är hip/hop showen, och jag längtar redan. Hoppas alla kan komma dit!
Plats : 035
Tid & dag; 11 dec 21:00 - 23:30
Arrangörer; The queens

Peace out!


Tv och snacks dags!

God kväll! Dags för tv och äta lite snacks. Det blir Paradise Hotel sen blir det läggdags skulle jag tror. Jag börja trots allt 10:10 imorgon så ingen panik. Men iaf, vi hörs mer imorgon.

Ha en bra måndags kväll!
God natt & sov gott <3


Thank gud!

Cha cha bloggen! Nu har jag hunnit med att göra klart min läxa i människan i utveckling som ska in imorgon. Och har dess utom börjat skriva på mitt tal på np de muntliga som jag ska ha den 25 nov. Så är på god väg kan man säga. Mamma har köpt presenten nu som jag ska ge till my giirl imorgon! ;) Kanske köper nåt mer vem vet?! HAHA .. Any ways, fundera på att dra till hemköp men orkar fan inte lyfta på mitt fetta arsle och gå dit. Haha tänka sig att man kan vara så lat va?! Men så är det när man är trött och har pluggat i en timme haha ..

Nej, nu ska jag nog ändå lyfta på mig och gå dit! Hoppas mamma följer med , för orka ej gå dit själv. Ha en bra måndag, kisses! / P.K


Ser nästan ut så här idag! =)
Enjoy!


Måndag och v.47

Tja! Many things to do today people. Bland annat köpa presenter och göra läxor o sånt skit. Sen imorgon köpa tågbiljetter inför London osv. Denna veckan hinner jag nog inte med att jobba nåt. Och imorgon fyller my baby giiiiiiiiiiirl år! Hela 18 år, stor flicka blir du Carro! <3 Love u giirl, ställer upp för dig i vått och torrt och vet att du gör samma för mig. <3

Skriver mera senare! peace out <3


Slut på denna veckan!

Hey! Hur mår ni en dag som denna? Jag själv mår helt okej, lite trött bara. Förlåt, om jag inte har uppdaterat sen i fredags men har bara inte orkat blogga. Har inte direkt haft ngn lust att blogga dess utom. Igår gjorde jag inte så värst mkt , var med carro och senare drog vi till stan träffa zeynep och liridon. Stod och snackade med dem ett tag senare drog vi mot mohamed för att hjälpa han flytta och umgås bara. Drog hem lite innan tolv därifrån. Idag har jag övningkört med pappa och carro var också med. Det var skoj! haha xD ellerhur carro?! Any ways, sen har vi suttit hos mig o kollat på Rush Hour 2. Som jag älskar den filmen! Jackie chan och chris tucker så jävla bra i den filmen! Det är sjukt!! Gillar ni också rush hour filmerna?

Ska snart äta och carro kommer hit snart igen. Vet inte riktigt vad man mer ska göra idag. Söndagar så finns det inte så mkt att göra. Sen har man skola imorgon, inte ngt direkt man längtar till. Men jag slutar ändå klockan 13:00 så det är lugnt. Sen ska man hem och skriva sitt tal inför np muntligt den 25 nov och göra en läxa inom människan i utveckling.

Ha en bra söndag! Detta var min uppdatering från min helg. Peace out!


Fredag, me love! <3

Idag är det fredag! Den bästa dagen på hela veckan tycker jag. Jag ska snart iväg till skolan för en lektion. Vädligt onödigt enligt mig. Men måste dra dit , vill inte ha frånvaro från den lektionen. Jag önskar att dem hade lagt den lektionen typ tolv iaf. Så hade man haft sovmorgon och slutat tidigt dess utom. Men nej, dem måste lägga den så sent så man nästan glömemr bort den lektionen och måste tänka på den under hela eftermiddagen. Anyways, blir nog att dra till puls ikväll med carro. Kebba & para skulle visst uppträdda där ikväll så vi får dra dit och kolla. Sen vet jag inte vad mer som händer ikväll. Får la se vad kvällen har att erbjuda! =)


I´m out / P.K

Ledig idag! =)

Idag har man hunnit med en hel dag kan man säga.
Bland annat har jag varit i stan och hämtat våra tröjor till hip/hop showen.
Dem blev helt okej faktiskt. Sen var det hem och äta nåt snabbt sen halv tre skulle jag in till stan till körskolan för att övningköra. Det gick bra! =) wooow! Sen var det hem och sen dra till 035 för att fixa grejer till showen. Innan jag drog hem gick jag genom medya för att köpa mig en kebabtallrik. Sen var jag hemma en stund och sånt. Pappa kom hem sen stack vi och övninigkörde en stund. Gick skit bra faktiskt! =)


Nu ska jag kolla på tv! Sen blir det sängen. Mår inte jätte bra tack vare sprutan idag ..
Peace out! / P.K

Skrev ett inlägg innan men det försvann?

Hey! Tycker det var lite skumt för jag skrev ett inlägg i morse men verkar ej som de kom upp nåt .. Det försvann helt enkelt .. Vad jobbigt! Menmen, nu skriver jag iaf. Har tagit sprutan idag mot svininfluensan. Armen är lite öm men annars mår jag bra. Ska in till stan snart och köpa lite smink o träffa carro. Gick i skolan från 10-14. Helt okej dag! =) Imorgon är jag ledig och fredag med! Jippi, jag är glad ! ;D Men nu orkar jag inte skriva mer. Jag skriver mer senare när jag är hemma igen eller senare ikväll helt enkelt.


Ha en bra lill lördag som dem säger.
Kisses /P.K

 


Lång dag för lilla Petra! ^^

Tja bloggen! Hur mår ni i dag? =) idag började jag skolan vid 10:10 med människan i utveckling. Där folket hade redovisning. Men det hade jag för en vecka sen så det var skönt att ba lyssna och ta det lugnt helt enkelt. Lämnade också in min slutdiskussion för mitt arbete med klara. Sen hade jag håla till halv ett och då var min sista lektion fitness. Där vi gick genom för provet vi ska ha den 1/12 och gick i genom ett gammalt prov. Jag och Madde gjode tsm och fick vg. Riktigt nöjd! =) HAHA .. hade glömt lite, de märkte man ju!

Jag har dess utom jobbat ikväll. Jag började 16:45-21:00. Träffade Carro en stund sen stck hon vidare. Och så kom Ayat hem till mig och vi drog oss bort mot hemköp och handlade godis. Sen var det hem för henne och mig. Blev att kolla lite tv och äta chips! Nu sitter jag framför datan och tar det lugnt. Har sovmorgon till tio imorgon och det gillar vi! ;) Imorgon ska jag göra en hel del grejer. Fixa planschen till 035 bland annat, stan och köpa foundation med carro tror jag sen plugga tro jag också det blir.

 

FREDAG BLIR DET GBG!! <3 Finally! Kolla lägenhet och jobb bland annat.  Peace out! / P.K


Snart in till stan!

Jag ska snart in till stan med carro för att köpa en ny foundation. Men från sheercover är tyvärr slut och orkar inte beställa ett nytt och vänta. Plus det kostar och har inte direkt råd just nu. Måste spara pengar inför London resan i december. Idag har man iaf varit ledig. :) Skulle jobba hemma med etiken och sjukvården var vi bara lediga ifrån riktigt skönt faktiskt. En extra dag med sömn och vila! Sånt gillar vi! =) Efter stan måste jag göra mina läxor från människan i utveckling och koll lite fakt om abort för arbetet i etik. Sen ska man kolla Ullared serien på femman vid åtta. Någon mer än jag som kollar på den serien? HAHA .. xD Jag och carro dör av den serien asså .. Roliga människor som är med och handlar!



Dagens låt; This is it - Michael Jackson <3

 


Söndagar!

Tja! Idag har jag hunnit med att övningköra med Pappa, det gick jätte bra! =) Körde de snabbare idag vad jag har gjort innan. Jag körde 100 km/h! Vilken känsla! =) Det måste jag säga asså .. Love it! Nu ska jag kolla runt på internet sen ska jag träffa Carro en stund. Får se vad vi gör en dag som denna.

Det sköna är att jag är ledig imon! :) Fast ska ändå plugga lite hade jag tänkt. Sen blir det jobb! Länge sen man jobbade men behöver cashen. Så det blir nog bra. Imorgon ska jag också boka tid för klippning och färgning. Det var ett tag man klippte och färgade håret, så det kan behövas kan man lugnt säga.
Vi hörs senare!
Kisses // P.K

Saturday , and i love it!

Jag vill bara att dem bästa dagarna på hela veckan är helt klart fredagar och lördagar! =) Håller ni inte med?! Just nu kollar jag film med syster. Men ska snart stänga av filmen och lyssna på musik istället. Vad händer ikväll? Jag ska nog bara vara med Carro, sen får man se vad som händer. Kanske blir ngn fest ikv?! Men inte helt säkert ännu .. Vet ej om jag orkar det. Har tänkt och vänta tills jag fyller år istället. Men får se hur dt blir helt enkelt.
Jag uppdatera mera senare i dag! Ha det så bra så länge!
Jag hoppas inte folket är för bakis idag. =)
Take care, peace <3

En månad och 5 dagar kvar! <3


Dags att inta sängen!

Hey bloggen! Mitt sista inlägg för ikväll blir det nu. Sen blir det att inta min kära säng! <3 Mysigt. Har faktiskt längtat efter min säng nu dem senaste timmarna. HAHA! xD Any ways, ska ba sitta en stund till via msn sen blir det natti natti för min del.


När brukar ni gå lägga er på helger? =)
Om det är fest blir de sent annars rätt hyfsad tid ändå.
God natt, vi hörs imorgon kära läsare.  <3 Kisses!



I Love GBG! <3

Thats right!! <3 GBG in my heart. Där jag ska bo en stor del av mitt liv. Efter gbg blir det stockholm eller USA. Kommer bli nice! Jag ska lyckad och ta mit härifrån! Tro mig, om jag vill nåt eller brinner för nåt så fixar jag det! Kärlek till Göteborg <3 Stolthet!! Snart kommer jag gbg snart så .. Bara vänta några månader till sen kommer jag. Och då stannar jag ca 4-5 år sen blir det vidare i think.

 


Idol! <3

Vem håller ni på i idol?

Jag håller på Reza, Rabih och Eddie! =) Go go! Håller ni med mig?!


Me love fridays! <3

Hello bloggen! =) Förlåt, för jag inte har uppdaterat tidigare idag men har bara inte blivit av helt enkelt. I dag har jag gjort mitt cv, kollat bostäder och jobb i Göteborg! Någon måste ju ta tag i de hela. Mina föräldrar gör ju inget .. Bara för dem inte vill flytta och jag vill det. Jag orkar verkligen inte bo kvar här i Halmstad! It´s sucks! Ska bort härifrån efter studenten. Det är en sak som är säker! Är en bra bit påväg bort härifrån. Efter som jag redan har börjat kolla upp lägenheter och jobb och dess utom skrivit mitt cv.

Snart kommer Carro hit! Vad ska alla göra en fredag? :) Inte direkt fint väder ut idag menmen.. Vad ska man göra?! Haha ..

Ha en bra fredag! Peace // P.K


Dagens outfit den 5 nov

Här kommer två bilder från dagens outfit! Hoppas ni gillar de. =)



Rosa tröja från gina tricot
Jeansleggings gekås
Rosa linne H&M
Strumpor vet jag inte.
Enjoy!


King Of The Dancehall

Tja bloggen! =) Idag vaknade man tio i elva. Det var riktigt skönt att få sova ut lite. Jag har inte gjort det på typ 3-4 dagar. Så det var skönt att man fick chansen att göra det idag! Jag hade bara två lektioner i dag men jag gick aldrig .. Menmen, nu kan man säga att jag har helg! Lektionen imorgon är frivillig så. Då blir det att jag gör det hemma. Idag ska jag plugga lite och så. Ska fixa mitt smink nu så jag är klar med det. Sen blir det att jag sitter en stund vid datan. Kanske drar till hemköp och handla nåt och äta. Har dock redan ätit mat men ska ha nåt mer. Är sjukt sugen på godis eller nåt i den stilen. Jag skiter i vad jag äter, fan mat är livet! <3 Någon som håller med mig om den saken? Nu ska jag fortsätta sminka mig o lyssna på reaggeton music! <3

Peace out! Vi hörs senare folket.


Dagens fråga!

Vad tycker ni om aborter?
Frågan är till er läsare.
Hoppas många ställer upp och svara på frågan också.

Vi hörs senare!
//P.K



Nu är man hemma från skolan.

Hey bloggen! =)
Kom hem lite innan tre från skola.
Tog lite chips o läsk. Fett gott efter en långt skoldag!
Började om sagt 8.10 o slutade lite innan halv tre så ..
Inte jätte lång dag men ändå jobbig om man säger så.
Kort skoldag för mig imorgon. Två lektioner!
Jag funderar på att inte dra imorgon men kanske måste göra det iaf.
Studentbiljetter säljs imorgon men kan ej gå för har fort inte fyllt 18 år ännu.
Any ways, snart kommer mamma med mc d mat til mig och syster! =)
Sen ska jag träffa carro när hon har slutat sin praktik.
Vad ska ni sötisar göra i dag? Har eran dag varit bra?



I´m out! / P.K

School time!

God morgon! =)
Nu sitter jag här i skolan, jag började 8:10 i dag emd religion. Snackade lite och sånt. Och nu har man typ slutat från den lektionen. Så nu sitter jag här i datasalen och surfar runt lite. Senaste dagen idag , jag slutar tjugo i tre. Sjukt drygt! =/ Men imorgon har man bara två lektioner! Skönt! :) Fundera på att ta en sovmorgon? ;) Eller vad säger ni? Jag är fett trött och behöver min sömn.
My beuty sleep is very important for me. <3

Någon mer än jag som älskar att sova? <3 =)
Finns inget bättre än de.
Nu ska jag surfa vidare. Vi hörs efter tre någon gång igen.
Peace out!!


Dagens fråga!

Vad lyssnar du på för musik?

Jag själv lyssnar på allt möjligt nästan kan man säga .. Fram för allt lyssnar jag mycket på reaggeton, r&b , rap o sånt. Men gillar mest reaggeton och latino music! ;)<3 Fett nice musik är det.

 


Dagens låt!


Mysdags! =)

God kväll! =) Nu ska jag kolla på ngn bra film på datan och äta en massa chips o dricka min pepsi! <3 Me love pepsi, as you all better know by now! Så ha en fortsatt trevlig måndag så hörs vi mer imorgon.

Sov så gott!
God natt & peace // P.K


Bilder från lovet o sånt!


Lördagens outfit!



Dagens outfit!


Petra , själva lilla jag! =)

Älskar dig Leila Krupic <3


En till bild på mig och leila!
Denna bilden fick avsluta de hela! Enjoy and peace out <3


Duktig man kan vara ibland! ^

Hey igen! Tycker ni att man är duktig nu och uppdatera? Det tycker jag iaf. Jag har haft gott om tid och skriva i min blogg i dag , så då har jag också tagit chansen också. Vilket är bra enligt mig! =) Just nu är jag uttråkad och vet inte riktigt vad jag ska göra .. Plus att det är dåligt väder ut också. Ännu tråkigare för då blir det att man håller sig inne och inte vill gå ut på grund av vädret. Hur är vädret hos er? Hoppas ni har bättre väder än vad Halmstad har just nu.

Det jag sitter och tänker på just nu är hur livet kommer bli efter studenten nu till sommaren. Jag hoppas jag kommer iväg till gbg och få lägenhet och jobb. För vill verkligen inte bo kvar här i Halmstad. So sick of h-town and the people here!! =/ Sorry, men så är det .. 


Duktig man kan vara ibland! ^

Hey igen! Tycker ni att man är duktig nu och uppdatera? Det tycker jag iaf. Jag har haft gott om tid och skriva i min blogg i dag , så då har jag också tagit chansen också. Vilket är bra enligt mig! =) Just nu är jag uttråkad och vet inte riktigt vad jag ska göra .. Plus att det är dåligt väder ut också. Ännu tråkigare för då blir det att man håller sig inne och inte vill gå ut på grund av vädret. Hur är vädret hos er? Hoppas ni har bättre väder än vad Halmstad har just nu.

Det jag sitter och tänker på just nu är hur livet kommer bli efter studenten nu till sommaren. Jag hoppas jag kommer iväg till gbg och få lägenhet och jobb. För vill verkligen inte bo kvar här i Halmstad. So sick of h-town and the people here!! =/ Sorry, men så är det .. 


Jag gillar ..

Gina tricots kläder. Det är bra priser, fina kläder och allt. Men kvalitet kan vara lite sämre dock. Eller vad tycker ni om Gina tricot? =) Hiss eller diss för gina tricots kläder?



 Snyggt ihop! Vad säger ni? =)

 Jag gillar ginas byxor! grymt sköna och gillar deras chinos! Har ett par såna själv så.


Fick en ny grej av mamma igår! ^^

Och det jag fick av mamma var en ny parfym. Det var denna parfymen jag fick. Escada ocean lounge, den luktar skit gott! =) Jag rekommendera den , för dem som inte har testat den. Och för ni som har den eller har testat den good for you!



Dagens låt; P.Y.T - Michael Jackson

Just det!! Jag kanske ska gå på Michael jackson filmen igen. Men med denna gången ska jag kanske dit med min syster. Hon vill se den så får kanske följa med henne då. Men hoppas mamma kan betala för tänker inte betala igen. Man måste spara pengar inför london resan den 31 dec. Längtar till London med! <3 Kommer bli grymt kul!
En resa man inte kommer glömma! <3


Hard Knock Life ^^

Hey! Då var det måndag och en ny vecka igen. Jag började skolan i dag 8.10 med sjukvård sen 9.50 var de etik&livsfrågor, mentorstid och avslutningsvis matte. Sen vid ett drog jag hemåt. Och nu sitter man här och gör inte värst mycket. Any ways, måstee läsa genom mitt arbete med klara o de jag ska säga imorgon. För jag har nämligen redovising i människan i utveckling och förresten fick jag reda på mitt prov i de ämnet. De provet vi hade innan lovet. Jag fick vg iaf! =) Jag är nöjd. Nu gäller det att fortsätta i den stilen. Det ska nog fixa sig. Vet ej riktigt vad mer som händer i dag.

Jag fyller år om en måndag och 10 dagar!! <3 Jag längtar sjukt mycket tills den 12 dec! My big day . Jag blir stor flicka, myndig!



Vi hörs senare!
Peace and lööve // P.K


Söndag!

Ikväll kommer hela familjen hem från Teneriffa. Ska bli skönt och träffa dem igen! Känns som dem har varit borta länge nu. Fast det bara har gått en vecka sen dem stack utomlands. Menmen .. Dem är hemma runt tio. Innan dess ska jag städa de sista, handla och även plugga lite.

Ska skriva loggboken för projektarbete och göra etik&livsfrågor läxan. Carro kommer hit snart så då följer hon med mig till hemköp när jag ska handla mat. Annars händer inte så mkt mera. Skola imorgon, inte något man längtar till direkt kan jag säga. Hade varit skönt att ha lov en vecka till. Igår var Leila här hos mig och carro också. Satt och snackade o drack cider. Senare stack vi in mot stan och träffade lite folk. Bland annat, dejan, aca, tower, mulle, armando, william m.m. Vi var väl hemma igen runt tre eller nåt sånt tror jag klockan var. Idag vaknade man runt tolv typ. Gick upp och städade liteoch lagade mat och sånt där.

Menmen.. Orkar inte skriva allt!
Vi hörs mer imorgon. Har inte tid och skriva mer ikväll.
I´m out! // P.K