Måndag 11/10

Hey! :) Idag har det varit en lugn och skön dag. Dagen började med frukost vid halv elva framför våra bästa år på tv:n. Sedan var det duschen som gällde för min del. För skulle iväg 14:00 på möte med min nya jobb coach på arb. Mötet gick iaf bra! Sedan mötte jag upp Sarah bille för lite mad på Sandys. Det blev grekisk sallad och lite kyckling i den och plus vitlök sås! Muuums .. Sen blev det teorilektion på halmstad trafikskola i nästan 2 h. Där fick jag lära mig mer om regler och stopp skyltar och vad de betyder osv.
Any ways, efter teorin kom papi och hämta mig så fick jag övningköra. Det gick suveränt bra , tanke på att jag inte har kört sen i april, maj kanske?! Im proud over my self. Ska fanne mig ta tag i mitt körkort så jag har det innan december är slut. Så jag kan köra till mitt jobb och inte bry mig om busstiderna och lägga ner pengar på busskorten osv.
Imorgon blir det iaf jobb 8-13. Sedan ska jag nog hem och laga någon god mat till mig själv. Sedan så ska jag sova en stund och ta de lugnt. Tills jag ska träffa Sarah i stan för att sola en stund. Mysigt! Sen får man se vad kvällen har att erbjuda en. Antaligen inte så mycket kanske , men får la se som sagt.
Nu ska jag sova! Jobb väntar imorgon tidigt.
xoxo Petra


Miss u and Ayat <3

Kommentarer
Postat av: wendela

hejj , fin blogg du har ;)

kolla in in blogg http://www.wendela.webblogg.se/

2010-10-12 @ 11:49:13
URL: http://wendela.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback