Helgen.

I lördag var jag med junior killarna och tjejerna från mitt lag vid engelbrekt och lirade basket och chillade. :) skit kul var dt. Den bästa lördag på länge.  :) Dagen började med att jag gick upp vid tio och åt frukost och duschade. sen kom Ayat och vid stack för att möta Lejla och Adisa vid sture sen stack vi vidare till en basket plan , där Dennis, Tomn Ansu och några andra killar. Sen kom Alle , Marcos & Josef. Var där från ett till halv åtta hahaha .. :) Sen stack man hem och duschade och åt lite. Efter det stack jag , Ayat till tivolit för att träffa Lejla,Adisa, Carro, Gentiana. Senare kom Tom g med. Det va´nice där , man träffade många man kände med. Åkte en sjuk karusell med, fy fan vad jag mådde illa sen , hade fan lust att spy jag svär på allt.


Söndag;
Vaknade vid tio idag med. :P Ayat sov forfarande så jag gick upp och åt frukost och fixade mig för jag skulle träna idag som senare visade sig vara inställd på grund av nyckeln ej funkade,eller rättade sagt en viss person inte visste koden.. menmen.. Stack hem och duschade, sen frågade Ayat om vi skulle dra ut och spela basket igen. :) Då sa man ja och drog till henne. Sen hade någon öppnat för killen till hallen hhah.. så vi var där och lirade basket och chillade med Tom g, dennis och borat. xD haha..  Nu har ni hört lite vad jag gjorde i helgen. :)God natt folket.
Kram Petra


Sho bre ;) <3

Idag började man skolan runt 8:40 med fitt engelska med. Det ämnet jag hatar mest bland annat. Läst en bok bara och så. Sen var det svenska óch då softade man i bibblan med Ayat & Johanna. Älskar er <3
Sen var dt lunch , äcklig mat som fan. Menmen, sen var dt dans , dt va roligt som fan. Sen stack man hem och softade framför tvn och nu sitter jag här och skriver. Kanske blir gymnasiefesten på kåren ikväll, övertalade morsan att jag skulle få gå. :D hahaha.. Börjar bli bra på att övertala folk. :) Om ja inte dra dit ska jag nog chilla med Ayat eller nåt. :)
Ha en fortsatt bra dag folket.
Kram Petra


Hejhej folket. (=

Började skolan idag 8:10 första lektionen var matte , inte så himla kul direkt. menmen. Sen hade vi fitt engelska med vår fitt lärare som man hatar så jäääävla mkt nu. Sen var dt lunch och dt var verkligen inte någon god lunch heller. Sen hade man Svenska , där gjorde jag typ inget. Stack till bibblan och chillade med ayat och johanna en stund. Sen slutade man tio i ett idag , gött som fan. :) Men nu e jag ehmma och ska snart till stan med en kompis.Ciao <3

God morgon folket. :)

8:57
Länge sen man uppdaterade bloggen, men nu tänkte jag skriva ett litet inlägg.

Idag vaknade jag runt åtta och gick upp för att dricka te för min halse är helt cp. Är också hemma från skolan idag även fall jag börjar sent idag. Var hos doktorn igår med, har nåt virus .. :S whata?? Men han sa att jag skulle vila mig och att det försvinner av sig själv. Måste vila min röst med så inte nåt blir fel sa han. Så nu är man hemma och har varit sjuk sen i fredags. jippi .. NOT!

Hade fitness prov igår , dt gick skit bra. Hoppas jag får vg eller mvg. :) Man får la hoppas på det bästa helt enkelt.


Ha en fortsatt trevlig dag.
Kram Petra