Torsdag den 30/9

Tja folket!
Idag är de sista dagen i September. Imorgon är det oktober wooow! NOT!
Dont like winter at all!! Snart blir det sola med Sarah sedan ska jag hem duscha och drar mig till jobbet.
Det ringde mig idag och frågade om jag kunde jobba extra från 16:30-21:30 . Och visst, kan jag det!
Behöver lite pengar så var sjukt glad att de ringde mig idag. Men samtidigt är jag sjukt seg och mår lite si så där men det är sånt man får ta.
Imorgon ska jag klippa mig hos min mosters salong. Funderar på att göra ngt nytt med mitt hår?! Typ sidecut or something like that.
Menmen, ska packa ihop lite saker osv.
Vi hörs imorgon!
Xoxo
Petra licious

Ikväll är party with my homegiirls! :)

Sitter här och softar lite framför datan. Ska snart proppa i mig lite chips och kolla ett dh avsnitt.
Sedan kommer väl Hanna till mig så ska vi fixa oss för fest ikväll! Elena och Sarah kommer också fast senare eller så möter vi dem i stan tror jag. Ikväll kör vi all in!
Down on me baby! HAHAHAHA

Ni är min värld! <3

Vill bara säga att Ayat och Leila är min värld! <3 Utan er är jag ingenting. Och saknar er som jag saknar curry! <3 hahaha ..  Jag och mina kommentarer asså , de är sjuka!! ;D

Kan ni inte bara komma hem och stanna hos mig för alltid?! Men en sak vet jag för säkert!
Ni finns alltid i min själ,mitt hjärta, min värld och allt. <3 Ingen kan ta eran plats i mitt liv. ALDRIG!
Ciao <3

Kom hem från The big city London ikväll .

Hey peeps! =) Som sagt har jag varit i London sen förra onsdagen. Kändes sjukt jobbigt att lämna Ayat och Leila kvar i London. Och åka själv till flygplatsen och ta flyget hem. Nervöst och rädd var de känslorna jag hade. Men jag klarade det!! Det var jobbigt att ta farväl , det gick fort för buss chaffören hade bråttom och åka iväg. Så 5 sekunder av pussar o kramar och älskvärda ord! <3 Kommer upp bilder från London under helgen , lovar.

Grät hela resan till flygplasten och alla undrar vad fan det var med bruden?! haha , men tårarna bara kom och vill inte sluta rinna ..
Vad ska jag göra utan dem två i mitt liv här i Halmstad?! :( Kan ngn säga mig det? Vad har jag att hämta här nu?

Make me proud in London <3

Xoxo
Petra a.k.a Liciiious
en liten liciouss ikväll ..

Rolig video! ;D


New music from Liciiious <3

Skön låt! HAHA

Dagens låt peeps! ;D


I like the way you walk and if you walking my way

Igår var hände det mkt haha .. Nej, men färgade håret mörkare igår som ni ska få se bild på senare idag.
Sedan så åt jag på restaurang med min syster och min mami! :) Sen drog jag hem och hämtade min väska och träffa folket från Ssu på stora torg. Fick även invänta på fröken Krupic ett bra tag!! Sen drog vi två till Roberts och satt där en stund och myste. Träffade nice folk på Roberts med! Alltid trevligt. Sedan gick vi runt ett tag i stan och bara softade. Efter ett tag drog vi hem till mig och sov. Skööönt!
Sov till tolv idag! :) Ibland behöver man sova ut. Och extra mycket på helgerna tycker jag. Idag ska jag ba slappa och sen vid tio ikväll blir det Jersey Shore!
Xoxo
Petra Kirkhoff

Bilder från turkiet 2010

Det var de flesta bilderna från Turkiet! =) Visar inte alla bilderna.
Ciao!

Nu är allt fixat! :)

Hey people!! :)
Igår fixade vi ut pappren om hotellet och flyget . Sedan förtids röstade jag på bibblan och la över mer pengar på mitt konto. Sen på måndag blir det att växla svenska pengarna till pund.
Igår var den en trevlig kväll på Roberts med mina girls. <3 Mysig kväll. Slutet av kvällen gick jag, elena och ayat till kebab house och åt kebab! Gott, och bra slut på kvällen.  Solade med elena idag , riktigt skönt tycker jag. Måste få lite färg innan man drar till London. Om fyra dagar drar vi till den crazy town!! ;D Love it.
Idag blir det kulturnatt på torget, ska dit en sväng tänkte jag. Men först ska jag hinna färga mitt hår och duscha och ba koppla av en stund.
Vi hörs senare!
Xoxo
Petra a.k.a liciouss

Snart london!! <3

Hey peeps! Ska boka min hemresa idag, det blir nog runt den 22-23 september jag åker hem till Sverige igen. Idag har jag varit på Sannarp med ssu. Och kampanjat lite med dem. Det var lärorikt! :) Elena,you go girl!! She is on fire when it comes to politic! <3 Love her.

Ssu möte vid sex , innan dess ska jag äta lite mat. Sen när jag kommer hem från mötet ska jag boka hemresan med min papi. Sen imorgon köpet jag tågbiljetterna och ska nog förtidsrösta imorgon så det är klart.

XoXo
Petra


Turkiet 2010

Hey bloggis!

How you doin? ;) Haha , idag är de en ny vecka och måndag. Love it! Igår bokade jag och ayat , leila vår resa till London. Vi åker den 15 sep och jag åker hem den 28 sep. Mina två vänner Leila och Ayat ska plugga där så dem åker inte hem. Det är bara jag. Sorligt, för kommer sakna ihjäl dem två! :/ <3 My best friends are leaving mee here in sweden .. Men som tur är kommer dem två veckorna vara dem bästa två veckorna i mitt liv! Sen ses vi nog inte förrens i december eller kanske tidigare om vi har tur.
Any ways ska lägga in bilder från turkiet 19-26 Augusti.

Lovely night yesterday <3

Hey peeps! Ska börja berätta om min dag igår. Dagen började med jobb från 7-11 sedan hem och lagade mat och drog sedan bort mot solariumet och solade 26 minuter. Det var riktigt skönt! And after that så var de hemköp och handlade choklad och chips sedan hem och duscha.
Senare på kvällen skulle man hem till Elena för middag och efterrätt! Mysigt och hela ssu gänget var samlade. Även min lillasyster var med igår kväll. Vid nio tiden bestämde Elena, Jonathan,Sara och Ayat att vi skulle åka runt och sätta upp saker med ssu över andersberg och linehed. Riktigt fun night! Mycket skratt och kärlek!! <3
Any ways today ska jag jobba vid 16:30-21:30 , det är bara 5 timmar så jag klarar det. Plus jag får ob nu på kvällarna. Sen är man ledig imorgon och jobbar 7-12 på lördag. Sen får man se vad man får för fler tider och jobbar nästa vecka.  Snart blir det duschen och se vad jag ska äta innan man ska jobba och om man ska ha med sig ngt att tugga på när man har en kort rast.
Blogging is fun!
XoXo
Petra Kirkhoff