Stan!

Tja!
Nu har man varit i stan med leila och sen kom carro också med. Jag åt på mcd som ja sa att jag skulle göra. Sen köpte jag en ny mascara på lindex. Jag köpte den där från maybelline den gula nya. Om ni vet vilken jag menar haha .. Sen gick vi inom Monki och där fick ett snyggt bälte föja med mig hem. ;) Skit snyggt!! Ska ha på mig det på fredag, plus ska låna en tröja av Leila. En vit adidas tröja! <3 Hon är så snäll Leila, volim te! Hoppas hon inte glömmer dem bara. Men man får la påminna henne på fredag eftermiddag. Man vet hur hennes minne är haha ..
Skola imorgon igen, och börjar 8.10 men som tur är slutar jag halv ett. Det är riktigt skönt det! Vad händer efter skolan i morgon? Hmm.. Just det har möte med 035 vid sju, sen vet jag inte vad som händer mer.

Ska träffa Besim ikväll iaf. Vet ej när , men tror det blir nu innan klockan blir åtta. Carro ska också vara med tror jag. Kanske lägger in bilder på skärpet senare ikväll , vem vet ?! Any ways, ska dra nu .. Träffa mina vänner! Love them <3 Kisses // P.K


I väntan på Leila ..

Den jävla bosniaken leila är seg .. Jag väntar på henne för vi ska in till stan och kolla och jag ska dess utom äta på mcd! Och jag är fett hungrig med .. Any ways, Började skolan i dag 8:10 sen slutade jag halv tre typ . Cyklade hem och nu sitter man här o tråkar. Inte bra väder ut är det heller! Det gör inte saken bättre. Kan ju vara lite solsken och inget regn tycker man. Nu när man ska gå till stan. Det som måste inhandlas i stan i dag är en NY MASCARA! Det är ett måste!! xD 

Ska dra nu, vi hörs senare people! // P.K


Fotboll är livet! <3

Tja folket!  Sitter och kollar på fotboll med pappa just nu. Riktigt kul! =) Länge sen man gjorde det och med pappa dess utom. Gamla tider väcker till minne nu. I miss those days! <3  Any ways, har varit i skolan i dag. Jag börjar 10:10 , men när jag väl kom dit så var läraren sjuk .. FUCK!! När man bestämmer sig för att vara duktig o gå till skolan så är fucking läraren sjuk! Helvetes skit asså .. Så hade en fett håla till halv ett! Me hate it ..  Efter skolan pluggade jag på svenskan som jag har tills imorgon. Har en fett redosvisning i svenskan imorgon. Men dock är de grupparbete som tur är. Sen träffade jag carro o senare kom besim också. Trevligt! Sen hände en massa andra grejer men orkar inte skriva om allt.

Vill bara avsluta med att " JAG ÄLSKAR FOTBOLL!" 


Ny vecka babies!

Nu är vi inne på v.40 och om fyra veckor är det äntligen höstlov! =) Den veckan man har längtat till för det kommer vara den bästa veckan på hela mitt liv! HAHA .. och ni får ej veta nåt! Så, är det när man inte är vän med mig bitches!

I dag har man varit i skolan från 9:50 till 13:00. Men stannade kvar lite längre. Då var jag med Carro o Leila. Mina babies <3 Love u girls , we are the best! Sen när man kom hem åt jag lite och sånt. Satt dess utom en stund på datan. Sen träffade jag Besim och senare kom också carro hem till mig.
Och nu har jag nyss ätit hemlagade pannkakor! muuuuums .. Finns inget bättre än mammas pannkakor! <3
Imorgon börjar jag 10:10 så då blir de lite sovmorgon där igen, trevligt trevligt! Sen slutar man kanske lite innan tre. Förhoppningsvis!
Nu orkar jag inte skriva mer .. Uppdatera mer snare babies!
Kisses // P.K



Bilder från utgång 26/9

  Me & my baby Leila <3 volim te   Vi kör Joe nat posén ;)   

Charlie änglar! <3

Ullared! <3

God morgon bloggen! I dag gick man uppKkvart över åtta för att duscha och fixa sig. För jag ska nämligen iväg till ullared med carro o hennes mamma och linda. Ska handla lite grejer till mamma och samtidigt något till mig skulle jag tro att det blir.

Sjukt rolig kväll igår! Bland annat var jag, leila o carro uppbjudna till hotell mårtensson där ken ring bodde över helgen. Efter som han skulle uppträdde igår på Chatoue Longe eller hur de nu stavas. Han var soft plus hans medarbetare var grymt coola och snälla killar. Fanns speciellt en kille som hade sån sjukt  snygg stil på kläder! ;)<3 Han var typ latino .. Sjukt söt! Any ways, drog hem vid halv två. Menmen, synd att vi inte kunde stanna ut längre, vi var bjudna på efterfest på ken rings hotellrum.

Men nu måste jag dra. Ha en bra söndag! Kommer nog inte uppdatera mer i dag. Lång dag i ullared och sen när jag kommer hem blir de plugga o äta. Och antaligen kolla en film min syster hyrde igår.

//P.K


Friday, gud love that day of the week!<3

Hey bloggen! <3 Hur mår ni i dag? Själv mår man prima i dag. Blir ngo utgång ikväll! :) Om allt blir som man har tänkt sig så. Men det ska nog bli bra. Jag har en bra känsla att kvällen kommer bli bra! Any ways, vaknade vid halv elva i dag och satt och kollade på våra bästa år sen var det mat. Och sen fick jag hoppa in i duschen och fixa mig sen kom carro hem till mig. Jag sminkade mig och hon satt sig vid datan så länge. Sen när jag var klar drog vi till stan. Jag laddade min mobil och hon åt på mc d den fisen. ;) Sen var det hemåt. Och nu sitter man här och haer nyligen skickat läxan till min lärare så man slapp dra på den lektionen. Så nu är man ledig! :) Fett skönt!

Ni får gärna följa min blogg på bloglovin.com! <3 Vore jättegulligt om ni vill göra det.
Nu ska jag lyssna vidare på min musik! Ha en bra fredag!
//P.K


Då har man varit o handlat med Mama <3

Hej kära bloggläsare! Nu har jag varit på maxi o handlat med mamma min. <3 Sen har jag dess utom hunnit plugga och gjort min läxa tills imorgon. Det enda jag har kvar att göra är att gå på mötet på 035 vid sju. Sen är jag ledig ikväll. Ska träffa Bashir senare om han är hemma innan tio iaf. Annars blir dt imorgon ! Då är det nog fest med dem! Plus min kära vän Leila ska med oss imorgon. Grymt länge sen hon var med och festade med mig o carro. Så det blir nya tag imorgon kan man säga!

Vill bara säga att jag STÖR mig grymt mkt på falska människor i denna jävla ruttna staden halmstad! Världen vore så mycket bättre utan dessa falska människorna. Dem kommer aldrig bli sanna var dem än gör. En gång falsk ALLTID falsk! Så är det bara .. Tyvärr, men så är det!

 


Hello folket! ^

Nu har jag hunnit handla och lagat mat till mig själv och dess utom har jag städat lite här hemma också. Var i stan för att träffa carro en snabbis för hon har ju praktik. Så tog vi följe hem för hon skulle hem o äta sen tillbaka till jobbet. Och nu sitter man här o lyssnar på musik. Tror nog jag ska göra min läxa som jag har tills imorgon, så jag har det gjort. Men orkar inte .. Men måste ändå göra de nu snart .. Kan vänta 20 minuter till innan jag gör den. Den är inte så svår , det är mest att skriva vad man själv tycker om de tre frågorna vi har.

Jag vet att jag inte har uppdaterat på många dagar, men har haft grejer att göra och sånt .. Sen har jag dess utom inte orkat blogga. Men jag lovar nu till helgen ska jag blogga mkt. För komme ha en del att berätta då och även nya bilder kommer att komma upp på bloggen. Så håll utsikt people! Det är allt jag kan säga just nu. 



Hiss eller diss till min outfit i lördags? :) Enjoy!


Torsdag den 24/9

Då var det torsdag redan och imorgon är de UNDERBARA fredag! Någon mer än jag som har längtat efter fredag? =) Helt klart den bästa dagen på hela veckan enligt mig. Any ways, var i skolan vid nio och då kom aldrig den förläsaren som skulle komma idag till lektionen så vi fick sluta istället. Och nu är men ledig resten av dagen.

Det jag ska göra i dag är:

* Handla med mamma när hon kommer hem
* Plugga innan jag ska handla med mamma
* Laga mat och handla det jag ska laga
* Möte på nolltrefem 19:00 .
* Träffa mrs. hemlig! ;)

Det är typ det jag ska göra i dag. Om inget annat kommer upp de vill säga. Jag börjar skolan imorgon 15:35 och de är ba en lektion. Tråkigt värre, att man ska behöva gå till skolan för en enda lektion menmen så är det här i livet .. Inget man kan göra nåt åt direkt! Sen imorgon är dt nog fest.
Jag uppdaterar mer senare! Peace // P.K









Dagens låt!

En låt jag hörde mycket när jag var i turkiet i juli. =) Hiss eller diss?

Mad tv!

Jag knäcker mig när jag ser denna klippet från youtube!

Måndag o ny vecka igen

Tja bloggen! Då var det måndag igen och idag började man som vanligt 8:10 trodde jag iaf .. När man väl kom dit för att ha min lektion sjukvård .. Vad tror ni då hände?! Fucking lärare hade försovit sig?!! Hur kan de hända? Hon brukar aldrig försova sig till lektionerna. Hon är en sån lärare som kommer alltid i tid. Så, det var sjukt konstigt. Any ways, satt i vilorummet med några sköna folk o snackade och skrattade en hel del. Sen hade vi etik & livsfrågor där vi såg dirty dancing, vi skulle se klart den o sen kriva en liten bok recension på filmen. Sen var det inget mer med det!Hade en lektion till sen slutade jag o de var runt ett. Men var kvar i skolan till typ kvart i två. Var lite med Carro o Zeynep innan jag drog hemåt. När jag kom hem har jag väl inte direkt gjort ngt speciellt förutom ätit onyttigtheter och kollat film. Nu har jag sjukt tråkigt och har lust att dra ut o springa, men vill helst ha ngn att springa med. Mycket roligare tycker jag.


Dagens fråga; Är ni för eller emot bögar?



Aja, nu ska jag väl ta o göra nåt .. typ!
Ha en bra måndag!
// P.K

Snart dags att sova!

Hey people! Hur har eran dag varit? =)
I dag har jag hunnit med några saker. Bland annat har jag pluggat o handlat. Sen har jag varit med Carro sen tre idag. Vi var hos mohamad en liten stund, där pluggade jag min läxa jag har i sjukvård och carro pluggade teorin för körkortet. Any ways, kom hem vid nio. Sen dess har jag bara kollat på tv o ätit chips o druckit min läsk! Favoriten PEPSI MAX! Och nu är miss secret agent 2 på femman som ja kollar på. Riktig rolig film! Alla har nog sett den filmen. Har både sett 1&2 så. :) Båda filmerna är lika roliga!

 

Nu ska jag fortsätta se filmen sen blir de sängen! Börjar skolan redan 8:10 med sjukvård .. It´s sucks! Menmen.. Ska inte skolka. Slutar vid ett så de är lugnt. Jag funderar på att dra ut o springa imorgon vid fem. Någon i halmstad som hänger med? ;)

Ciao ciao!


Bilder från 19/9 utgång

Det var alla bilderna från igår!
Enjoy!


Utgång igår!

Tjena bloggen! Hur mår ni? =)  Any ways, var ute igår med Carro, Tina o Sara. Vi var inne på the corner och dansade och hade kul.  Innan vi stack till the corner var jag och carro hemma hos mig. Jag åt och fick lite dricka av mamma. Senare drog vi mot 035 o var där o softade tills Tina ringde. När hon ringde stack vi till The corner. Fullt med folk! En hel del folk som man kände eller kände sig. Riktigt kul! Nästa helg med carro? ;) haha ..

Bilder kommer!
Nu ska jag äta frukost o sen plugga.
Vi hörs senare, peace!


Förlåt för en dålig update!

Tja tja bloggen!
Vet att jag inte har bloggat på några dagar typ.. Men har helt ärligt talat inte orkat bloggat. Men nu ska jag skriva lite och sånt. I dag har väl inte hänt så mkt .. Var o solade med mamma i morse och handlade lite. Sen var de hem o duscha och fixa sig.  Sen har jag varit med carro en sväng i stan och vi drog till hemma kväll innan vi skulle dra hem. Vi hyrde city of men eller nåt hette den. Filmen var faktiskt bra! :) Se den om ni ej har sett den.
Ska snart fixa mig, för kanske ska på fest ikväll .. Om vi nu pallar dra på den annars gör vi ngt annat. Hoppas min mamma kommer med min mat snart , för är rätt hungrig nu.
Vad ska ni göra ikväll?
Any ways, har väl inte så mkt mer att skriva just nu.
Men ni får ha en bra lördag kväll! Det ska jag försöka ha.
// P.K

Trött på killar ..

Tja bloggen! Vill ba skriva lite av mig hur jag känner mig just nu. Och just nu är jag så himla trött på killarna här i halmstad .. Funderar starkt på att bli nunna eller nåt sånt fan haha .. Verkar aldrig hitta ngn bra kille för mig. Vad ska man göra?! Jag vet att alla inte är perfekta, dt är jag medveten om. Men såna man börjar gilla och kanske skulle kunna tänka sig att starta någon, visar sen i slutet att man inte kanske ska startat nåt med den killen.  För att han inte passar just mig eller nåt liknande. Kärlek ska vara lätt inte svårt. Någon som håller med mig om de? =)

Nog snackat om det! Vad ska alla göra i dag? :)<3 Slutade tidigt i dag , redan elva sen var dt lunch. Och fick gå hem i dag från skolan för att pappa var så snäll att han körde mig till skolan i morse. Var sjutk kallt så tur att man fick skjuts till skolan. Pappa kan vara generös av sig ibland hihi . ^^ Didi var dess utom i skolan, så hjälpte han med att sätta upp plancsher som har med Ken ring att göra. Han ska komma till halmstad den 26 sep. Jag uppdatera nog mer senare. Och imorgon ska jag springa med Ayat! :D Skönt att börja morgonen med att springa! Ngn som håller med om de?

Peace out!


Onsdag, "lill lördag"

I dag är det onsdag och som alla vet så är det så kallad "lill lördag" i dag. Trevligt!
Ska i väg och jobba vid kvart i fem på Concilia. Slutar runt nio och då ska jag nog träffa Besim.
Han kommer hem från gbg o sthlm idag. I dag började jag skolan 8:10 med Religion då såg vi en film sen hade jag etik o livsfrågor. Kolla på ngns blogg och snacka om abort. Intressant faktiskt! =) Sen var det svenska , satt óch fixade grupparbetet o sånt. Sjukvården den sista lektionen jag hade fick vi ledig. Vi fick ngn läxa att göra hemma istället. Så slutade vid tolv! :) Skönt , och imorgon slutar jag halv ett om inte tidigare. Yeah! Och imorgon måste ja plugga lite dess utom. Men sånt är livet! Och idag har ja sån SJUK TRÄNINGSVÄRK !! Jag dööör .. Kan knappt sätta mig eller gå normalt. Sjukt jobbigt! Tyck synd om mig haha .. om ni undrar varför jag har träningsvärk så är de för jag sprang på berget igår, 3 km! Duktigt va?! ;) Länge sen man sprang på berget faktiskt. Är stolt över mig själv faktiskt! ;D Yeah .. Ska springa på fredag med vid nio på morgonen tror jag det blir.

 

Have a good day people!  peace out!!


We all love fashion

Det är sant! Vi alla älskar mode, ellerhur? <3
Jag har alltid haft en dröm att få bli modell, men den drömmen lär aldrig slå in .. På grund av en hel del saker. Bland annat att jag inte har längden och kanske rätt attityd. Menmen .. Vore kul om man fick chansen!




Smink



Vad använder ni för smink? Vad är erat tips? Dela gärna med er.


Orkar inte ..

PLUGGA!!! Jobbigt, plus det är inte svårt det vi ska ha prov i. Inte jätte lätt heller men dock inte svårt. Det klarar man nog! Läser de mer senare. Ska nog in i duschen vid kl.18:00 . Känner att jag behöver en dusch. Har varit trött o seg hela dagen så dt behövs! Vad gör ni då

Ska träffa Carro vid halv sju så får jag se vad vi gör. Kanske dra mot studion om de är ngn där ikväll? Man vet aldrig vad som riktigt händer. 

Peace!


Måndag och ny vecka har startat.

Tja kära läsare! :) Nu var det en ny vecka i mitt liv. Den startade halv sju med att jag vaknade gjorde frukost efter de fixade jag mig och sånt. Sen drog jag till skolan med Carro. Jag började som sagt 8:10 i dag med Sjukvård. Boring as hell!! Men vad ska man göra !? Slutade vid ett i dag så dt var riktigt skönt det! När jag kom hem åt jag popcorn o drack min PEPSI och kollade på film.

Snart ska jag börja plugga inför provet vi har i morgon. Fitness är de ämnet vi har prov i. Men innan jag ska plugga måste jag göra mig min speciella MILKSHAKE! Muuums, säger jag bara! ;D Någon mer än jag som älskar milkshake? <3 Jag uppdatera mer senare!




Peace out folks!


Snart dags att inta sängen

Tja bloggen!
I dag har man hunnit med att göra en hel del grejer.
Bland annat har jag övningkört med pappa, o det gick skit bra!
Sen har jag också hunnit plugga, städa lite. Sen har jag varit med Carro & Mohamad.
Kom hem för typ 25 minuter sen och nu sitter jag här och skriver i bloggen.
Vad har ni gjort en söndag som denna?  Ska väl sova snart tror jag. Är rätt trött plus
börjar 8:10 i morgon med sjukvård .. Usch, gillar inte de ämnet! Ångrar att jag tog de ämnet.
Menmen .. Vad ska man göra !? Any ways, ha en fortsatt trevlig söndag!

Peace and Love folks!

 

 


Söndag i dag , slapp dag!

Tja folket! Igår var jobbade jag ifrån två till sex. Sen drog jag hemåt och åt lasagane. Sen kom Carro och vid dorg o mötte Ayat. Hon skulle köpa en grej till oss. Efter de drog vi mot 035, vårt nya ungdomsgård. Petter skulle uppträda där igår kväll med. Var fett nice o träffa han. Jag o carro var där en stund träffade en massa bland Ayat igen. Gzim och några andra boys. Var där till lite efter åtta sen drog vi mot gamletull till en kompis o softade där. Kollade en film som gick på sexan. Filmen hetter Waist deep . Fett bra! :);) Ni måste se den om ni ej har sett den. En riktigt gangster film! Bästa såna filmer.  I dag ska jag ut och övningköra med pappa o plugga på fitness. Sen blir de o träffa Carro o vara med henne resten av kvällen skulle jag tro. Men ska dra hem runt halv tio tror jag idag. Måste plugga mer innan jag går o lägger mig. Har ju prov på tisdag i fitness så.

Vi hörs senare! Förlåt för en dålig uppdatering, har varit mkt nu denna helgen.
Peace out!

Ungefär denna outfiten har jag idag!


You rock my world .

Nu har man varit i skolan, rätt onödig att komma för en lektion. Det kändes så onödigt att dra till skolan för en enda lektion menmen .. Pallar inte frånvaro! Fett onödigt med det. Efter de stack jag hem o snackade med mamma en stund. Sen stack jag till gamletull för att träffa Carro. Hon var hos mohamad. Så vi softade en stund o sånt .. :) Och nu ska jag snart iväg igen. Då kommer jag antaligen inte hem förrens två tiden inatt kanske. Får se när man är hemma.

Har inte så mkt mer och skriva om så. Tänkte bara uppdatera lite så där.
Have a nice friday people!
Peace and Love ,

I Love My Bitch!

Tjo tjo! Vad händer yaoooo? HAHA skoja bara .. Sitter här o lyssnar på musik och ska snart dra mig till skolan för att ha en lektion i dag och det är människan i utveckling. Känns så där lite onödigt att dra dit för en lektion , men palla få frånvaro . Jag har inte varit på en enda skoldag på en fredag sen vi började skolan igen. SKÄMS!! Fy petra, inte bra de .. Måste skärpa mig! Iaf, besim kom hem till mig lite innan tolv. Det var mysigt och trevligt. Han fick se när jag sminkade mig haha .. Det var kul! xD Han är påväg till sthlm nu den jäveln. Kommer typ hem på söndag elr måndag. Ikväll blir de nog fest i think! Länge sen ändå ..


I gotta go folks! peace out

love her <3


Hello lovely people <3

Tjoo! Hur mår ni? Själv mår man bra, slutade redan kvart i elva i dag så jag är glad! Jag åt mat i skolan innan jag stack hem. Ngn god soppa var det som mat i dag. Sen stack jag hem iaf och tog av mig sminket o drog mig mot solariumet. Och nu har jag ätit goda chips och druckit min PEPSI!! Har även duschat nu också , ska ta och sätta på mig sminket om typ 20 minuter . Sen måste jag till salong chess för min syster ska ha pengar till frissan. Hon ska klippa sig o slinga håret i dag den lilla snorungen haha ..

Ska träffa Carro i dag vid fem när hon slutar sin praktik och kanske ska träffa Besim sen också. Vi får se hur det blir helt enkelt. Nu ska jag lyssna vidare på min lil wayne! <33  Och ska ta lite mer chips o läsk tror jag.

PEACE!!

 


Sitter i skolan ..

Då var man i skolan och har nyss hat min första lektion. Och ska nu ha min siste lektion för i dag och dt är Religonkunskap a. Ska bli intressant, not!! Har egentligen svenska , men den är frivllig att gå på. Så, den drar jag inte på. Jag ska istället hem och hämta pengar och ta av mig sminket och dra till solariumet. Ska sola runt 25-30 min tror jag det blir. Länge sen man solade, orka va en blekis haha!

Any ways, detta var bara en snabb uppdatering från min sida. Gotta go to class babes! Peace out folks!


Love my blogg <3

Tja! Hur mår folket idag? :) Själv mår man helt okej, kom hem runt halv tre tror jag det var. Nico lagade redan ltie pommes och sås. Så tog lite av henne och åt efter som jag bara hade ätit frukost idag. Behöver mer mat!! Så hoppas hon kommer hem snar så hon kan laga mat åt mig sen ska jag dra o träffa Besim och antaligen Carro också. Skönt att man inte jobbar idag med. Det hade jag inte orkat. På lördag jobb igen, men det klarar jag allt.
I skolan i dag beställe vi våra studentmössor och köpte även mitt studentleg. Väldigt nice! Var lite stressigt de där ett tag men de blev bra i slutändan trots allt. Så de får man se positivt på. Och nu är både studentmössan fixad och studentleget. Ska bara aktivera de via internet. Men de gör jag i veckan , dt är inte så himla bråttom med det.

Any ways, ska äta nu. Mamma kom hem! =)
Ha en bra onsdag! See ya later folks!


Snart dra till skolan!

Då var det dags för ännu en dag i skolan. Men i dag har vi inga lektioner det är bara pa-dag för oss treor. Det menas att vi ska snacka en hel del om projektarbetet som vi all treor ska göra. Det är en hundra poängs kurs. Så, måste få bra betyg i det. Och det tror jag att vi kommer att få all vi tre tjejer.
Jag kommer nog hem runt halv tre-tre kanske .. Inte säker, när vi slutar i dag. Sen efter skolan ska jag vila och äta nåt sen ska jag jobba ikväll igen. Sen jobbar man inte förrens lördag. Thanks gud!

Menmen , måste gå nu .. Ska möta Carro snart, ska ta följe med henne till skolan.
The one and only Petra

Lång måndag!

Tja bloggen! Förlåt, om jag inte har skrivit nåt i dag men dt har varit fullt upp hela dagen asså .. Började skolan runt tio över åtta med sjukvård. Sen slutade jag , riktigt skönt! Sen blev de lunch i skolan med mina girls. Sen bar vi av oss mot 035-huset. För snack om vårat projektarbete! haha .. Det kommer bli fett som sagt! HAr nog sagt de några gånger nu men kommer bli de fan .. sväär! Menmen, sen var det hem äta o sånt shit sen var det jobba jobba från kvart i fem till nio. Sen efter jag hade slutat så stack jag o träffade Carro och Besim. Sen var zeynep utanför studion märkte vi så hon va med oss med då. Besim så söt ! haha .. Snäll kille han där. Gick runt med dem o snackade o hade skoj. Vid tio drog jag hem för att duscha o sånt. Och nu sitter man här vid msn o lyssnar på musik.

Har sovmorgon till 10:10 och imorgon är det bara pa- dag! Så dt blir soft sen är det jobb imorgon igen. Men behöver pengarna som sagt! :) Vad ska man göra!? Sen jobb på lördag med. Sen får de räcka en stund. Haha har skola o sköta med. 

Ha de gött! God natt <3 / P.K


God natt bloggen min! =)<3

I dag har man varit ute för de mest. Stack till studion vid fyra eller nåt sånt var klockan tror jag iaf. Var där och softade haha och hade kul som fan! Valon och alla albaner var där , rätt kul faktiskt! Lyssnade på musik och skrattade som fan .. Shiit .. Haha!! Any ways, sen blev carro, zeynep o jag hungriga, så vi stack mot stan till mc d för att köpa med oss mat till studion. Så gjorde vi de sen drog vi dit igen och åt som vi aldrig hade sett mat förut! HAHA!! Kul kul .. Senare stack bara jag o carro mot gamletull för att träffa mohamad. Softade där lite och hade det allmänt trevligt. Stack därifrån runt halv tio för att träffa Besim en stund innan man drog hemåt. Sen vid tio kom jag hem duschade och sånt. Och nu sitter jag här och ska snart föna mitt hår! Vill inte sova med blött hår haha .. Då kommer håret vara katastrof tills imorgon.


Detta var ungefär så här min dag har varit! Sov så gott! Så hörs vi imorgon efter skolan runt ett. God natt kära bloggläsare <3


Knock you down!

Tjena bloggen! I dag sov man till ungefär till tolv, sen gjorde jag frukost och åt. Satt vid datan sen en stund och städade lite också här hemma. Sen var det in i duschen en sväng. Sedan sminkade jag mig. Har nyss ätit popcorn och kollat film en stund. Så nu sitter jag här och fundera på att dra ut en sväng mot studion kanske eller nåt sånt.

Vad gjorde ni igår? =) Själv var jag o carro hemma hos mohamad o rökte vattenpipa och softade. Riktigt roligt var det iaf. Sen stack vi hem runt ett tror jag klockan var. Sen var det sova direkt när man kom hem. Jag uppdatera mer senare, har inte så mkt att skriva just nu.

Ha en bra söndag!
Puss! <3


Videoinlägg!

Lite kort videoinlägg! Länge sen jag gjorde ett sist. Enjoy!

Hey bloggen! <3

Hur mår folket i dag? =) Allt bra hoppas jag?! Any ways, vaknade vid elva och märkte att jag hade fått 4 sms då .. What?? :o Somebody wanna talk to me! HAHA .. Sen gick jag upp och gjorde mig två baugetter med ost och tomat. Got!! =) Så nu ska jag snart in i duschen sen sminka mig och såna grejer. Har varit vid datan ett tag nu o nu räcker de för en stund iaf. Ska väl ut snart och göra nåt med Carro antar jag.

Hoppas alla gillade bilderna jag la ut igår. Tänkte ha på mig det i dag med. Efter som det är fint och sånt. Det är riktigt sköna jeansleggings från vila som jag köpte. Menmen, jag uppdatera mer senare people!

Ha en bra lördag!
Puss & Kram / P.K


Dagens outfit people!

Tja bloggen! Tänkte slänga in några bilder på dagens outfit och sånt. Köpte en tröja och en jeansväst från Gina tricot idag. Thanks daddy! <3 Snäll pappa man kan ha ibland?;) Så i dag har jag haft mina nya jeansleggings från vila, och de jag köpte i dag plus skärpet jag köpte i onsdags som är från Gina. :) Säg gärna vad ni tkr om outfiten e ni gulliga! =)<3



Coola brillor? ;) Min systers brillor.

Enjoy the pictures!


Friday today people!

Tja folket! Vad händer i dag? :) Det är fredag i dag and i love it! HAHA .. Vad ska man göra idag? Jo , jag har en lektion i dag och den börjar inte förrens halv fyra. Innan dess ska jag träffa Carro, Zeynep och didi hemma hos mig för att snacka om vårt projektarbete. Sen blir det skolan en timme. Efter det ska jag cykla direkt in till stan o träffa Pappa och shoppa lite. Han har lovat mig o köpa dem grejerna jag så gärna vill handla i onsdags men fick ej för morsan .. Så nu ska pappa köpa de åt mig! ;) Love my daddy! <3  Any ways, ni glömmer väl inte att följa mig på bloglovin, där ska ni söka med min adress www.pepsiii.blogg.se . Don´t forget people!

 

Ha de så bra så länge så hörs vi efter klockan sex ikväll! Peace and love <3


Bloglovin.com

Följ mig på bloglovin.com . Sök på www.pepsiii.blogg.se på bloglovin så kan ni följa min blogg lättare.

Pusspuss , love ya <3


Blogg blogg blogg ..

Nu är man hemma efter har varit ute en stund med Carro .. Vi träffade Zeynep en stund och drog mot studion och satt där o snackade om vårt projektarbete. It´s gonna be nice! ;) Jag sväär! Any ways , jag o carro stack hem till mig o åt mammas våfflor som hon hade gjort. Muums! Har typ ätit skit mkt mat i dag haha ! Här ÄLSKAR man mat <3  .. Så får hoppas man har gått upp lite i vikt nu fan! Ni får gärna kommentera om ni är inne på min blogg så jag vet vilka det är som läser min lilla blogg. Jag älskar att läsa runt på olika bloggar, helst inte likadan men olika. Som skriver om intressant grejer och tipsar folk om smink,mode och träning ant that kind of stuffs.

Detta är nog de sista inlägget för min del ikväll! Har skrivit mkt idag tycker jag. Så vi hörs mer imorgon! Tills dess hoppas jag på mkt kommenterar och sånt. Som peppar mig att fortsätta min blogg. Peace out!



Fredag imorgon!! =)

Det gillar vi! ellerhur? haha .. Jobbet ringde mig för en halvtimme sen, har bokat mig för jobb måndag,tisdag o lördag. Pengarna rullar in som det ska kan man lugnt säga. Det kan behövas kan man säga. I LOVE MONEY BABY!! <3 The best thing in life. HAHA! Eller vad säger ni?! Älskar ni oxå pengar??
Vad ska ni göra ikväll? Jag väntar på att Carro ska komma hem för har riktigt tråkigt nu och vet inte vad jag ska göra riktigt. Så hoppas hon hör av dig väldigt snart .. Dör av tråkhet snart ! Not funny ..

Har varit riktigt duktig i dag och uppdatera och skrivit en hel del. Vad tycker ni om det? :) Bra eller?
Har jag varit duktig och skrivit om bra grejer ?
Ajt, skriver mer senare folket. Puss, love ya! <3


Flum bild! HAHA ..




Fördomar o shit!

Nu ska jag snacka lite om fördomar och såna grejer .. Alla har vi fördomar mot något här i världen. Vissa har fördomar mot utlänningar, rika, fjortisar, emos, pundare, kriminella m.m .. Det är väl klart att alla har fördomar här i världen men man borde vara försiktigt vad man säger till såna och hur man säger de. Så man inte sårar dem. Innan kan jag säga att jag hade mina fördomar mot utlänningar men inte nu längre .. Sen ungefär 3-5 år tillbaka då jag började lära känna en utländsk tjej. Som kom ny till min klass. Då förändras allt. Jag började umgås med henne varje dag efter skolan och i skolan. Sen blev hon min bästa vän och helt plöstligt hade jag en utländsk tjej som min bästa vän. Och må ja säga det var det bästa jag någonsin gjort. Att jag träffade henne! <3
Hon förändrade mitt liv och mitt tankesätt om utlänningar. Och kolla bara nu! Nu umgås jag bara med folk som inte är svenskar. And i love it! Tänk vad en person kan göra för dig. Det kan förändra ditt sätt att se på världen och andra människor här i livet.

Denna tjejen som förändrade mig och är jävligt glad att jag lärde känna henne, det är Ayat! <3 Big love to you .


Dagens fråga!

Dagens fråga lyder så här; Vad tycker ni om djurplågeri?

God morgon bloggen!

Jag vaknade för en stund sen, sovit rätt okej inatt. Behövde sova ut lite idag och så jag gick inte till skolan. Plus mår inte så himla bra heller så är bra för min egna del och ta en dag och vila så man kan festa till helgen eller göra nåt kul. Jag slutar ändå vid halv ett i dag så inte så farligt. Missar inte överdrivet mkt som tur är. Imorgon är det äntligen fredag! :) Jippi !! Nej nu ska jag gå o ta en ipren mot magen. Vi hörs senare!

Peace out people!


Mina mål!

Nu ska jag berätta lite om mina mål jag har i livet!

  • Flytta till gbg efter studenten 2010
  • Få bra jobb i Gbg!
  • Hitta boende i Gbg
  • Flytta utomlands om ca 5-7år
  • Skaffa seriöst förhållande
  • Bli känd inom bloggvärlden
  • Gå utbildningen i sthlm om make-up , stylist
  • Flytta till usa?

Detta är några av min mål! Men kommer inte på mer just nu.





Hur man blir känd inom bloggvärlden?

Ja , så lyder frågan .. Hur ska man lyckas? Vad krävs det hur gör man? Tell me.


Make it rain baby ^^

Tja bloggen! Hur mår ni? Idag har jag varit i stan och skolan. I stan köpte jag ett par jeansleggings från vila o ett coolt skärp från gina!! Kommer bilder imorgon eller senare ikväll. Har nyss ätit god kebab , muums.. Äter för mkt skräpmat men so what?! Är smal och kan behöva lite sån mat fan .. Jag ska inte klaga. Killar gillar tjejer med former, thats hot! Ellerhur?!

En fråga, hur ska man våga säga till en kille man gillar eller tycker att han är söt? Svårt enligt mig .. Kanske få ett positivt svar tillbaka .. Ellerhur? Vad gör man Ge gärna förslag på hur jag ska göra!  Nu ska jag kolla vidare på internet en stund innan Carro kommer till mig igen.

 

 Love that girl! <3

Bye bicthes , love ya!!


Sitter i skolan!

God morgon bloggen! Man mår inte bra i dag heller kan jag säga er. Näsan rinner och är täppt och hostar också. Fundera på att vara hemma imorgon. Nu är man i skolan och har sin första lektion, religionkunskap a. Not so funny , but nu är man typ klar med det man ska göra. Ska bara hitta lite bilder till arbetet sen är jag klar. Erkänn duktig?! ;) Haha .. Sen ska jag ha Etik&livsfrågor och där ser vi film så det blir soft lektion där. Sen är det lunch och det är inte så god mat idag så fundera att dra till netto och köpa nåt smaskigt. HAHA !! Slutar 14:40 idag och sjukvård är sista lektionen. Sen ska man hem äta och vänta på morsan sen ska man in till stan och kolla kläder och kanske köpa nåt om man hittar. Sedan blir det jobb vid kvart i fem till nio. Så, det är mindre kul men måste ha cash asså .. haha .. ellerhur?!

Any ways, nu ska jag fortsätta jobba! Tänkte bara uppdatera lite kort. Ha det så bra så länge så hörs vi efter nio! Peace out! <3


Trött och lam ..

Tja bloggen! Idag är man inte på topp kan man säga .. Jag mår inte bra, näsan rinner och svider. Och huvudet känns tungt och man är jävligt trött också ..  Förlåt , om jag inte har uppdatera nåt förrens nu. Men har inte haft mkt tid för det i dag.  Började tio i tio och sen hade jag en lektion till vid tolv till två sen slutade jag för i dag. Sen när man kom hem var det vila och äta lite popcorn. Näsan har dock blivit bättre som tur är. Den sved som fan innan kan man säga. Inte det roligaste kan jag säga er. Any ways, väntar på att mamma ska komma upp från tvättstugan. Så vi kan gå o handla mat. Är fett hungrig och vill ha nåt att äta. Sen kanske man går tillbaka till studion en stund om jag orkar.

Vi hörs senare!
Puss biatches ;)