Nu ska ni få se min balklänning!

Tja! Nu ska ni få se min balklänning som jag ska ha på balen den 6 juni.


Vad tycks? =) Jag gillar den skit mkt.


Glöm inte earth hour!

Glömde säga en sak. Imorgon är det earth hour och det betyder att ni ska släcka alla lampor och all sorts el under en timme. Tro det var från halv nio till halv tio! :) Så glöm inte göra det. Det är bra för miljön.

Idag är det fredag! =)

Hej alla mysiga människor! :) Idag är det toppen väder i Halmstad. Det gillar vi starkt!
Ikväll ska jag umgås min kära Ayat Kasim <3 . Kärlek till den kvinnan! Har börjat smått uppdaterat lite mer än vad jag gjorde innan. Starkt plus där!

Men undra egentligen folk vill läsa när dem går in på min blogg. Som sagt får ni skriva en kommentar efter er , så jag vet vad jag ska bli bättre på.

Iaf, ska snart ta och göra mig lite mat. Börja bli lite smått hungrig. Sedan ska jag träffa Carro och följa henne till tåget. Sedan blir det in till stan och möta upp min kära mor. Hon ska köpa lite saker till mig! Så snäll kan hon vara ibland. <3 I helgen blir det en hel del plugg. Ska göra klart mitt sjukvårdsarbete sedan göra lite andra saker. Men måste först fixa mitt word på datan. Annars blir det inget gjort i helgen.

Ha en bra fredag! Så hörs vi.
Pusspuss på er <3

Dagens låt pps!


Tisdag den 23/3

Tja folket! Studenten börjar närma sig sakta men säkert. Har fått studentmössan och ska hämta min tröja under veckan också . Har även köpt balklänning, bal skor, väska, fixat tid för håret, sminket. Allt är fixat kan man säga! Ska ba köpa en studentklänning också. Men men , det fixar sig. Sedan är skolsaker som jag måste fixa innan skolan är slut. Men det ska fixa sig det med. Och snart kommer jag komma i gång med körkortet innan jag dra till göterborg. För det är dit jag kommer flytta efter studenten! Tro jag kommer få ett sommarjobb där , så nu fattas ba lägenhet i gbg med.

Any ways , har en lektion imorgon. Men ska nog inte gå. Orkar fan inte , ska nog ta en extra sovmorgon imorgon.  Sedan blir dt lite plugg och sådant. Ska klippa mig nästa vecka! Jippi :) länge sen man gjorde det. Så det behöve verkligen. Sedan blir de körlektion nästa vecka och köpa tågbiljetter. Kanske även en ny mobil? Vem vet?! Well well, uppdatera senare i veckan! PUSS!!


Hey bloggis!

Heeeeeeeej där!! Det var ett tag sen va? HAHA .. Har inte orkat skriva nåt direkt. Jag har så mkt att göra efter som jag går sista året på gymnasiet nu så det är bara fokus på skolan just nu. Men ska försöka skriva mer nu faktiskt.

Kanske blir utgång ikväll med Ellie, vi får se hur det blir. :) Ska höra av mig till henne lite senare. Hoppas det blir nåt ikväll. För har ej varit ute i halmstad på ett tag nu. Så det kanske är dags nu? Hahaha ..
Menmen .. Vi hörs, ha en bra lördag! Puss!!!