Dagens låt folks =)

Enjoy!

Torsdag den 28/1-10

Tja! Idag har jag varit hos allergi läkaren och tagit lite blodprover osv. Sen drog man hem lagade mat, sminkade mig och softade. Sedan var det vidare in till stan för att träffa morsan och kolla skor. Som tur var hittade jag ett par snygga skor på bianco som fick följa med mig hem. :) Bra val!

Snart ska jag träffa carro igen och dra iväg en sväng. Så blir ingen mer uppdatering ikväll! Imorgon är dt älgjakt på sannarp så måste dig halv nio. Fixa och trixas och en massa! Innan klockan 10:00 , för då börjar det hela i galaxen. Kommer bli kul!

 

Vi hörs mer till helgen! :) Helgen ska det jobbas .. Ingen liv i helgen fan, menmen.. Thats life!

Peace and lööve!


Dagens låt! <3


Utgång ikväll!

Tja folket! :) Ikväll blir det tugång med mina girls! ;D Nu ska jag börja fixa mig och välja kläder inför ikväll. Det blir förkrök hos Tinas kompis sedan vidare in till the city baby. Ska äta nåt när mamma kommer hem igen sedan dra jag till Carro.
 
Ha en bra fredag!
Peace and lööve <3


Ny hårfärg people! ;D

Hey folket! Det var ett tag sen man uppdaterade på bloggen.
Det är mkt som har hänt .. Bland annat som ni ser på bilden har jag bytt hårfärg till brunt!
Vad tycker ni om det? Passar jag i det?! =) Själv trivs jag i det som fan. Bra omväxling!
Ciao!


Lite bilder från min London resa!

 Love the shoooes <33 Me and the blackie booii :)  Redo för utgång i London <3 Älskade adidas affär <3 Min Adidas tröja som jag köpte där.  Mina skor jag köpte i London! Framme i London

Kommer fler bilder inom dem närmasta dagarna! =) Var en mkt intressant och rolig resa kan jag säga er. Den slår alla min resor jag har gjort i mitt liv.

Peace out!!