Hip-hop saved my life

Hey bloggen! Idag har ayat sovit hos mig. Vi gick upp runt lite efter elva sen blev det mat. Efter de duschade jag och sen fixade vi oss. Senare kom Carro hit till mig också. Sen stack jag och ayat in till stan och kollade lite i affärer och käkade på mc d. Träffade också Zeynep och Carro en stund.  Vid fem drog jag och ayat hem. Och carro följde med. Sen har det inte hänt så mkt mera. Får väl se vad som händer ikväll! :) Kanske blir fest, inte riktigt säkert ännu dock.

 

Dagens låt; Michael Jackson - Human Nature <3
Love that song! Always in my heart.


Fika på Robert´s cafe!

Snart ska jag iväg och fika med mina girls! <3 Ska bli riktigt mysigt. Sen efter vi har fikat ska jag handla o sånt shiit ..
Vi hörs senare!
Peace out!

Dagens outfit!


Michael Jackson , this is it <3

Jag älskar Michael Jackson! Jag såg filmen igår, got damn! Började gråta under filmen .. Så söt han var i verkligheten! Synd att han dog o man ej fick se din konsert i London. Den hade varit grym konserten. <3

 




This is the moment - This is it <3   Michael Jackson, the king of pop! A Legend .


Halloween!

 Tja! Jag har funderat på Halloween .. Var ska man klä ut sig till tycker ni?! Förra året var jag en liten bunny som ni kanske minns. Men vet om man ska göra en repris på det eller vad säger ni?! Haha .. xD Any ways, snart komm leila o carro hem till mig. Sen blir det Harrys och sen bio! =)
Sen får man se vad kvällen har att erbjuda en.


Ciao!

 


Dagens låt!

Yes, dagens låt är ;  Cocaine - Robin Thicke

Skit bra låt!  Om ni ej har hört den, dags att börja lyssna på den då! =) Ciaooo!


Tja bloggen =)

Nu ska jag uppdatera lite för er kära läsare! =)
Idag ska jag på bio med mina babes! Vi ska på michael jackson "this is it" .
Den filmen kommer vara så nice men kommer nog även falla några tårar under filmen.
Innan bion ska vi äta på Harrys. Länge sen man åt där , så det ska bli fett nice!
Man är ju med dem bästa så det kan inte bli bättre?! ;)<3

Vill ba säga att jag ÄLSKAR MINA VÄNNER! <3 Utan er är jag inget.
Och vill avsluta att jag ÄLSKAR HÖSTLOVET!!
Peace out folks!!


You are not alone .

Tja kära läsare! Hur mår ni? =)
Själv mår man bra och har fixat sig och sånt. Sitter just nu och kollar på tv.
Snart ska man iväg till körskolan för teori lektion. Har ju sällskap med mig så blir inte tråkigt då.
Som tur är! Vet som sagt inte vad som händer efter sju. Förutom att man ska till 035 en sväng.
Kanske kolla ngn film bara? Det gjorde jag och carro igår menmen .. Alltid kul med film mys! <3
I´m out! //P.K


JAG ÄLSKAR ER TJEJER! <3 Ni är bäst!

Dagens fråga!

Vilket är erat favorit program på tv? =)


Mitt favorit program på tv är våra bästa år, svenska hollywood fruar, one tree hill osv.

Måndag den 26/10

Tja bloggen!
Idag vaknade jag och carro runt elva. Vi låg kvar en stund och snackade sen drog vi upp och gjorde frukost.
Hon drog hem efter det för att fixa sig och sånt. Och efter hon hade gått gick jag in i duschen. Efter det städat jag lite och diskade. Sånt man får göra när föräldrarna inte är hemma. I dag ska jag och carro till halmstad trafikskola för teori. Mellan 17:00-19:00 , sen efter det blir det att dra en stund till 035. Sen får man se vad kvällen har att erbjuda en. Igår var jag och carro på Robert´s Cafe igen och fikade HAHA .. Det var trevligt! =) as always!
Jag vet att jag inte har uppdaterat sen i lördags, men har haft fullt upp och grejer så det är därför.
Får börja skriva lite mera eller vad säger ni? ;)
Vi hörs senare! Ska sminka mig nu.
Kisses and hugs // P.K

Har inte så mkt att säga idag ..

Tja bloggen! Har inte haft nåt att skriva i dag.
Men det som har hätn denna lördagen är att jag har varit i stan en stund med min syster.
Gick runt i affärer och kollade lite smått. Ladda min mobil bland annat idag! Skönt att ha det gjort.
Sen åt jag och min syster på mc d innan vi cyklade hem. Sen när jag kom hem var jag vid datan.
Senare kom Carro, Leila och Ayat till mig. Vi hade bestämt att vi skulle fika på de nya cafet på Roberths cafe,
eller vad de nu heter. Skit fint där! Jätte mysigt ställe. Där ska jag fika flera gånger. Jag och Carro ska även söka jobb där. Dem behöver fler anställda där. Plus vi känner två anställda där så det blir ba bättre för oss.
Any ways, Carro kommer snar hit igen. Sen får vi se vad som händer. Ska säga hej då till mina föräldrar och systern vid halv tre i natt! Så ses vi om en vecka igen!


Peace and lööve!


Imorgon kommer bli en bra dag! =)

God kväll gott folk! <3 I dag har det varit en trevligt afton och med en del skratt och tårar haha ! xD Dem enda som fattar är Carro och Ayat. Älskar er tjejer! <3 Har varit i stan i dag med Ayat och Carro. Fikade på espresso house och gick runt i affärer och kollade lite o sånt. Jag fick dess utom min lön idag!! :D Fett glad blev jag! Jag trodde att lönen skulle komma på måndag så blev chockad att den hade kommit i dag. Om jag hade vetat det hade jag shoppat lite idag men samtidigt måste jag spara inför min resa till London med mina snyggingar!

Har en gästbloggare ikväll och det är Carolin Lesnik! <3


Yes här är jag då , everybody know me hahah the boss , nä skojar ba ;) säger vi. I alla fall inte så mkt som har hänt idag jag , petra o ayat tänkte dratt till 035 idag o kollade på ngn komiker som bruka vara med i parlamentet vet fan inte hans namn ngt svensson snubbe. Sen så var det för mkt folk där inne så det blev ändrade planer vi drog mot stan men jag skiljdes åt för jag såg robin o mogley så jag fortsatte vidare med dem, vi stack även till kodjos han har flyttat sin affär till en större lokal på fredsgatan. HAHA btw det brann där idag en skåpbil haha checka hallandsposten!
sedan efter det skulle robin o mogley tagga hemåt så jag begav mig in mot stan igen o träffade ayat o petra igen. Jag o petra har tänkt söka jobb på Roberts Café fick reda på idag att två kompisar till oss jobba där. Abraham o Sonko fett soooft asså! hahhaha . Sen har vi inte gjort så mkt ikväll kollat på idol o monster till svärmor bästa filmen ever hahha ayat skratt!!! damn giirl me love you.
och nu är resan äntligen fixad . Nu kommer vi london. Jag , petra , leila , ayat o jessie .
Älskar er<3
yes det var väl allt peace take care yaooo hugz <3

LONDON ÄR BOKAD BABY! <3

Nu var resan till London bokad! Yes, nu vet man for suuure att man ska dit! ;D Känns så jävla bra, sån oerhört bra känsla!!

31/12 smäller det baby!! London here we come!!  <3
Nu ska jag se idol, PUSS!

Sitter i skolan!

Yes, just nu sitter man i skolan .. Ska ha prov 14:15! Jag har pluggat lite nu när jag kom till skolan och har också skrivit ut vg-mvg uppgiften som ska in när man gör provet. Sen har jag skrivit ut lite av vårat arbete inom människan i utveckling. Som jag och klara har gjort. Ämnet vi valde var Tonårsgraviditet! =) Ska snart dra till bibblan och plugga lite mer inför provet. Men det är inte så svårt faktiskt. Bara 12 frågor. Och hon sa att det skulle vara korta svar så då är de lugnt. Nu ska jag inte sitta rabbla en massa bajs!!

Jag uppdatera mer när jag kommer hem! Man kan säga att jag har höstlov redan. Men det blir officelt när jag har gjort klar provet och lämnat salen. =)
Vi hörs senare kära läsare! <3
Peace and
löööve!

Sick of your shit!

Thats right! På pappa tjat .. Du hjälper aldrig till här hemma bla bla .. Han är aldrig hemma så han ser ju fan inte när jag hjälper till ens! Fan , sluta gnälla! Han har fan mens 24/7 , fett jobbigt!! Fan boka london resan idag tack! Men snart helt ärligt skiter jag i det. Inte lönt och tjata på han , för han verka ändå inte bry sig. Det handlar om han hela tiden att han har så mkt att göra på sitt jobb och att allt är så jobbigt. Jag kan förstå det men va fan! Att boka en jävla resa tar ca 15 minuter om inte mindre?! Är det för mycket begärt? Ja! Det är väl det för dig ..
Nu har jag fått ut mina aggressioner!! Ursäkta läsare!

Torsdag baby!!

Imorgon efter tre har jag fått mitt efterlängtade höstlov!! =) Ska bli underbart skönt asså .. Idag ska jag plugga inför provet som jag ska ha imorgon kvart över två. Men enda lektion och då har jag prov som sagt. Det ska nog gå bra!
Ska försöka vara i skolan runt tolv tiden för ska skriva klart vg-mvg frågorna som jag ska lämna till läraren när jag gör provet. Det är snart klar men ska finslipa de och skriva lite mer på det, sen är det klart att lämna in.
Any ways, gick upp halv tio i dag typ. Carro kom hit en sväng innan hon stack på sin praktik. Efter de åt jag frukost och sen satt jag mig vid datan en stund. Sen gick jag in i duschen efter de lagade jag mat och åt. Och nu har jag sminkat mig och sånt där. Nu väntar jag bara på att Besim ska komma hem till mig. Ska följa med han till stan och körskolan. Han ska fixa mer lektioner och köpa nåt i stan till sina ögon tror jag det var. Sen måste jag hem och plugga inför provet imorgon. Sen efter carro har slutat sin praktik ska jag träffa henne en stund.
Nu har jag uppdaterat lite smått! Enjoy!
Peace out!!

Petra tipsar!

Tja folket!
Jag vill tipsar er om ett skit bra mineral smink som jag använder.
Det är nämligen Sheer cover. Har använt det ett bra tag. Det täcker bra
och ser inte och känns dess utom inte som man har smink på sig.
Det är extra skönt och ha det på sommaren kan jag säga er.
Så från mig till er så tycker jag det är värt pengarna och ni kmr inte ångra er!
Tro mig! Jag ljuger inte om såna saker. Vet själv att jag har haft problem med finnar
och såna grejer. Men tack vare Sheer cover får jag inte lika många finnar som från vanliga
foundation. Och det är jag grymt tacksam för! =)

Deras hemsida är;
www.sheercover.se











Dagens låt!

Hiss/diss? =) Enligt mig lätt hiss. Detta var Michael Jacksons sista låt innan han dog.

Dagens låt!

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BWmkpGqjOXs&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BWmkpGqjOXs&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object> Hiss/diss? =) Enligt mig hiss , i love michael jackson. Hans sista låt . <3

Dagens outfit!

Nu kommer bilder på min outfit för i dag! =) Sen ska jag fortsätta plugga .. It is so boriiing!



Plugget där på bilden .




Outfiten idag!
Långärmade tröja från cubus
Skärp från Monki
Jeansleggings från gekås







Denna bilden får avsluta de hela! =)
Enjoy the pictures people .


Tisdag den 20 oktober

Tja bloggen! =) Det börjar närma sig höstlov här minsann. Vilket är väldigt positivt enligt mig! Idag ska jag på möte på 035 vid 18:00. Innan dess måste jag plugga Religion. Har läxa i det tills imorgon så. Måste bli klar med den. Den är nästa klar så dt är lugnt för min del där. Sen kanske dt blir att plugga lite människan i utveckling om jag hinner. Annars får dt bli imorgon. Händer nog inte så mkt mera i dag tror jag. Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning sen ska jag dra till hemköp o handla lite grejer.

Ha en bra tisdag!
Så hörs vi kanske senare.
Peace and löööve //
P.K


Dagens fråga!

Den lyder så här; Burger King eller Mc d?

Själv tycker jag Burger King helt klart! Så mycket godare hamburgare och pommes! Vad tycker ni? =)


Its monday people!

Yes yes, då var det måndag och en ny vecka. V.43 och snart är det lov och dt ska bli så hiiiimla skönt!
Kommer vara ensam en hel vecka kan de bli bättre? :D HAHA nej tror inte de va?!;) Komma hem när fan man vill och gå ut när man vill FYFAN vad skönt!! Har längtat efter höstlovet faktiskt. Mer än innan iaf. På grund av att mina föräldrar och syster ska utomlands. Any ways, slutade tidigt idag som jag brukar göra på måndagar. Redan vid ett och då drog man hem och kollade på film med Carro. Imorgon är det mentorsdag men vet ej om jag ska dit fan .. Palla! Vi ska bara bowla på Rejmes, orka de? eller vad tycker ni att jag ska göra? =) Skippa den eller gå på den? Börjar ändå elva och slutar tolv? Menmen, får se när man vaknar imorgon helt enkelt.

Idag ska jag vara med carro och ska även plugga lite tror jag. Vad ska ni göra i dag?
Här i halmstad är det rätt så dåligt väder så då blir man deprimerade faktiskt och man vill inte direkt gå utanför dörrarna på grund av vädret. Menmen .. Vi hörs senare! Peace //P.K



Tja bloggen! =)

Förlåt för att jag inte har uppdaterat men har varit upptagen hela dagen typ.
Först började det med att jag vaknade tio i elva sen gjorde jag mat o åt. Sen var det duschen och fixa mig and that kind of stuff. Sen var det stan med mamma och där köpte jag en fin tunika från gina tricot. Kanske lägger in en bild på den imorgon eller nåt. Carro kom till stan senare o vi gick runt o kollade skor och sånt. Sedan drog vi till studion och var där en stund sen bar det hem till mig. Och nu väntar jag på att Ayat ska komma hem till mig. Carro är fortfarande här så. Det blir en lugn hemmakväll kan man säga. Prata om London och gamla minnen blir dt nog. =) Its gonna be nice!

Har jag sagt de till er?! Att jag ska till london?? :D haha any ways, ska dit på nyår med mina bästa tjejor! <3 Ayat,Leila o Carro , kan dt bli bättre? :) Nej, det kan det verkligen inte bli asså!! Kommer bli ett minne från livet helt klart.

Ses senare!
Peace // P.K

Outfit från i dag och onsdags!

Här kommer lite bilder på min outfit från onsdags och i dag!  Enjoy!




Onsdags outfiten!




Dagens outfit!



Haha flum bild! xD



Denna enda lyckade bilden på dagens outfit! Vad tycker ni? Hiss/diss?
Mitt hår börja bli långt yeeah! :D Me happy now !!


Converse! <3

Jag bara älskar converse skor och alla deras färger och saker på dem! <3 Någon mer än jag som älskar deras skor o de märket? =)










Vad tycker ni om min blogg?

Vad är de bästa med min blogg o vad får er att locka hit? Tell me please.
Vore kul och få veta vad ni tycker. Lägg gärna till mig på bloglovin så ni kan följa min blogg.
Vore kul med lite nya läsare till min blogg. I hop you guys like my blog <3 And stay here and keep reading my blog. Vi hörs mer imorgon!
God natt people!
Kisses and hugs // P.K




Nelly.com

Någon mer än jag som är medlem på Nelly.com? :)
Finns en hel del fina kläder,skor o smink och sånt där.
Jag älskar iaf nellys kläder! <3 Big up to them!!  ;D
Om ni inte är medlem där ännu, bli det!! Ni kommer inte ångra er, tro mig.





Shoes!! <3

Me love shoes! <33    Hiss eller diss för skor?



Hey bloggis! ^^

Hur mår mina kära läsare i dag? =)
I dag började jag skolan 8:10 med etik & livsfrågor. Vi såg klart filmen "säg att du älskar mig" . Har sett några gånger innan så det var helt chill. Men filmen har mkt budskap och är väldigt hemsk enligt mig. Any ways, sen var det religion där vi skrev lite om islam och sånt. Sen var dt lunch , men jag åt aldrig så .. Jag slutade halv ett och sista lektionen för i dag var svenska. Gick i genom lite grejer inför Na och pm och sånt skit! Nu sitter man här och fundera på om jag kanske ska ta och laga nåt till mig. Men har dock inte orken att gå och göra det också haha .. Man är lite lat haha! xD Inget ovanligt när dt gäller mig! Vad händer i dag då? Inte så mkt för min del, har möte halv sju på 035 o ska dit med Carro ju. Sen vet jag inte vad som händer riktigt. Kanske träffa lite vänner eller nåt sånt? Vi får se hur dt blir helt enkelt. Jag vill gärna ut och övningköra i dag. Var mer en vecka sen jag gjorde det med min pappa så får la ta och göra det. Min första lektion på körskolan är den 12 nov så får börja köra mer hemma så han tycker jag är bra haha ..


Jag uppdatera kanske mer senare! Orkar ej skriva mera nu.
See ya later guys!
Ciaaaao!

Äntligen!! ;D

Nu har man äntligen skrivit in sig på körskolan! ;) Nu börjar de likna nåt här fan .. Min första körlektion är den 12 november på halmstad trafiskola. Det är där jag ska göra mitt körkort och de dära. Det kommer nog blir bra! :) Hihi ^^ Och innan min första lektion måste jag köra mkt med min pappa och plugga teori och sånt bajs haha! Men det ska nog fixa sig trots allt. Sen på fredag blir de o fixa tågbiljetter till gbg! :D It gonna be so nice guys!!
HAHA xD  Any ways, ska fortsätta på mitt projektarbete nu med carro. See ya later boys and girls! Ciaooo

Lill lördag ^^

I dag är det onsdag och så kallad "lill lördag"  som folk säger. I dag började jag skolan vid tio tio med etik o livsfrågor där vi såg filmen säg att du älskar mig. Den har man inte sett några gånger haha .. Men det är bara en fördel för mig då.

I dag ska jag till tågstationen och boka biljetter till gbg den 30 oktober. Sen ska jag och Carro till körskolan för IDAG ska jag SKRIVA IN MIG PÅ KÖRSKOLAN!!  Äntligen, nu ska jag fixa körkortet så jag får de när jag är 18 år. =) Väntar bara nu att mamma ska komma hem med mat till mig. Är fett hungrig så hoppas hon kmr snart med det. Carro kommer nog snart hit också så. Men det var min lilla uppdatering i dag people. Catch up with you guys later!




301 inlägg!

Så många inlägg har jag skrivit sen jag startade min blogg 2007 i juli. HAHA ^^ Vissa tycker kanske att man kanske borde ha skrivit fler inlägg än de 301 på 2 år menmen .. Var inte så aktiv på bloggen när jag började. Har blivit mer nu på sista tiden att man har lagt ner mer tid på bloggen. Menmen .. I hope that all you out there love my blog! <3

Hey bloggen ^

Hur mår folket? =) Själv mår man helt okej. Som sagt livet rullar på och sånt dära. Jag har en hel del planer inför höstlovet nu v.44. Jag kan dela med mig lite om dem planerna för er läsare. Bland annat ska jag till gbg över en dag för att shoppa och umgås med härliga människor och för att komma bort från halmstad. Sen blir det nog en hel del fester och sånt där. Kommer bli awesome!! ;D Det är allt jag kan säga.

På jullovet blir det troligen London. Måste dock jobba mkt och tjäna ihop egna cash till resan. Men har ändå fyllt år så får nog lite pengar där med så det ska nog fixa sig trots allt. Fira nyår i London!! Fyfan, en dröm blir sann!! Har viljat åka till London länge nu. Och nu äntligen kommer det att slå in. =) I am so happy right now!
Vad ska ni göra denna onsdag?



Dagens låt; 99 Problems - Jay-Z

 


Sitter i skolan ^^

God morgon bloggen! <3

Nu sitter man i skolan och har nysss haft min första lektion sjukvård. Tråkigaste lektionen ever! Andra kurser vi har är så mkt bättre än sjukvård. Men kan beror på att läraren vi har i sjukvård är sjukt tråkig och bara allmänt tråkig helt enkelt haha .. Man blir sömnig på hennes lektioner jag sväär! Any ways, slutar ett i dag sen ska jag sitta över och fixa ett arbete med en kompis. Så drar hem lite innan två från skolan skulle jag tro. Jag hoppas jag får en liten håla innan sista lektionen så ja kan plugga lite matte snabbt. Menmen .. Gotta go folks!

Have a nice day folks! //P.K


Dagens outfit

Blogg.se krånglar en hel del nu för tiden .. Fuck! Men ska iaf lägga in bilder på dagens outfit. Jag har faktiskt varit duktig och tagit lite bilder på de.

Enjoy!






Sista dagen på v.41

Tja bloggen! =) Då var det söndag igen. Tråkigaste dagen på hela veckan enligt mig. I dag ska jag plugga sjukvård och läsa lite matte. Och ska nog Så får vi se vad vi hittar på o göra.

Gårdagen var rolig. Då var jag och Carro hos josef där de var lite folk där. Det var en mk trevlig kväll! :) Mkt skratt och prat hela kvällen! Vi drog hem runt halv ett därifrån. Sen var de äta när jag kom igen haha .. Var hungrig! Sen sova och vaknade runt halv elva i dag. Åt frukost, data , duschen och nu sitter man här. Börjar faktiskt bli hungrig igen så tror jag ska äta nåt sen ska jag sminka mig. Och efter de ringer jag nog Carro om inte hon hinner ringa mig haha ..
Vi hörs nog mer ikväll eller imorgon.
Peace out!


Little bit of my kind of music!

Enjoy!

We miss you Michael Jackson <3

Hiss/Diss ?

Fredag, den bästa dagen på hela veckan! <3

God morgon bloggen! =) I dag har man vaknat på strålande humör och allt är på topp. Har kommit igång och börjat träna igen så det känns skönt. Och dt kan vara lite skönt med träningsvärk för då vet man att man har gjort bra ifrån sig. Any ways, har sett att många läsare har kommit till min blogg igen och det uppskattar jag jätte mkt. Och denna helgen ska jag försöka ha med mig min kamera så jag kan ta bilder på mig själv och med mina vänner. Så lägger jag in bilder nu under helgen. Får hoppas jag får en hel del bra bilder som jag kan lägga in på bloggen senare.

Säg till vad ni vill jag ska skriva mer om! :) Hoppas ni gillar min blogg.

Make me famous! ;) peace out! //P.K


Soft låt!


Dagens låt! <3


Dagens outfit o sånt där

Här kommer lite bilder som jag tog nyss! Dagens outfit och sån ja köpte förra veckan i stan.


 
Mina converse jag köpte i fredags. Jag köpte dem på DNA för 699 kr!





Skärp köpt från Monki för 200 kr! Skit nice bälte.




Fular mig lite! :) Mössan är rätt ny med! Köpt från gekås hihi ^



Yeah, peace people! xD




Dagens outfit!
Jeansleggings från vila
Skor converse från DNA
Tröja från gekås
Skinnjacka från vila
Mössa från gekås


Tjena bloggen!

Kommer uppdatera mera snart med dagens outfit m.m. So stay cool folks!



Yours truly/ Petra

Tisdag!

Tja folket!  Förlåt för en dålig uppdatering, men har haft fullt upp hela denna tisdagen. Jag började med människan i utveckling 10:10 och gick vi genom inför provet vi ska ha v43 den 23 oktober. Sen jobbade jag o Klara lite inför de arbetet vi ska göra. Vi ska skriva ett arbete om tonårsgraviditet. Det är faktiskt rätt så intressant tycker jag. Sen var de lunch med Carro. Efter de var jag tvungen att dra hemåt för att byta om och sedan dra mig till Nautilius där hela klassen skulle köra ett box pass. Det var rätt jobbigt må jag säga. För dem som inte har tränat på några veckor sisådär .. Men det gick bra iaf! =) Hihi .. Sen var jag hem igen vid tre och då var det duschen som stod på tur. Fick sms av carro efter tre nåt. Att hon skulle komma till mig och ansu var med henne också. Lite trevligt de där. Ansu är för rolig asså! xD haha.. Any ways, varit en kaos dag sen och sånt skit. Men allt är bra igen! :) Som tur är. Hade möte med 035 angående vårt arbete. Hemligt än så länge! Sen var det hemåt och plugga plugga plugga!! Sjukt jobbigt men var tvungen. Jag har skjutit upp de hela helgen så var dags nu. Hemtentan ska in imorgon och började med det i dag! haha lyckat?! xD Men har iaf skickat in den nu till läraren. Så nu är de klart! =) Och sen till sjukvård läxan. Den är ja nästan klar med. Men jag får göra resten imorgon på ngn håla helt enkelt. Orkar verkligen inte plugga nåt mer. Är sjukt trött och sliten plus har ont i huvudet. Vet ej varför jag sitter vid datan då menmen .. Ska nog snart stänga av datan och sova eller nåt sånt ..

Oj, vad mkt jag skrev nu haha .. Var inte meningen dock! xD  Ha en bra kväll!
Vi hörs mer imorgon! De enda jag ska plugga på i morgon är lite svenska och människan i utvecklings frågorna. Så det är fixat!
Peace out folks!  //P.K

FLUMBILD!! HAHA .. xD enjoy!


Följ min blogg på bloglovin <3

Tja tja raringar!
Vore hemskt gulligt om ni vill följa min blogg på bloglovin.com.
Vill ju inte att ngn ska gå miste om att följa o läsa min blogg!
Skriv gärna vad ni vill att jag skriver mer om i min blogg.
Vad ni vill vet osv.
Peace //P.K

bloglovin


Några låtar jag gillar! <3


Dagens låt!

Mitt tips till er! Akon gör bra musik, checka youtube. <3

It is monday people!

Tja kära läsare! Hur mår ni? Själv mår man bra och sånt där. Man har ju varit ledig i dag fårn skolan så det är fett skönt asså .. Men tänkte dock plugga men har glömt ena boken i skolan och där uppgiften finns i. Så får göra de imorgon. Ikväll ska jag göra frågorna på sjukvården som ska vara inne på onsdag. Annars händer dt väl inte så mkt i dag. Ska träffa besim o carro snart . Och nu regnar de ut med. Great!! Var fan fint väder ut innan. Menmen, det går nog över snart i hope.


Vad ska ni göra i dag? <3
// P.K


Söndag!

Seeeeg dag!! Haha .. I dag har jag hunnit med att övningköra med min pappa , dt gick väl sådär. Inte mitt bästa direkt. Var inte på topp humör när jag körde så det påverkade väl lite antar jag. Sen när jag kom hem snackade jag med min mamma och sen drog jag ut och träffade carro sen drog vi hem till mig och kollade film, bring it on tvåan då haha .. Den e så jävla bra den filmen! ;D Sen drog carro till ansu. Och då kom Besim hem till mig. Vi åt pizza och sen satt vi i min säng o lyssnade på goa låtar. Mysigt! Kom nyss hem var ute med dem två sen. Träffade carro igen. Så nu sitter man här och ska snart göra mig lite popcorn o dricka läsk. Gott! :) hihihi .. ^^



Jag har varit så seg hela dagen så ni får ursäkta mig att dt kommer sån sen uppdatering! Vi hörs mer imorgon! Då blir de pluggdag! Jag är ledig hela dagen så det är skönt. Ha en fortsatt trevlig söndag! Peace, and i´m out! <3


Bilder från igår! <3



Carro, ellie ( lirims syster) , Jag!  <3










Vi igen! Vi är riktigt snygga brudar!! <3



Folk hos Carro! Jag och min mamma i mitten haha .. xD



HAHA vad gör jag ens där?! xD

Sexiii mama! <333 looooove

 


Gårdagen .

Tung kära läsare! <3 Hur mår ni? Igår var jag ledig från skolan, min lektion var inställd. Så kom besim hit runt tio på morgonen. Softade och hade de mysigt sen kom carro även hit runt tjugo i elva eller nåt sånt. Sen skulle jag in till stan lite innan fyra för att möta min mamma. Hon köpte kläder igår för att hon skulle ut med carros mamma och hennes vänner till Bond. Jag köpte även ett par converse skor, svarta. Kommer bilder på dem ikväll elr imorgon. Sen innan vi skulle hem så gick vi inom systmet. Mamma köpte vin och cider! =) Sen var det hemåt och fixa sig och sen dra hem till Carro. Där förfesten började och där allt folk var. Drack lite och hade det allmänt trevligt. Dem stacka till bond dem vuxna vid sju. Och då var det bara jag och carro kvar hos henne. Då började vi dricka lite mera och de ena ledde till de andra haha .. Senare drog vi ut för att möta Leila , träffade även besim snabbt. Sen drog ja o leila till carro igen och var där i ca 2 timmar innan vi drog in mot stan. När vi väl kom till stan så var det en hel del folk. En massa man kände träffade man och sånt. Det var riktigt trevligt det! :) Träffade en massa folk man kände som kom från Vallås. När jag och Carro skulle dra o träffa besim vid the corner så möttes vi av Agim . Helt plöstligt märkte jag att ngn drog i mitt hår och det var agim. Han ba ; oh, det är ju du ju! Jag ba : haha okej? Sen gick jag vidare. Han var inte lite onykter den killen haha ..

Any ways, orka inte skriva mer vad som hände. Men hände ej så mkt mera än det. Jag var hem lite innan ett igår. Helt okej tycker jag! Ha en bra lördag! Peace out!


Lite nya låtar som jag gillar .


Hel skön snubbe ;)

Sean banan! Man kan inte hata den killen fan haha .. xD

Dagens låt folk!

Så jävla skön! Hiss eller diss? <3

Vilken parfym använder ni?

Själv använder jag mig av britney spears - Fantasy.  Ngn mer än jag som använder den? :) För er som ej har använt den ngn gång, så tkr jag att ni ska testa den. Den luktar sjukt gott!

Så ser den ut som ni ser nedanför! :)<3 Enjoy!