Sheercover here it comes baby .

Idag höll jag min egna idrottlektion. Aktiviteten jag hade valt var fotboll. Det gick väldigt bra , men man va lite nervös i början. När jag väl kom till hallen så funkade inte min cd-skiva i deras stereo. Fan, trodde att det skulle funka där med , för det gjorde de hem iaf. Menmen, fick låna en skiva av vår idrottlärare. Tur att hon hade några cd-skivor som hon kunde låna ut till mig. Slutade 13:40 och var hemma runt 14:00. Tog lite popcorn och min älskade dryck pepsi . Som ni alla borde veta vid detta tillfället. Any way drog till studion en stund och var där och softade med carro,kebba och liridon m.m. Riktigt nice . ;)

Ayat kom till mig runt åtta. Satt och snackade om allt möjligt. Vi började snacka om bland annat sheer cover som är en mineralfoundation som är bra för huden och inte täpper igen våra porer. Och det är de dem flesta vill att det inte ska göra. Dem flesta vanliga foundation dem täpper igen våra porer och gör att vi får finnar och såna grejer. Det är just de vi inte vill ha. Så nu är sheer cover påväg hem till mig. Så spännande det ska bli att testa de. Hoppas verkligen det är bra. Fick reda på detta genom www.kenzas.se ( blogg).
Deras hemsida är www.sheercover.se om ni också vill beställa de eller kolla på deras produkter.

Ska kolla vidare på desperate housewives now bitches. See ya when i see ya folks! Kisses <3



Måndag ..

Nu går vi mot slutet av mars månad. April snart och ska bli så himla skönt att det har blivit en ny månad. En månad närmare sommaren och sommarlovet. Längtar längtar .. Vill bara ha lov nu . Men på fredag 13:00 så får vi påsk lov. Skit skönt!! Samma dag åker jag till min älskade stad gbg . Ska bli skönt att lämna Halmstad. Me don´t like halmstad. Me lov GBG!! ;D Ska flytta efter studenten till gbg. Bestämt de sen långt tillbaka, bara längtar nu fan. Kan det inte bli 2010 och juni månad. Studenten och många fester !! :) Kommer bli helt galet kul !! Snacka om att man kommer vara fett glad asså ?!

Börjad 9:15 idag i skolan med fitness. Gick i genom lite och så. Gjorde frågor till de provet vi ska ha om ca 3 veckor tro jag det var. Sen var det lunch 11:20 .. potatis och falukorv blääää ... Inte direkt min favorit om man säger så. Sen hade jag matte , hade prov. Kändes bra och dt gick också jätte bra. Fick g , så är på god väg att fixa mitt betyg i matte a. Efter som det inte gick så bra med matte a i ettan . På grund av lite olika anledningar. Bland annat att läraren söög, dålig undervisning och fick inte den hjälpen jag vill ha . Menmen skit samma, kan inte ta tillbaka tiden direkt. Så får hoppas att jag fixar detta. Är jätte glad att jag fixade provet idag. Stolt över mig själv faktiskt.

Sen hade vi människan socialt & Kulturellt. Vi skulle göra nåt rollspel. Skit kul hade vi och var kul vad alla grupper hade gjort. Har inte skrattat så mkt tillsammans med min klass.

Känner mig rätt bloggig idag !! =)  Haha .. väldigt ovanligt föt att vara mig. Nej , men nu känner jag att hemköp ropar mitt namn. Så ska dra mig dit och köpa lite goda saker att tugga på.

Ni får ha det så bra people out there. And see ya soon , i hope . Peace <3


Lalala .. ^^

På min lista vad jag ska göra idag står det så här ;

  • Sminka mig
  • Räkna matte (prov imorgon)
  • Bränna cd-skiva till min idrottslektion
  • Hemköp
  • FIlm    

Det var nog allt jag ska göra idag , i think. Öppen för förslag .

that´s me




Diva is a female version of hustla .

Vad har en söndag att erbjuda en? INGET ALLS!!  Så det blir väl en dag med lite plugg och kanske ngn film. Känner mig inte så pigg idag så dt blir nog bra. Igår hände det inte alls mkt. Var mest hemma och tog det lugnt. Kan vara rätt skönt att vara hemma lite i mellan åt. Eller vad säger ni ?! :)

Ska försöka lägga nya bilder . Vad jag har för outfit idag och sånt. Så blir dt mer intressantare kanske och läsa min blogg.  Ska skriva nåt mer inlägg senare om jag orkar.




Ha en bra dag people <3 , så hörs vi senare .

JESSICA ALBA <33

 

LÄTT MIN FÖREBILD !! <3

Lördag kväll.

Har inte gjort så mkt ikväll eller i eftermiddags. Varit en lugn dag. Är fett trött och fundera på att sova snart. Orkar knappt hålla upp mina ögon jag svär .. Jobbigt som fan. 

Imorgon blir det att plugga och ta dt lugnt. :) Se vad dagen har att erbjuda en helt enkelt. Tro inte att jag kommer göra så mkt mer , på grund av att de är en tråkig söndag bara. Och finns inte direkt något kul att göra en söndag. Alltid tråkigt med söndag. usch usch ..! Om ngn vill hitta på nåt imorgon så är det bara att slå en pling. Dem som har mitt nummer och känner mig.


Sov så gott folket. <3


Onsdag idag .

Igår bokade jag tid på salong chess för färgning. Äntligen, ska jag färga mitt hår igen. Har sån hemsk utväxt tkr jag.
Så på fredag ska jag färga det. Precis lagom till festen på kåren .

Igår blev jag också medlem på nelly.com. Skit snygga kläder och sånt där asså. Vill nästan ha allt där!! Haha .. det dåliga är att jag måste betala allt själv om jag ska köpa nåt där. För morsan vägrar att betala de åt mig, menmen .. vad ska man göra!?

Idag ska jag plugga samhäll och skriva på de vi har i medicinsk grundkurs så dt blir klart. Det ska vara klart tills imorgon så. Senare vid fyra ska jag till stan och träffa mamma. Ska köpa lite grejer inför fredagen och sånt. Det kommer bli nice. ;)


None  Forza bajen . <3

Basket matcher i lund i dag.

Idag var vårt lag i lund för att spela två basket matcher, första matchen förlorade vi och den sista vann vi som tur var. Kändes skönt att vinna den matchen. Så man inte stack till lund i onödan liksom .. Any way efter matchen duschade vi sen stack vi hem. Både vägen dit och hem var rolig . Hade bra musik i minibussen och var allmänt rolig stund i den lilla bussen.

Kom hem lite efter åtta och fick cykla hem i regnet , de var ju lite mindre kul om man säger så.  Plus så blåste det och men men skulle bara hem så dt var helt okej de.  Åt lite mat och nu sitter man här och kollar på beck och så. Ska plugga lite matte sen om jag orkar . Är rätt så trött nu efter matcherna och så.

Ni får ha det så bra folket, peace and love people .

that´s me


Hemma .

Hemma igen efter en runda ute med Carro . Vi gick en rund till stan och så satt vi oss på mc d. För jag var jätte hungrig och behövde mätta min mage med lite onyttig mat då jaa .. :P Inte bra petra lilla haha .. Nej, men skit samma. haha palla va smal när ja kan ha en fin kropp med former. Eller jag jobbar på att få mer fett på kroppen nu .. haha .. Man har börjat se resultat. Så tummen upp för fett !! ;D

Undra om det är många som läser min blogg .. hmm .. Kanske inte är så himla intressant? Ni som läser, vad är dt ni saknar att läsa om eller veta från mig? Så skriv bara till mig och säg det så jag kan ändra på de och så.
Nej, nu ska jag dra och kolla på tv ensam .. :( Buhu! Vill ha någon att gosa med ju .. Aja . by the way, jag ska till gbg på påsklovet yeees! Äntligen ska man få slippa Halmstad ett tag. Skönt som fan säger jag bara . Aiight peace <3


yeah yeah ;) alltid vi syrran <3


Snart helg och party with the real people aiiiight ;)

Slutade skolan vid tjugo över tre, sen hem direkt. Så kom Carro till mig och så stack vi ut en sväng sen hem och käkade och nu ska vi ut igen. Träffa Ansu, Dembo och tom och lira lite basket och chilla lite. Skit fint väder så bäst att passa på när man kan,man vet fan aldrig med sverige väder fan .. Så man får ta vara på dagarna som det är sol och är varmt.


<333



Ni får ha det så bra folket , Peace and love from the best girl in halmstad .


Onsdag kväll .

Här sitter man en onsdag kväll framför datan och lyssnar på musik. Har inte hänt så värst mkt idag kan man säga, har varit i skolan och så. Sen kom jag hem typ tio över tre. Så satt jag mig direkt vid datan och kollade lite. Sen satt ja på tv:n men och kollade på tyra show och sen efter de top model. Älskar bara dem två programmen. Älskar tyra !! <3  Min förebild verkligen. Any way .. Började plugga sen, för vi hade läxa i medicinsk grundkurs som vi har tills imorgon. Så har gjort klart den. Och det tog inte så värst lång tid direkt.

Nu ska jag kolla på tv och lyssna på musik resten av kvällen i think.
Vore kul om man kunde tjäna pengar på att blogga, :) Då hade jag bloggat varje dag.



Any way people , have to go. Peace and love <3

Only me .

<333


haha ..



Vad händer idag folket? =)

Lördag idag , vaknade runt tio och gick upp och åt två bullar , väldigt gott !!  Sen gick jag och la mig igen , orkade inte vara upp så tidigt . Var ba tvungen att äta nåt för va hungrig. Sen duschade jag och satt mig vid datan för att skriva på den där samhälles saken vi har tills onsdag. halv klar typ . Men blir nog klar med den imorgon iaf.  Måste göra idrottsläxan med men den får jag göra imorgon, för idag orkar jag inte med att göra den.

Nu sitter man här vid datan och har inte så mkt att göra, fundera på att laga nåt att äta nu. Man är lite hungrig trots allt. ;D
Och så är man ensam hemma nu .. Haha , det är riktigt skönt de. Nu känns det bara som jag bara babbla om inget.
Finns inte så mkt intressant att skriva just nu. För inte mkt har hänt idag än så länge. Kanske får uppdatera lite senare helt enkelt.



Ha en bra dag folket! 
Love, Petra

mee

Fredag den 13:e ..

Idag är det fredag den 13:e .. ooooh .. Kanske borde akta sig idag så man inte råka ut för nåt illa idag, som alla vet så är fredag den 13:e en otursdag. Det är vad dem säger iaf. Jag har inte direkt haft ngn otur när dte har varit så. Kan inte påstå att det är rätt. Menmen..  Sitter i skolan just nu och har rast, börjar samhällen tjugo i tio. Det ska bara vara några redovisningar som vi hade i onsdags lektion. Men vår grupp har redan redovisat som tur är. Hade inte orkat gör en redovisning idag, så trött som jag är och hungrig. Och det är inte ens god mat i skolan idag heller. Så dt är inte kul alls.
En positiv sak är att jag slutar ett idag och dt är ju skönt. Men har en hel del att göra i helgen. Lite läxor och redovisningar jag måste fixa som jag har till nästa vecka.

yeah yeah ;)

Förlåt , om jag inte har uppdaterat på länge, men har inte haft tid till det eller någon ork.
Så dt fick bli ett lite snabbt inlägg nu, när man ändå har rast och inte har mkt att göra.
Have a great day people , Love Petra

Helg . =)

Skönt med helg igen, har varit så trött denna veckan så blir skönt att sova ut lite.
På måndag har vi studiedag , skönt som fan!!  Igår hämtade jag upp min mobil från tre för den har varit på lagning i över en vecka nu .. :(   Äntligen har jag min fina mobil tillbaka i mina händer!! ;D   




Vi hade träning och möte igår med basketen. Först litet möte i bibblan sen var det hem och packa sen dra till träningen på kattegatt med girlsen. Men det blev mest skrikande och bråk om allt vilket var jobbigt och gjorde så jag fick världens huvudvärk haha .. nej men jag älskar er ändå !! <33   

Imorgon har vi match på Stentorpshallen i kärleken , kom och kolla och heja på oss !! ;D Första matchen är 13:15 , see you all there.


Love, Petra

Onsdag 4/3

Nu sitter man i skolan och har rast till 11:35. Så får väl dra mig snart .. Idag händer nog inte så mkt , ska svarar på några frågor vi har till fredag ba och ska väl in till stan och kolla lite . =) Hittade en del fina saker igår som jag gärna ville ha. Men hann inte prova allt och sånt. Så dt blir mer av det idag.


Jag uppdatera lite senare under dagen, Ha det så bra så länge bloggläsare.
Love, Petra

Tisdag kväll .

Tisdagar är inte direkt min favoritdag på veckan om man säger så .. Började 8.10 idag med rehablitering & Hablitering och vi hade då ett lite förhör om lagar vi har haft .. Jag kom med Madelen som går i min klass. Det gick väl hyfsat och priset 40 kr .. :( Men tyvärr vann vi inte de .. Det suger , jag som vill ha pengarna hahaha .. Menmen .. vi gjorde vårt bästa iaf, bättre lycka nästa gången.  Sen hade vi värsta långa hålan från halv tio till tolv , och då skulle vi vara på söndrum med idrotten. För Evelina och Krizstina hade sin egna lektion inom tennis. Det var skit kul och alla verkade ha kul och det gjorde så att allt blev så bra. Det var så länge sen jag spelade tennis asså , haha men riktigt kul. Fick lite ont i min arm men dt gick över sen som tur var. Lektionen slutade ett , sen fixade man sig sen drog man sig tillbaka till skolan för vår sista lektion samhälle a. Kom 20 minuter försent på grund av att jag inte fick informationen att dem hade frågat läraren om vi kunde börja två för rasten var så lång. Menmen skit samma .. Kom iaf på lektionen. Slutade tre sen cyklade jag hem och käkade lite sen drog jag in till stan med Carro och kollade lite i affärerna. Hittade lite saker men köpte dock inget . Tro jag ska in till stan imorgon själv så jag kan kolla mer, lättar när man är ensam tycker jag . haha xD


Orkar inte skriva så mkt mer ikväll så detta får räcka för idag. <3
Love, Petra

Måndag och en ny vecka ..

Då var det en ny vecka. Vaknade 7:25 och stack upp och duschade sen sminkade jag mig och åt lite. Sen fick man bege sig till skolan. Man började ju 9:15 idag så man fick ju en liten sovmorgon som tur var. Man är ju helt död på morgonen .. Säg vem som inte är det ?! haha .. Blir basket träning för mig ikväll tro jag. Den börjar halv åtta vid högskolan som vanligt. Ska lämna in pengarna idag för medlemsavgiften om jag får några pengar av mamma eller pappa. Sen har vi match på söndag på stenstorpshallen i kärleken vid ett. Alla som vill komma och kolla så gör gärna de.  =) Heja fram andersbergs ik !! Det kan behövas lite fans fan .. 



Känner att jag har blivit en riktigt bloggare nu, än vad jag var innan .. ;D Då uppdaterade jag aldrig, för jag orkade inte och hade en massa andra saker att göra än att sitta vid datan och glo. Men det blir ju roligare om man få fler läsare och lite kommentarer, det skulle ha suttit fint tycker man.
Nej, nu kallar tv:n och min marabou mjölchoklad på mig. Vi hörs imorgon folket! <3


that´s me

Söndag den 1 mars .

Idag är det en ny månad, skönt som fan.  Ett steg närmare sommaren och de härliga tiderna. <3
Ska berätta lite vad jag har gjort i helgen.

Lördag; Vaknade nio för Ayat skulle komma till mig vid tio. Vi gymmade och var i bastun. Skön start på morgonen tycker jag. Det får man göra om fler gånger tycker jag. Sen stack Ayat hem och jag stack upp till mig och åt tacos , skit gott!! Men säg när tacos inte är gott?! hahaha .. Senare kom Carro till mig , så snackade vi lite sen drog vi ute och till netto för att kolla om det fanns nåt gott att köpa men det var för lång kö så vi drog därifrån igen .. Så vi drog hem till mig tog min saker för skulle sova hos en speciell person idag . Carro hängde med så var vi med den personen lite där sen drog vi till ab.. För att träffa Zeynep sen drog vi vidare . Sen hände inte mkt mer, somnade runt två nåt tro jag det var .. Rätt så lyckad kväll ändå .


Söndag; Vaknade runt tio och tog på mig och drog hemåt. Var hemma vid elva igen och käkade och sånt shit .. Började fixa mig runt tolv , gick in i duschen sen satt jag mig vid datan och kollade på film . Beauty Shop !! <333 Älskar den filmen !!  Queen Latifah är sån jävla bra skådespelare och skön person . <3 Min idol fan .. Har nästan alla hennes filmer hon har varit med . Om ni inte har sett filmen, så se den. Den är värd de. =) Nej men nu ska jag dra och köpa godis på hemköp med Carro .. xD Om hon kommer snart annars får jag dra själv dit .




Love, Petra




yeah yeah ;)