Ikväll är party with my homegiirls! :)

Sitter här och softar lite framför datan. Ska snart proppa i mig lite chips och kolla ett dh avsnitt.
Sedan kommer väl Hanna till mig så ska vi fixa oss för fest ikväll! Elena och Sarah kommer också fast senare eller så möter vi dem i stan tror jag. Ikväll kör vi all in!
Down on me baby! HAHAHAHA

Kommentarer
Postat av: Besart

Du är så falsk. Du utnyttjar folk för att lära känna deras vänner osv. En solig härlig dag kommer du stå ensam. Hej då puss wannabe

2010-09-25 @ 22:27:18
Postat av: ayat

Licious!!! Hoppas att ni har kul ikväll. LOVE YOU <3ps. du kan kolla upp "besart" ipadress o kolla vem det egentliegn e. patetiskt med människor som inte har mer liv än att lägga sig i andras. ds.

2010-09-25 @ 23:45:36
Postat av: Anonym

Bara för att du inte har några vänner kvar! Jag vet vem du är. Du är inte så smart som du tror att du är. Fortsätt kör ditt fulla spel och se hur långt du kommer att komma med det!

2010-09-26 @ 16:17:30
URL: http://pepsiii.blogg.se/
Postat av: Bad is good

Tack för sällskapet darling! There's no party if your not there! :*Allvarligt talat Besart, om du inte kan stå för vem du är när du vill säga det du har sagt, ska du helst inte säga nåt alls. Petras bästa vänner känner henne och vet vad hon går för, that's all that matters. Vill inte veta hur du mådde när du skrev det där men det kan ju inte vara bra så det är förmodligen inte Petra som ska oroa sig, if you know what I'm saying. Igår när du satt ensam vi din dator och skrev det där var Petra omringad av människor som tycker om henne för den hon är så look who's talking om ensamhet.Lägg ner, sök hjälp, stop hating.

2010-09-26 @ 16:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback