Once you go black you never go back guurl

Tja bloggis! Det har hänt en hel del under den senaste tiden. Jag har bland annat börjat jobba och varit på utbildning om läkemedel på Vallås äldreboende. Sedan har det varit midsommar och den firades med världens bästa tjejor. Med att vi grillade korv och kyckling och efterätt jordgubbar och grädde såklart! ;D Det är ingen midsommar utan jordgubbar och grädde eller glass.

Igår var jag, ayat och leila ut igen. Det var lite impuls där haha .. Vi kom på de typ tjugo över åtta och ringde direkt upp leila och bad henne komma till stan och festa med oss haha  .. Vi är sjuka tjejer!! Älskar er <3 Vi hamnade på The corner till slut. Vi var överallt först innan vi bestämde oss. Men kvällen blev rätt lyckat till slut! Har man de bästa tjejer med sig blir de aldrig fel!! <3 Stor kärlek till Ayat och Leila <3 
 
Nu har man duschat och blivit fräsch och en människa igen haha .. Man har varit lite seg i dag om man säger så.
Men ha en bra söndag!
Xoxo Petra

Fin kväll igår =)

Hey people! what´s crackin fooolks?  Igår var jag en stund i stan med min syster och hittade två långa linnen och en tröja fick följa med mig hem. Jag börjar köpa allt mer kläder med färger haha , vilket är väldigt ovanligt när det är petra. Men dags att slänga de gamla och in med de nya. Any ways, sedan kom ayat till mig runt halv nio. Sedan drog vi ut och drog mot Nyhem och träffade sköna brudar och lirade lite basket. Skön kväll faktiskt!

Idag måste jag sova i tid. För imorgon är det arbetes intervju vid nio. So gotta have my sleep!! =)


För jag har tagit studenten , fyfan vad jag är bra!! =)

Hey folks! Sorry, att jag inte har sktivit ngt här på länge. Men har haft fullt upp med skolan och studenten and other things in my life. Det har varit rätt så stressigt kan man lugnt säga. Nu är studenten och balen klar. Och allt var underbart! Dem två dagarna kommer jag minnas för resten av mitt liv! <3 Helt klart. Tack alla människor som gjorde min dag! =)  Kommer sakna klassen Opf07, Sannarp och alla vännerna man hade på Sannarp. Kommer kännas tomt .. Och nu ska man istället för att gå i skolan jobba. I för sig är det skoj med men skolan var ändå lätt för en. Då slapp man dem jobbiga tiderna och i skolan hade man de soft och bra tider. Nu är allt sånt slut! Från och med nu börjar de riktiga livet för mig. Hard work!!

Och mina kära vänner Ayat och Leila flyttar till London i September. Kommer sakna sönder dem två!! Men så klart kommer jag och hälsa på så ofta jag kan. Vill inte att dem ska åka ifrån mig .. De kommer vara borta i 3 hela år!! Vad ska jag göra utan er??  Fan ... :( Kommer bli deppig . Men denna sommaren ska bli den bästa någonsin och ska lätt ta vara på den också. <3Opf07 fr alltid i mitt hjärta! <3