Hemma från turkiet!

Hej mina kära bloggläsare!
Nu var man hemma från turkiet igen. Har ni saknat mig?! Har saknat er iaf och era små söta kommentarer.
Jag har haft det bra och har haft det jävligt bra! Det var 40 grader i turkiet när det var som varmaste när vi var där.
Vi var där i ca 2 veckor . Så man kan ju säga att man är lätt brun haha .. Inte så konstigt heller ellerhur?!
Om man har varit där i två veckor bör man vara brun annars undra folk vad man egentligen har gjort när man har varit utomlands. Menmen som sagt vi hade det jätte bra. Bra människor, service, helt okej matbuffe. Det var väldigt sällan man var hungrig om man säger så haha .. Det var till och med natt mat runt halv tolv till halv ett haha om man skulle vara hungrig då. Haha .. Man åt där några gånger iaf.
Har tagit bilder så det kommer som småningom. Kom hem runt fem i morse. Så man är rätt trött och orkar inget.

I dag har man varit i stan med Ayat. Senare kom även Zeynep in till stan och var med oss där.
Vi shoppade lite och fikade och åt på donken.
Jag köpte en ögonskugga från loreal , skit fin färg!
Och köpte även en vit bh , skit snygg faktiskt.
Nu har jag har varit duktigt och uppdatera lite smått.
Ha de så bra så länge, så hörs vi!
Peace out h-town!


TURKIET!

Tja kalla sverige! Nu e man i turkiet eller har varit de i ca 5 dagar. Ska stanna i 9 dagar till. Lite sv]rt att skriva p] grund av att deras tangentbord ]r lite konstigt om man s]ger s]. Hoppas ni fattar vad jag skriver 'nd[. Kommer hem den 29 juli p[ natten. Detta bli mitt lilla inl'gg fr[n varma turkiet! Som sagt ha de s[ bra s[ h;rs vi n'r jag ;r hemma igen. Peace out people! H'lsningar fr[n turklandet!!

Åker i dag!

Fast inte förrens om elva timmar bör de av till gbg landvetter. Så ska hinna sova och duscha, äta och fixa de sista. Och Carro skulle komma inom mig vid tio och snacka lite o säga hej då. Sen ses vi inte på över tre veckor typ .. om inte det är mer än så .. Kommer sakna Zeynep med <33 baby! Hoppas ni har de bra nu utan mig tjejer. Gonna miss you all!

Så detta blir mitt sista inlägg på två hela veckor! Kommer ni sakna mig läsare?! =)
Men när jag kommer hem kommer jag gottgöra er och skriva en hel del massor om vad jag har varit med om dessa två veckor i turkiet. Det blir ju kul?! :) ellerhur? Nä, nu får jag sova så jag inte blir allt för trött tills jag ska upp. Måste vara pigg och glad.

Ha de bra nu i två veckor framåt!
Är hem igen den 30 juli.
See ya then!
I´m out , peace <3


Åker till turkiet i morgon! ;)

Då var det sista dagen innan man åker utomlands! Ska vara där i två veckor, fett skönt fan .. Kommer dock sakna alla mina vänner här. Men sen när jag kommer hem ska man ha kul igen med alla sina vänner! Jag förväntar mig att det blir många fester nu hinna skolan börjar igen! :) Ska försöka njuta av de sista sommarlovet sen när man kommer hem igen.

Vårt hotell kommer vara bäst! All inclusive , gym, spa och golf. Kan de bli bättre?! Tror inte de va?;) Haha .. Lite avundsjuka kanske?! Just nu är de 37 grader där nere. Damn inte lite varmt där heller?!

Nu har man nyss ätit , och snart dags för duschen. Sen blir det stan och ladda mobilen bland annat. Tror turken följer med. Hon slutar sitt jobb vid två.
Ha en bra tisdag , så hörs vi!
Peace and i´m out!

Gårdagen och i dag.

Igår var man med Carro och Zeynep hos Ansu , där sonko var med. Sen träffade man Essa där med. Han är riktigt soft kille de, dess utom ser han bra ut också. ;) Haha .. Var där till typ tio ,softade där och lagade mat och hade skit kul! Haha , som vi skrattade den kvällen!! Damn , finns inga ord asså .. xD

I dag var man med dem igen. Drog på bio lite så där oväntat om man säger så. Vi såg Baksmällan. Den var faktiskt bra och jävligt rolig film! Den måste ni se om ni ej har sett den ännu. Menmen .. sen efter de drog vi till studion en sväng där liridon var med sina tre kusiner. Soft, snackade en stund sen drog man hemåt. Och sen efter de har man ej gjort så mkt. Blir väl sängen snart skulle jag tro. Finns inte så mkt mer att göra så lika bra att sova då eller vad säger ni?!

Ha de så bra så länge!
Hoppas ni har haft en bra måndag som jag har haft iaf.
Peace and i´m out!


Lite bilder från lördagen!

Här kommer bilderna från lördag kvällen.



Enjoy the pictures people!
I´m out!

Seg och trött!

Kom hem rätt sent i natt. Stack på fest som sagt runt tolv. Och vid halv två typ drog jag och carro in till stan och åt på mc d! Sen stack vi hem till mig lite och kollade lite på en film och fixade lite grejer. Sen fick vi samtal och då var det efter fest på samma ställe som vi var på innan. Så vi drog dit och var där typ en timme. Sen var vi så trötta så vi drog hem. Jag vaknade upp runt elva i dag, trött som fan .. Men kunde inte somna om, så jag gick upp lagade mat efter som jag var så hungrig. Sedan duschade jag och rakade mina ben dess utom. Och nu sitter jag här och skriver. Ska kolla klart en film, som heter rush hour 2. Såg ettan förra veckan. Skit rolig och bra filmer! Rekommendera dem filmerna verkligen!

Vad gjorde ni i går? =)
Jag måste säga att jag har inte haft så kul på länge.
Det var den roligaste kvällen på hela sommarlovet än så länge.
Nu är det bara 3 dagar tills man åker utomlands. Fyfan , vad jag längtar!
Är jag duktig på att uppdatera nu? Uppdatera varje dag nu. Riktigt bra för min sida asså ..

Have a nice sunday people!
Peace and love .

Aboow vilken fest asså!

Carro, Zeynep och Leila kom hem till mig runt nio. Satt och softade och drack lite cider och sånt. Hade allmänt kul faktsikt och snackade lite skit och sånt. Trevligt trevligt!! Sen ringde ansu , han vill att vi skulle komma på fest hos Armando. Så vi stack dit runt tolv. Riktigt nice var festen asså, träffade många nice people bland annat abraham, Jorge, Sonko, Ansu, Armando, Joe, Agim, Mulle, Alban och några mer plus några tjejer också. Vi ska snart dit på efter fest igen. Jag och carro bara dock, för Leila och Turken har dragit hem. Turken ska jobba imorgon därför hon drog hem. Leila behövdes skjuts , för hon bor inte ens här. Hon bor i bonde hålan oskarström! Usch usch ..

Uppdatera imorgon!
Bilder kommer imorgon dess utom.
Peace and love <3




Dagens outfit!

Hello people! Hur mår alla i dag? Några kanske är bakis?!
I dag ska jag festa , det är iaf planerat sen igår. Har dess utom hunnit tagit lite bilder i dag.
Bland annat på min outfit för i dag och sånt där. Tänkte ha med kameran ikväll och fota kvällen.
Så lägger jag in bilderna imorgon.

11 juli
Outfiten för 11 juli.
Tröja från Vila
Leggings från Gina Tricot
Strumpor umbro från ullared
Det var nog allt! :)

Togs i dag , 11 juli
Liten bild på hur jag är sminkad i dag. Vad tycker ni?! =) Passar de mig?


Då sitter man här ensam och lyssnar på musik

Yes yes, musik och softar. Finns inte så mkt mer att göra just nu. Är dess utom ensam hemma och vad gör man?!
Jo, sitter hemma och tråkar sönder sig .. Vill vara ute med mina vänner och ha kul! :) Orka inte sitta hemma nu när man kan vara ute hur länge man vill. Det suger riktigt hårt! Menmen.. Ska vara ute länge imorgon med mina tjejkompisar. Då blir de nog fest hoppas jag. För en till kväll som denna orkar jag inte med asså .. Så vi hoppas på en bättre dag imorgon helt enkelt.

Menmen .. Vad har ni gjort i dag? =)
Själv har man bara varit med Carro och Zeynep. Kollade film och hade allmänt roligt. Övertrötta vänner man hade i dag , skrattade åt allt asså haha .. Så går de när man inte sover nåt och går upp tidigt för att jobba. menmen.. Sen stack Zeynep hem och jag och Carro stack till mc d. För Carro var hungrig så. Sen blev de hem till henne och kollade på tv och kolla tv lite. Stack hem tjugo över nio. Sen dess har man inte gjort något alls. Ska nog fortsätta se min film nu iaf. Så man har nåt att göra. Vi hörs efter min film är slut!

Peace, and i´m out!

Föräldrar fritt hela helgen!

God eftermiddag gott folk!
Sovit gott?!  =)
Vad ska ni hitta på i dag?

Snart åker mina föräldrar och syster till Åhus. Då blir man ensam hemma ända till söndag kväll. Fyfan, vad skönt!
Planer för helgen är bland annat festa, vara ute länge och komma hem när FAN jag vill! Ingen som säger till när jag ska komma hem. Ska försöka fixa lite cider och sånt som man kan ha kanske ikväll. Men fram för allt behövs det i morgon. För då har vi planer för att festa! I kväll vet jag inte riktigt vad som händer. Får la se, ska iaf vara ute länge! ;)
Vi hörs senare, ska duscha och fixa mig lite.

I´m out people!

Michael Jackson

We loooove you michael jackson , we all michael jackson

we know that you have "better on the other side"

I remember the first time I seen you moonwalk,

I believed I could do anything,

you made the world dance,

you made the music come to life .

Peace michael jackson <3    / Petra & Carrow


Jag ska bli känd någon dag, belive me!

Jag ska bli den nästa blogg drottning! belive it! I will. I ´m gonna try hard to be the best one day. You will see.
Jag ska bli mycket bättre på att lägga in nyare bilder, visa bilder från varje dag. Ska försöka ha med min kamera var jag än går. Så det blir mer spännande för er som läser min blogg. Och ska även försöka lägga in lite tips om mat och smink och sånt. Skriva lite om mode och sånt där. Men ändå jag vill inte vara som alla andra bloggar. Jagvill vara mig själv och göra detta på min egna sätt och inte härma alla andra bloggar. Finns för många likadana bloggar som skriver om likadana saker. BORING! Get a life?! Sluta härma varandra hela tiden liksom?! Hitta på egna grejer ni kan skriva om på eran blogg? Så svårt eller? shiit.. Any ways, tänkte lägga upp lite nya bilder som jag har tagit i dag.


Den togs nyligen. För några minuter sen.
Har man blivit lite brunare eller vad tycker ni?! =)

Den nya bikini från nelly.com
Brun?! =)

Här sitter jag och bloggar . Min säng
Det är här jag sitter och bloggar. Framför min laptop i min sköna säng.
Gillar ni mitt lakan?;) Hammarby för alltid  . <3


Dagens låt!


Wzup peolpe?!

I morgon åker min syster och mina föräldrar till åhus på beach handboll turneringen. Då blir man ensam hela helgen. Så jävla skönt ska det bli att få vara ensam hemma och göra vad fan man vill och komma hem när man vill! De är livet !
I går var jag med Carro för det mest, vi såg supersugen , en rätt så rolig film faktiskt. Sen när den var slut drog vi mot stan och träffade en massa folk. Otur som vi hade så börjat det så klart att regna också. Menmen, vad ska man göra?! :)

I dag vet jag faktiskt inte vad som händer riktigt. Blir väl att man träffar Carro. Hon sa nåt om att vi skulle dra till nyhem och träffa Ansu en stund. Det blir nog kul det! Vad ska folket göra i dag!?

Känner mig rätt aktiv på bloggen nu haha .. Ett stort plus till mig där! Om ca 6 dagar så är man i Turkiet. Som man längtar eller?! Ska bli så himla skönt att få lämna Sverige.
En otrolig känsla. Any ways, have a nice day people!

I´m out!
Peace <3

Onsdag den 8 juli .

7 dagar kvar tills man åker till Turkiet! Så jävla skönt det ska bli! Två hela veckor utomlands. Gissa om man kommer att vara brun sen när man kommer hem eller?! ;)
Any ways, denna helgen kommer att rocka. För det första är ensam hemma hela helgen så inga tider att passa när man ska vara hemma. Och ingen som klagar och tjatar på en hela tiden. Sen blir det också fest denna helgen skulle jag tro.
Inte ofta man får den chansen att vara ensam hemma en hel helg! Så det får man allt ta vara på , tycker man.
Iaf jag!

Nu måste jag börja göra mig i ordning. Måste in i duschen nu sen ska jag beställa kebab eller nåt . För har inte ätit något än och min mage börjar skrika efter mat. So gotta go folks!

See ya ,
I´m out!


Hej alla nattbloggare/läsare!

Jag är fortfarande vaken! WOW! Rekord hahaha .. Brukar annars somna tidigt, men i dag är man vaken längre kan beror på att jag fastnade vid datan. Som alltid kan man tycka. Menmen .. Datan har krånglat lite i kväll. Bland annat bara stängdes den av, tro det kan beror på att datan blir för överhettade och kan ha nåt med batteriena. Har inte bytat sen ja fick datan och de är ett och ett halvt år sen jag fick den. Fick den julen 2007 så det var ett tag sen. Menmen.. Ska prata med pappa om det imorgon så det blir löst.

Är det många som är vakna vid denna tiden?! Många som bruka skriva natt blogg?
Jag har gjort det någon gång innan , men inte alls ofta. Men hade inget bättre för mig just nu. Men det blir nog sängen för min del snart. Känner hur ögonen håller på att somna .. Aj aj, inte bra petra!!
I dag har det inte hänt alls mkt. Varit med Carro och med Zeynep lite i dag. Var lite ute och softade. Sen drog man hem igen. Satt och kollade på mj hyllning på tv4. Skit bra! :) Jag började gråta jätte mycket .. :( Fan hatar att han är död! Kan fortfarande inte fatta att det är sant! Menmen, vad ska man göra?! Lives goes on ..

Men nu ska jag gå.
I´m out people!

Måndag och nya problem

Då var det måndag och en ny vecka har börjat. Och nu är det bara en vecka och två dagar tills man lämnar detta jävla landet! Fyfan, vad skönt det ska bli!! Äntligen få åka utomlands. Ni kanske undra var ja ska åka till?! ;) Jag ska till TURKIET!!  Det blir tredje gången man åker dit. Love that country! <3 
I dag vaknade man runt halv elva och satt sig i vardagsrummet och kollade på våra bästa år på tv:n. Man kan inte hata de programmet asså. Efter de fixade jag lite käk till mig o syrran. Sen fixade jag mig lite för att sedan dra till solariumet med min vän Carro. Vi kom dit ungefär halv ett. Hon solade 12 minuter och jag solade 14 minuter. Sen drog man hem duschade och fixade sig, sen begav man sig in till stan. Carro hängde med såklart! ;)
Vi kollade lite affärer på rean och så .. Och GISSA VEM VI SÅG?!?! Vi såg KEN RING!! Jag och carro ba whata fuck?! xD Vad fan gör han i halmstad? Hans barn är så söta <333 Man dör asså ..  Första gången man såg han live.

Any ways , sen hann man bara gå typ 40 meter och då träffar man Ansu, Sonko, diddi, mogley, lirdon. Nice nice ;) Stog och snackade en stund med dem ,sen drog man vidare .
Ajt, men orka inte skriva allt vad jag har gjort. Carro kom nyss till mig igen så gotta go people!
Have a nice evening!
Yours truly / P.K


Städat och sånt shit!

Nu har man både hunnit äta, duschat och bytat lakan och dammsugit på rummet. Så nu känns det bra! Sängen har rena lakan och allt! :) Det är de bästa jag vet. Nya lakan!! Någon som håller med ?! Nu har mina föräldrar stuckit och handlat mat! Hoppas dem kommer hem med god mat och godis och snacks. Riktigt sugen på att vara inne ikväll och kolla någon film och äta en massa goda snacks och dricka läsk! Muuums ..

Carro jobbar i dag , till sju. Så träffar väl henne sen när hon har slutat tro jag nog. Innan hon slutar ska jag sminka mig lite lätt och övningköra med pappa tro jag. Sen vill jag gärna äta lite snacks innan carro slutar sitt jobb med haha .. Så ska försöka hinna med allt de där innan sju. Men det skulle jag tro att jag hinner med trots allt.

Känns som om jag tappar läsare, var har alla tagit vägen? Inte intressant längre eller vad är det? Nåt som fattas?!
Säg gärna till =)

Peace out!

Söndag och som innebär sista dagen på helgen.

God förmiddag kära bloggläsare!
Har alla sovit gott? För mig har det varit så där, varit rätt varmt att sova med täcke och allt sånt där. Men fick ändå lite sömn ändå tycker jag. Så nu sitter jag här och väntar på mat. Mamma ska laga lite mat till mig! Snäll mamma man har va?! :) Jag vet!!

Vad gjorde ni i går då?
Själv så var man ute och solade i trädgården en liten stund,sen blev det duschen och sen kom Zeynep till mig. Och senare kom också Carro hit. Softade lite och jag fixade till mig lite sen drog vi mot stan. Alla tre var hungriga så det fick bli donken. Satt ute och käkade sen träffade man på Ansu,Sonko,Joe, Mogley och någon mer. Trevligt trevligt! Vi fick dess utom gratis glass av zeyneps kompis som äger tutti frutti som ligger vid donken. Gott som fan var det! Muums!
Sedan drog vi mot studion och inväntade Liridon, Kebba och Jejje. Så glad över att få se Lirre igen! Länge sen asså .. Man har saknat han verkligen! Skön kille asså .. Han får en att skratta , fett rolig är han!

Any ways. Var ett tag sen man uppdaterade men har haft en del saker att göra. Nu ska jag väl få nåt att äta av mamma. Är jättehungrig och har inte ätit nåt ännu och har varit uppe sen tio typ! :O Så dags för mat!
Vi hörs senare! / P.K


Promenad genom stan.

I kväll har man både övningskört med farsan och hunnit tagit en promenade med Carro i stan. Det var riktigt nice att få köra bil igen! Silken känsla asså!! Att bara sitta framför ratten och köra hur fan man vill.. haha , eller ja nästan som man vill. Pappan min , klagar lite att ja kör för snabbt i vissa tillfällen. Men, vad ska man göra egenltigen?! Han är ju själv varit i min ålder, så han borde veta hur det är när man lär sig allt om att köra bil och sånt. Menmen.. Var iaf inne i stan en sväng med carro. Vi bestämde oss för att dra till donken för att käka. Vi både var rätt hungriga kan man säga. Haha .. Där träffade man Sofie och Teshai ( tro jag man stavar hennes namn). Any ways vi satt oss med dem och snackade o åt lite samtidigt. Riktigt nice! Dem är sjukt snälla och roliga faktiskt! :)

Kom hem för kanske 40 minuter sen. Sen dess har man bara tagit av lite av sminket man hade i dag och borsta tänderna. Så kände för att skriva av mig lite innan jag hoppar i sängen. Vad har ni haft för er denna varma sommardag?

I morgon blir det beachen med mina girls! =) steka steka!!
Innan dess blir det tandläkaren halv elva. Guush! Hur ska de gå?!
Any ways, hoppas ni alla har haft en bra torsdags kväll. Vi hörs imorgon!
God natt! <3


090702

Då var det torsdag i dag då. Jag har inte gjort så speciellt mkt i dag kan man säga. Vaknade runt halv elva och gick upp och kollade på tv. Sen ringde Carro mig och kom till mig en stund innan hon skulle iväg och jobba. Satt ute på balkongen och snackade lite bara. Sen var hon tvungen att dra runt halv tolv. Så ja fixade käk åt mig och min syster.
Efter de hoppade jag in i duschen , riktigt skönt.  Just nu väntar jag på mer käk, Morsan lagar åt mig! :) mums!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det ända jag vet är att jag ska vara med mina vänner. Carro slutar sitt jobb vid sju, så hon ringer väl mig då antar jag.

Fick mina saker som jag hade beställt från nelly. Klänningen pasade bra och underdelen för bikini satt bra, det enda som var problemet var att jag glömde att beställa överdelen. Det var så att man var tvungen att beställa båda delarna var för sig. Och det var sent och jag måste har varit trött när jag beställde det.
Iallafall , ha en bra torsdag så hörs vi bloggare och läsare.
Peace out! / P.K