Plugg dag ..

Mycket pluggande blev det idag efter skolan. Jobbigt som fan säger jag bara . Först blev det att skriva klart analysen om filmen "das experiment". Sen började skriva på utvärderingen inom idrottslektionen jag hade för ngn vecka sen. Snart klar med den med. Ska göra klart den imorgon om jag orkar annasr blir det lördag jag gör det.

Stack ut för att pausa pluggandet. Annars blir man ju galen av allt plugg. Stack till studion och softade där med Liridon,festim, Kebba och my homie carro. Efter de stack jagt och carro hem till mig. Där jag fortsatte plugga. Nu skulle jag skriva klart mitt svenska arbete. För det ska nämligen vara klart tills imorgon. Som tur var blev jag nyss klar med det. Och måste säga att det känns jävligt skönt att det är klart! =)
Äntligen .. Sån börda över axlarna var den. Nu är den borta. Har bara ett prov på måndag att plugga på. Plus ett grupparbete inom idrotten som ska vara inne på tisdag och min utvärdering. Sen vet jag inte vad jag har mer till nästa vecka.

Sitter här och lyssnar på musik och snackar med folk på msn. Ska snart få äta hemlagad pizza. Sjukt gott , ni borde testa göra er egna pizza. Ni kommer inte ångra er , tro mig. Imorgon är det fredag och då blir det fest på östra stranden med vännerna och att min killkompis kommer från kungsbacka kommer också. Ska bli sjukt kul! Kan inte vänta tills imorgon. Kommer bli en bra dag imorgon.  =)

Ha en trevlig kväll folket så hörs vi imorgon.
Peace out!

Är alltid vid din sida <3

Kommentarer
Postat av: phiie

nej det är jag inte... :S

2009-04-16 @ 20:28:27
URL: http://phiie.blogg.se/
Postat av: ida

svar Okej känner inte igen laget :) Ja hammarby in my heart forever.

2009-04-16 @ 20:45:01
URL: http://liptip.blogg.se/
Postat av: Fotofix

Hoppas du haft en härlig dag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

2009-04-16 @ 20:51:02
URL: http://fotofix.blogg.se/
Postat av: ida

svar Kul att du tycker samma sak :)

2009-04-16 @ 21:42:18
URL: http://liptip.blogg.se/
Postat av: ardiana

tack:) hehe hoppas på de bästa (A)

2009-04-16 @ 23:53:28
URL: http://ardianas.blogg.se/
Postat av: phiie

vart borde jag bli medlem? :)

2009-04-17 @ 14:09:41
URL: http://phiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback