Halloween <3

Alltid alltid. <33


Idag är det halloween . :) Jag va innan i stan med carro för att köpa lite saker inför kvällen , vi har ju blivit bjudna på fest i ab . <3 Det ska bli fett nice asså .. hahah vi ska vara utklädda till kaniner haha .. ;) ska bli fett skoj ahha .. Bara en gång om året man klär ut sig så . Bäst att göra dt bästa av det . 


Kan någon hjälpa mig med blogg designen? Alla e tråkiga , och jag vet inte hur man fixar , är dt någon som är bra på dt så säg till . ;) (a)


Love , Petra 

Du och jag syrran <3 .

     


Jag och Carro på bilden ! :) gammal bild men ja gillar den . Attityd hahah säger jag bara .. <33 Dt gillar vi !!

Torsdag den 23/10 .

Tjuu folket ! =D Hoppas alla har haft en bra dag i skolan , dt har jag haft iaf. Började 9:40 idag med samhälloch dt gick bra. Vi gick i genom våra instuderings frågor till provet som vi ska ha v.45 på fredagen. Sen 11.20 hade vi svenska b som var vår sista lektion. Vi gjort inte så mkt ,läste om antiken och såna saker. Rätt tråkiga saker faktiskt.
Iaf slutade halv ett idag, så drog hem då. Lagade lite mat till mig själv, för jag vara skit hungrig sen nu sitter jag här mätt och belåten. 

Imorgon är dt fredag , sen vid elva har jag höstlov !! :D ska bli skit skönt och vara ledig en hel vecka ledig från skolan ,men innebär mkt pluggande med som jag inte ser fram emot direkt . Men annars är dt skönt.


Nej nu orkar jag inte blogga mer .


Ha det bra people :) <3 See yah soon .


Vet inte vem jag är längre ..

Vet inte vem jag är längre , vet inte vem jag vill vara och vad jag vill här i livet .. När man tro att man känner sina vänner som bäst det är då dem hugger dig i ryggen ..  :/   Vet att jag har gjort en del misstag här i livet , om jag hade hade kunnat fixa det hade jag gjort det . Har säkert sårat en del av mina vänner , inte meningen .. Hatar att såra folk som står mig nära .. MEN frågan är .. Vilken är mina riktiga vänner och vilka är inte?!  Om det nu var så lätt ..
Love Petra <3


Fredag imon , vilket innebär fest .

Fredag fredag imorgon , fett nice asså .. Och det innebär fest med haha .. xD ledig i helgen från praktiken så dt är skit skönt .. Sova länge och festa och ha dt bra. =) Så blir dt för mig i helgen, kanske lite plugg om jag orkar ..  Ledig imon så dt blir att sova och ha dt bra helt enkelt . Vad händer för er imorgon? Några planer än?! =) 


Ha dt bra folket , Love Petra

Kom inte tillbaka ..

Fan har nyss blivit av med dt, så kommer all den känsla tillbaka igen .. Vafan då!! Stick från min kropp och min hjärna , snälla .. Bara gå , och lämna mig ifred .. Varför händer detta mig?! Hatar mig själv och allt fan ..


Aja , ska sova nu typ .
Peace out!