London imorgon!

Tja bloggen! Idag blir det lite packning, tvättning av kläder som ska med till London. Ska också köpa lite käk som jag ska ha med mig imorgon. Kommer bli en del väntaden i Kastrup innan vi ska på flyget så dt gäller att ladda upp med mkt mat o drick. HAHA och andra grejer ;) , Det kommer bli fett nice! Längtar sjukt mkt!!

Som ni ser har jag en del att göra idag innan man drar imorgon till london. Tåget går 22:04 till Kastrup, så dt är rätt så lugnt ändå. Ska sola imorgon med så man har lite färg när man fira nyår i London osv.

Men nu ska jag dra, kommer nog inte uppdatera något imorgon. Vi hörs igen den 6 jan! Peace out!!


En dag innan julafton!

Tja bloggis! Hur mår ni? Själv mår man bra. Har sminkat mig och sånt nu för en stunde sen. Ska snart träffa Carro och vi kanske ska dra till vallås hem till Dejan. Annars kanske vi drar och hyr film på hemma kväll elr nåt liknande.

Imorgon är det Julafton. Den ska spenderas med familjen i Tylösand. Kommer nog hem rätt så sent skulle jag tro. Sen dagen efter blir det utgång med brudarna! :D  VEt att det var länge sen jag uppdaterade min blogg, men har ärligt talat inte orkat. Man har ju julllov så därför har jag inte tid för bloggen så mkt.

Ha en bra onsdag!
I`m out folks ,


Hey bloggen! =)

Idag vaknade man runt halv tolv, drog upp och käkade frukost. Och nu sitter man här vid datan och är sjukt seg .. Gårdagen var jag och carro och min familj i Ullared för shopping av julklppar osv. Vi träffa Fidde och blerim i ullared också, skoj! =) Länge sen man såg dem . Vi kom hem ungefär vid åtta. Packade upp och sånt. Jag fixade mig lite för jag och carro skulle dra ut en sväng på stan. Det blev att vi tog en cider på roberts cafe sen vidare till asian palace, där vi träffade min kusin Ludvig. Satt och snackade med han och hans vänner, det var allmänt trevligt. Kunde ej vara ute så länge på grund av att carro skulle åka tidigt till Gbg idag. Men ikväll är vi ute längre. Då kommer också Zeynep och Leila följa med ut. Blir antagligen B&B , asian palace eller the corner ikväll. :) blir nog lite olika , beror på hur mkt cash man får av föräldrarna. Har sprit hemma som jag kan dricka med. Men blir nog 1-2 cider ut plus behöver cash till inträde på olika ställen.

Vi hörs mer imorgon!
Ha en bra lördag kväll <3
Kissies and hugs /
P.K

Ullared om en timme! ;)

Yes, det blir ullared idag visst! Vi drar om ca en timme och jag ska köra bilen dit haha .. Kommer bli skoj! HAHA .. Vi hörs imorgon antaligen! Ikväll när vi kommer hem blir det underbar med dem bästa <3

Love ya <3

Oj, glömt och uppdatera här?!

Tja tja! Hur mår folket? Själv mår man jätte bra nu när det är jullov allt! Ikväll ska man nog ut och fira Sara som fyller 18 år idag, Big girl like me now. <3 GRATTIS SARA !!

Nu har man ätit kebab och tagit de lugnt ett bra tag. Ska dra mig mot hemköp snart tror jag om jag orkar.  Kanske blir Ullared idag , men vet ej för pappas bil är på lagning. Han ska ringa dit snart och kolla om de är klara med bilen. Då drar vi om dt är klar med bilen annars så blir de nästa vecka troligen. På måndag ska jag och carro hem till Leila och festa och sova hos henne dess utom. Its gonna be fun fun!!

See ya tomorrow maybe! Peace out folks!!


Ikväll är det studentfest på Kåren!

Tja bloggen! Ikväll är det kåren som gäller, för det är den tredje studenfesten och den första för mig. Har ju inte haft åldern inne innan så , men nu har man det. =) Ska bli sjukt nice! Ska dra dit med mina girls carro and leila. <3 Kommer bli en nice kväll. Blir nog ingen skola imorgon , man lär vara trött och antaligen lite bakis, ro på hur mkt man dricker. Men tro inte jag ska dricka så mkt. Det är ju trots allt en dag imorgon. Imorgon ska mitt arbete bli klart! Skrev lite på det innan. Så nu är jag på god väg klar med det.

Nu ska jag sminka mig och fixa mig lite!
Sen kommer carro hit så blir de förfest o sånt.
Vi hörs imorgon eller nåt!
Ha en bra tisdag, kisses <3


Ett klipp från Hip/hop saved my life!


Song for today! =)


Några bilder från igår på 035!

Enjoy! Det var en kul kväll men lite stressig också haha ..
Peace out! <3


Its my b-day! <3

Tja folket!  Idag är det min födelsedag <3, Äntligen är man 18 år och kan gå ut på krogarna och osv .. Utav mina vänner var jag den sista som fyllde år haha .. Stackars dem som har fått vänta på länge på att jag ska bli 18 år!! haha xD Tycker lite synd om dem menmen haha .. Idag kommer släkten runt fem-sex .. Senare blir det troligen utgång med mina girls , antaligen här eller så blir det i Gbg! <3 Jag hoppas dock det blir i Gbg, orkar egentligen inte festa i halmstad .. Dött och alltid samma människor ute .

Hip/hop showen igår gick bra! =)
Vissa svek en i sista sekunden , men vad ska man göra?!


Nu ska jag duscha och fixa mig inför ikväll!
Vi hörs mer imorgon troligen.
Ha en bra lördag, det ska jag ha iaf! <3
Peace and love <3 Och grattis till mig haha ..


Sorry folks, för en mycket dålig uppdatering!

Tjo! Det har varit en riktigt dålig uppdatering från min sida .. Men har haft fullt upp som sagt! Och på fredag smäller det!! Då är vårt projektarbete , hip/hop saved my life! <3 be there folks!!  Kommer bli en great night. Sen fyller man ju 18 när klockan slår tolv! ;)<3 Hur nice är inte det liksom?! Any ways, har hunnit skriva en del på mitt svenska arbete. Kommer göra mer imorgon. Imorgon måste jag nästan vara klart. Iaf det mesta kan man säga att jag måste vara klar med. För det är en hel del som händer i helgen och vet ej om jag har tidför att plugga då.


Fredag; Hip/Hop showen på 035
Lördag; Fyller år! Släktingar först sen gbg med girlsen på fest <3
Söndag; Kommer troligen va lite bakis, senare blir det de sista på plugget.

Som ni ser har man fullt upp hela helgen osv.. Sen köpt jag min studentbiljett till studentfesten som är på tisdag den 15 dec! Crazy Christmas tema!! <3 Första studentfesten som jag kommer gå på. Har inte haft åldern in innan så därför jag ej har gått på dem andra två. Men nu smäller det! Ska dit med Carro och kanske Leila om hon nu hinner fixa eller om de går att fixa studentleg nu .. lite sent menmen .. Det fixar sig!

I´m out! / P.K


Feel me

Carro här : Yes som sagt har man inte gjort så mkt idag, åkt bil med petra när hon överkörde leila var oxå med min tjej haha. Igår var världens bästa dag, för vi satt upp alla affischer nästa fredag smäller det people då ska vi glänsa. Glad att Criss ställer upp och uppträder :) im happy!
Tänker fortfarande på jooeybooii att han inte kunde komma ner och uppträda den killen har allt!
Fattar inte bara att folk kan inse vad den killen har för talanger?! så fuckin svåårt.
ni måste checka honom www.myspace.com//joenatural.
Top of the woorld , ingen slår honom.

Yao , men iaf vet inte vad som händer mer idag... får väl se helt enkelt vad denna kvällen har att innebära...

Ha så kul ikv people så hörs vi!

ciiiao <3

Hey! <3

Det har varit en lång dag för oss alla. Idag har vi varit ut och satt upp våran planscher inför hip/hop showen. Det sitter lite överallt. Bland annat skolor, stan och i vallåsgården och centrum. Så det kommet bli nice! Jag längtar till den 11 dec så mkt! Kommer bli en nice kväll!


Hip/Hop Saved My Life! 
Datum & Tid; Den 11 dec , 21:00
Plats: 035 i Halmstad
Ålder: 15-20
Drogfritt!


I´m out / P.K


Är i final i veckans blogg!

Hey kära läsare! Det är så att jag är i final i veckans blogg hos http://liptip.blogg.se/ a.k.a Ida .
Så vore snällt om ni gick in på hennes sida och röstade på mig. Har aldrig haft den chansen innan så vore snällt om ni gjorde det möjligt.







...

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, sue me
Everybody do me
Kick me, kike me

Onsdag den 2 dec

Hey bloggen!
Idag har det varit en soft dag! Köpte tågbiljetterna till kastrup/köpenhamn. Som vi behöver för vi ska ta flyget därifrån till London den 31 dec. Sen har jag även köpt ett par skit snygga stövlar som man kan ha vardag och på fest. Dem ska lätt med till london! :D Nu börjar allt bli klart för London resan. Ska bara växla pengarna i slutet av månaden och checka in på flyget och skriva ut det med. Då är allt klart! <3 =) Sköönt det haha .. xD

Snart blir det mat och sen läsa bok!
Ha en bra kväll!
Peace out /P.K