Sitter och väntar på mina bitches ..

Haha .. Ikväll blir dt kanske fest , gud vet var haha .. vi får se vad vi hamnar någonstans ikväll .. xD Känner mig väldigt aktiv på bloggen idag , konstigt nog. Brukar aldrig skriva så här mkt på en dag .. haha , så dt är rekord för mig.  ;D

Väntar som sagt på mina bitches , som är orehört sega av sig ikväll .. Sitter och lyssnar på skön musik och lite party musik så man kommer i fest humöret.  Om det blir fest ska jag nog inte dricka så mkt, är sugen mest på att vara social ikväll och helst vara nykter.


Menmen, ska nog dra mig nu .. Vi hörs mer imorgon folket. Fortsätt läsa min blogg är ni söta! =)

Love, Petra


Har fett tråkigt ..

Har inte alls kul just nu .. händer inget fan, ska nog snart äta tacos iaf =) nåt positivt !! Älskar tacos för dem som inte vet om det.

Har ingen aning om vad som kommer hända ikväll, men hoppas det händer nåt skoj med mina girls. <3
Har inte mkt att göra i helgen som har med skolan att göra som tur är. Så då kan man ju få slappna av lite i mellan åt.
Som är jävligt skönt, men ska upp tidigt imorgon för har lovat Ayat att träna med henne , de ända negativa är att vi ska träna vid tio .. :O kommer vara död när vi ska träna bara haha .. nej men det ska nog gå bra.Staistisken stiger sakta men säkert ..

Lovar att jag ska börja skriva mer blogg , om jag får trogna läsare så. <3 Såska jag nog kunna fixa det. Tipsa era vänner om min blogg med, innan ni dra släng en kommentar vet jag ;) Thanks people. <3

Love, Petra

Some pictures on me ..

mee

Äntligen helg . ;D

Måste säga att denna veckan har gått riktigt snabbt och haft en del saker att göra dessutom. Första veckan efter sportlovet och det va inte direkt lugnt iHA  skolan när man kom tillbaka.
Direkt i måndags hade jag redovisning om boken emine dagen efter idrottsläxan med frågorna och i onsdags hade jag prov i socialpsykiatri .. Vill inte ens veta var jag får på de provet. Kändes som det gick okej men inte bra. Får hoppas man får minst g på de provet iaf.

Skönt att det är fredag idag iaf. =) Slutade vid ett idag i skolan så dt var skönt. Efter som man har slutat sent varje dag hela denna veckan så kan dt vara jävligt skönt att få sluta tidigt ngn dag. Speciellt en fredag vill man sluta tidigt med.

Uppdatera inte bloggen så ofta och det är för jag orkar inte och vet inte vad jag ska skriva ibland. Men nu känns det som jag har fått skriva av mig lite iaf.Ni får ha en bra helg , love petrakolla in ..


Sportlov snart .. <3

Då är det äntligen sportlov efter dagen imorgon. fyfan vad skönt !! :) Det är verkligen efterlängtat säger jag bara .
Men på lovet måste jag också plugga lite bland annat.. Och det är inte kul men en sak som måste göras. Sen ska jag även sova och sova .. hahah nej , men ska festa och vara med mina vänner med.

Vi får väl se vad som händer .. På fredag blir dt först jobbet vid tre sen hem vid åtta , äta nåt och fixa mig sen till carro och sen vidare till festen.  :) Kommer bli nice ..

Love , Petra