Torsdag.<´3

Idag har dt varit en riktigt slapp dag. Hade egentligen matte idag 8:10 men den sket jag i. För hade ingen engelska idag och orkade inte ha en sån lång hålla så jag kom till skolan när vi hade svenska och dt var 11:50. Skulle lämna in mitt svenska & vård och omsorg arbete idag. Blev rätt så stolt med arbetet ändå.:) Så ska inte klaga . Skönt att bara ha en lektion idag faktiskt. Slutade tjugo i ett. :) very nice. Imorgon börjar man tio och slutar elva gött som fan. Och förresten Ayat ska sova hos mig idag. :) hihihi kul kul. menmen nu tkr jag att jag har varit duktigt och skrivit blogg. Är du nöjd nu johanna? xD


Ha en bra kväll min kära bloggläsare.

Sho folket. =)

Idag är dt äntligen fredag och det betyder helg. Fast också att jag måste plugga en hel del med. Och dt suger.
aja ska försöka hinna skriva klart mitt svenska arbete i helgen och plugga på fitnessen med. har ju prov på måndag i det. så får börja läsa på det idag. Sen måste jag läsa ut min engelska bok och förbereda mig för en muntlig redovisning på boken. shit hur ska jag hinna med allt ? Orka verkligen inte plugga fan. Längtar till sommarlovet så mkt. Ska ha så kul i sommar . :) Kanske jobba nåt med? vi får se hur dt blir med den saken.


Ha det.
Kram Petra

When you say nothing at all .

Helgen har varit helt okej. :) Haft kul med Carro bland annat och så. Vi har alltid kul när vi är.
Har också gråtit en hel del denna helgen. Har hänt en massa shit . Orkar verkligen inte med det.
Det finns ingen som förstår mit riktigt bra, önskar att det fanns ngn som gjorde det. Möjligt viss min mamma. Hon förstår mig nästan alltid. Och dt är jag glad för. Ibland är dt verkligen bra att ha sin mamma. Så man har någon att snacka privat saker med så man inte håller dt för sig själv, för tills slut äter allt det inom sig upp en , omman inte snackar med ngn om det.
Kram Petra

Snart sommarlov. <3Hammarby - Djurgården  2-0
 
Där fick ni djurgården. ;) xD Hammarby är lätt bäst.

Imorgon är man "ledig". eller ja plugga hemma iaf. men kommer nog plugga lite, men framför allt sova sova som fan. Ska bli skönt att sova ut lite. Är så himla trött på skolan och allt fan. Snart ska jag nog dra till Nyhem med Carro. Väntar på att hon ska ringa mig nu ba.

Ofan snart sommarlov med. :) 4 Juni  <3<3  Gött som fan asså! Blir nog en hel del sol och bad.

Men ha en fortsatt trevligt kväll folket. :)
Kram Petra ,