I like your stile guuurl!


Dagens låt peeps!


You never know what you have until you lose it

Heej! Idag var det bara en lektion i skolan idag. Kändes lite onödigt att dra dit men palla få frånvaro.
Måste skärpa mig från det som sagt. Och det har jag gjort. Förra veckan var jag på alla lektioner . Denna veckan missade jag bara en lektion . Så det är bra eller vad säger ni!?

Kan ni fatta att jag tar studenten om några veckor bara?? Kan knappt fatta att lilla Petra ska ta studenten ..
Känns helt overkligt, men det är sant. Det är ingen dröm detta.
any ways, drar till Göteborg över dagen imorgon med Ayat. Hon ska leta efter sina student skor och jag ska hitta och köpa mina converse. Färgen jag vill finns inte här . Så då får man åka till Göteborg för att köpa skiten. Men det ska bli skoj att dra en heldag till göteborg med min habibi <3 .

 

XoXo Petra Kirkhoff


Sheeeybab någon ?

"Ska du ha en sheybab?"

Idag har jag varit hemma från skolan för att enbart koncentrera mig på plugget som man har. Ayat kom hit för typ över en timme sen så pluggade vi vi en liten stund. Fick en del gjort man kan man säga. Vi har bestämt att plugga ungefär 2h varje dag. Så får man allt skit gjort och samtidigt kan vi hjälpa varandra. Bra ide va?!

Nu ska vi iväg till hemköp för att köpa grejer till vår milkshake som vi ska göra hos mig.
Ha en bra tisdags kväll! Mycket på tv ikväll yaaaaaaaaaaaaao ..
Jalla,  puss puss
Me and the blackey boooiii from London! Homie i miss u ..
See you soon darling ..

Cha cha bloggen!!

Denna veckan har jag varit riktigt duktig. Har bland annat lämnat in två arbeten, två-tre inlämingsuppgifter och även gjort två prov. Denna helgen blir att göra nästan klart ett arbete och börja med det och även fixa en läxa inom sjukvård. Har utvecklingsamtal på fredag med min mentor som jag hatar mest. Då blir de skälla ut henne och säga vad jag tycker om henne rent ut och helt enkelt få ut mina känslor. För detta är bara fel fel fel!!

Helgen består mycket av att vara med vänner. Ska träffa Carro och Ayat denna helgen. Tror nog inte de blir ngn utgång i helgen. Blir nog en kanske lugn helg. Lite plugg och vänner. Det funkar bra för mig! =) ´
Nu ska vi dra och käka ut med familjen. Ciaooo


Song for the day people!


Bilder!
Det var lite bilder av detta året o lite bak! :)


Hello my peeps!

Cha cha bloggen!! Hahaa .. mår alla bra idag elr? själv mår man bra och livet leker för fullt med en. Imorgon bär det av till min älskade stad GÖTEBORG! <3 Massa roligheter kommer det blir och jag stannar där i 7 dagar. Its gonna be really nice dudeee . I fredags var jag ute med Leila . Vi var först på en lokalfestr på Nyhem , sedan drog vi hem och jag bytade skor och sedan drog vi mot stan en sväng för att kolla läget o så. Träffade Johanna och hennes vänner. Sedan såg jag även min kusin Ludvig. Vi var med honom och hans vänner ett tag sedan blev det att vi drog hemåt. En riktigt trevlig kväll blev det trots allt.

Igår var jag bara med Ayat och softade. Kollade på Rush hour 3 och hade de allmänt mysigt hos mig. Jag måste dock packa lite idag inför gbg imorgon. Ska även ta o plugga lite. Det behövs! Kommer nog ej ha tid med det när jag är i gbg. Men ska nog försöka ta med mig lite grejer dit. Om man nu skulle få tid att plugga. Kanske en timme eller så lär dt nog bli.

Sedan blir det mkt party party när jag är där. =) Det gillar vi!!
Ha ett bra påsk lov ni som har det! Detta är mitt sista iaf.
Det ska jag TA VARA PÅ! I promise.

Ha en bra söndag folks!
Love from meee .


Fredag, och dt innebär lov!

Hey people!
Idag fick vi vårt efterlängtade påsk lov! :) Så jävla nice, det kändes inte som det var länge sen det var sport lov fan. Detta är dock mitt sista påsk lov i mitt liv :( it sucks .. Menmen, sedan kommer de bli massa jobb och cashen rullar in som det ska. HAHA .. xD Yeah, så vi rullar!

Idag var det älgjakt på sannarpgymnasiet. Ni som inte vet var det är så är det studentävlingar vi har på skolan vi som går i tredje ring. Fyfan, denna tävlingen var värst! Vill inte snacka om det .. Så man såg ut sen och luktade kan jag bara säga. Ni skulle inte vilja vara i mina skor när den tävling var idag. Sedan var det hem duschade ochs minkade om mig. Sedan följa carro till tåget, för hon ska till gbg . Jag kommer på måndag baby!! <3

Köpte biljetter när jag var nere på tågstationen. Sedan drog jag in mot stan fixade mer cash på mobilen och nytt nr. Köpte även en t-shirt från gina och ett vanligt långt linne från H&M. Fett nice var dem och sköna och ha på sig dess utom. Nu får det vara nog med skrivandet för idag! Där fick ni eran updates from me! <3 Åker på måndag till G-town och kommer hem på söndag den 11 April. See ya peeeps!

 Impossible is nothing by Adidas <3