Once you go black you never go back guurl

Tja bloggis! Det har hänt en hel del under den senaste tiden. Jag har bland annat börjat jobba och varit på utbildning om läkemedel på Vallås äldreboende. Sedan har det varit midsommar och den firades med världens bästa tjejor. Med att vi grillade korv och kyckling och efterätt jordgubbar och grädde såklart! ;D Det är ingen midsommar utan jordgubbar och grädde eller glass.

Igår var jag, ayat och leila ut igen. Det var lite impuls där haha .. Vi kom på de typ tjugo över åtta och ringde direkt upp leila och bad henne komma till stan och festa med oss haha  .. Vi är sjuka tjejer!! Älskar er <3 Vi hamnade på The corner till slut. Vi var överallt först innan vi bestämde oss. Men kvällen blev rätt lyckat till slut! Har man de bästa tjejer med sig blir de aldrig fel!! <3 Stor kärlek till Ayat och Leila <3 
 
Nu har man duschat och blivit fräsch och en människa igen haha .. Man har varit lite seg i dag om man säger så.
Men ha en bra söndag!
Xoxo Petra

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hej jag är med i en foto tävling och skulle bli jätte glad om du ville lägga en röst på min bild.http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=1714När du röstat får du gärna säga till så att jag kan tacka dig. Tack på förhand.

2010-06-29 @ 19:04:13
URL: http://denkalla.blogg.se/
Postat av: Cajsa - F O T O B L O G G

Hej! vännen

Åh, skulle du kunna vara snäll och rösta på min söta bild.http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=711Tack på förhand (du behöver inte skriva att du har röstat för det ser jag) <3Ha en bra dag nu då.

2010-07-03 @ 22:21:54
URL: http://hallgreen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback