Torsdag och snart helg. =)

Snart är dt helg och dt innebär festa med leila och lite andra saker. Imorgon ska jag till Leila o oskarström , så ska vi se om vi hittar ngn fest där också. hahah .. vi får la se hur dt blir . Hoppas iaf vi hittar ngt kul att göra.  Är inte på värsta humöret att festa just nu, men dt hinner väl ändra sig till imorgon kväll antar jag.

Idag började jag skolan runt 9:40 med samhäll som va frivlligt att komma på , men dt  tänkte jag inte på . Om ja inte hade kommit hade jag haft sovmorgon till 11:20 så dum man är och komma så tidigt till skolan. Plus viskulle träffa våra handledare  kl.2 och jag slutade min sista lektionen halv ett typ . Fan vad jobbigt asså .. Sån lång håla , hade bara lust att dra hem . Kom hem idag vid 15:10 , Softade lite vid tv:n sen la jag mig i sängen med datan . Sen sov jag lite och så. Snart ska jag ta nåt att äta igen . E hungrig hela tiden fan, plus ont i magen med .

See yah , have a nice day <3

Onsdag den 17/9 .

Shululu , Idag började man skolan 8:10 med Förlyttningskunskap sen hade vi människan socialt och kulterellt . Där såg vi klart filmen Nell . Den va lite skum, men den va ändå bra. Sen hade vi mentorstid där vi fick lite information om apun efter som vi ska ut nästa vecka . Sen stack jag hem , mådde inte så bra . Mensvärk .. :( jobbigt som fan .. Sen har dt väl inte hänt så mkt mer idag .. Softat resten av dagen, får väl försöka gå till skolan imorgon . Vi börjar 9:40 så dt är rätt gött med lite sovmorgon. 

Nu väntar jag bara på mamma så vi kan dra tll hemköp och köpa en massa godis. xD Gott gott , men inte så nyttigt dock men va fan .. Skit samma hahah xD 

Det va allt jag tänkte skriva idag,
See yah fuckers !

Ny vecka <3

Ny vecka och nya problem .

Så lyder början av min blogg denna kväll . Man vet aldrig vad som händer när dt är ny vecka, dt är ändå ganska spännande tkr jag. Men man blir också rätt nervös av att tänka på det. För man vet inte vad som väntar en. men aja nog snackat om det .


Dagen började 8:10 på Nautilus med klassen. Många kom försent imorse, läraren kom till och med 10 minuter försent . Men aja dt är lungt. :) haha .. Sen hade vi lite genomgång av konditonsträning och såna saker. Sen fick vi träna på gymmet sne fick vi sluta. Jag var hemma igen vid elva och då åt jag mat sen hoppade jag in i duschen. Ritkigt skönt att duscha efter att ha tränat. Det är verkligen skönt att träna början på en ny dag. Skön känsla helt enkelt tkr jag. Testa dt ngn gång om du inte har gjort det innan.
Iallafall vid två kom Carro med Zeynep. Carro var på damp humör idag , dt märkte man direkt när hon kom. haha .. ovanligt, men dt är sånt man får ta och som vän ska man vara där och stötta henne eller honom. Så ja fick trösta carro och zeynep hjälpte mig.hehe .. :)  Får hoppas att du mår lite bättre nu iaf hehe . Imorgon är dt basket träning, skönt att börja spela igen efter ett långt upphåll.

Det var allt jag hade att skriva om vad som hade hänt mig idag.
Kram Petra

Torsdag . <3

Shuue folket , Idag började jag skolan 9:40 rätt soft tkr jag. Vaknade runt halv åtta. Stack upp och duschae och sånt , sen blev dt frulle . Sen skule jag dra till skolan med Carro . Slutade halv ett idag så dt va soft som fan. Hade svenska b sista lektionen, där såg vi en film . Den va helt okej den filmen. Den hette den döda poetens .. nåt sånt .. haha .. xD
Aja, kom hem runt 12:35 , började koka makaroner när jag kom hem för va skit hungrig sen tog jag lite rester som mamma hade lagat idag.  Mums mums .. =) Sen blev dt tv och datan. Rätt nice dag ändå. :) Och imorgon är dt fredag ! =)<3 yeaah .. Ska bli skönt med helg, måste säga att veckan har gått väldigt snabbt tycker jag, vilket är bra.

Nej nu ska jag sluta blogga och ta reda på om Carro har kommit hem än.


See yah fuckers  xD Have a nice day .

Måndag , ny vecka . <3

Idag är dt en ny vecka . Började 9:10 med fitness , men när jag väl kom dit och hade väntat i 25 minuter på läraren fick man reda på att han va sjuk .. Man bara jippi , tack så jävla mkt!! Hade kunnat sova länge juu .. menmen .. sen var man hemma igen runt tjugo i tio igen. SÅ jag satt mig framför tv:n och glodde på våra bästa år , dt va repris från i fredags. Hade redan sett avsnittet men hade inget att göra så tänkte att jag kunde lika bra se på det då. Efter de stack jag till netto för att köpa pepsi  .. ( Min drog hahah .. xD <3  , I just love it .. )  Ni som känner mig vet att jag älskar PEPSI MAX !! <33

Annars har jag inte gjort så mkt idag. Var i stan idag vid två och köpte en tunika på Gina tricot. very nice i think. ;)
Borde börja uppdatera min blogg oftare, men orkar inte nu när man har skola och allt. Man är nästan alltid trött plus att jag är med kompisar 24/7 .. :) Menmen man ska inte klaga .. Så nu vet ni lite vad jag har hållt på med idag.
Peace out bloggläsare ! <3